Wochenendreisen zu Zweit

Expert på Resor sedan 1975

Erfarenhet genom traditioner

För 40 år sen...

... Grundade Herbert Haum ”Fit Reisen”, SpaDreams moderbolag, med det då unika konceptet: resor med inriktning på hälsa och välbefinnande som kompletteras med med skönhet-, fitness- och avkopplingserbjudanden. Den första katalogen lanserades 1976, gick under mottot "Semester och Hälsobehandlingar" och riktade sig särskilt mot hälsomedvetna resenärer.

 

Vårt första erbjudande...

... inkulderade bland annat Kneippkur, Schroth behandling, F.X. Mayr samt program som bidrar till en aktiv fritid och hälsosam kost. Dessutom de mest exklusiva erbjudanden såsom semester i Italien med besök på festivaler i Verona och Fango behandlingar i Abano visade sig vara mycket populära.

 

1987...

... Inleddes ett meningsfullt samarbete med flygbolaget Lufthansa och gjorde så att våra gäster kunde lättare njuta av hälso- och wellness resor till välkända kurorter i Tyskland, Schweiz, Österrike, Slovakien, Frankrike, Spanien och Italien. Dessutom som response på ett otroligt intresse från kunder från länderna i Mellanöstern (särskilt från Kuwait) efter lanseringen av vår resekatalog på engelska lanserade vi en version på arabiska!

 

Spabehandlingar och hälsoresor...

... Har alltid varit vår unika försäljningsargument i Tyskland, där vi har etablerat vår position inom hälsoturism. Redan 1993 började vi samarbete med ayurveda hotell i Sri Lanka för att bredda utbudet och lägga till ayurveda och yoga till vårt utbud av hälsa skönhet, fitness, fasta och detoxresor.

 

År 2009... 

... Gjordes ett generationsskifte: när vår grundare Herbert Haum pensionerades togs företaget över av entreprenörerna Jan Seyfried och Dr Nils Asmussen, med stöd från långvariga general manager Claudia Wagner som behöll sin position styrelsen.

 

Från 2011... 

... Har vi snabbt utvecklat vårt företag till en global aktör som erbjuder tjänster på 10 språk och erbjuder semestrar i 30 olika länder. Det var förmodligen en av anledningarna till varför vi i juli 2014 tilldelades priset för "Den mest innovativa hälso-researrangören". Detta tycker vi är en extra speciell ära då vi är en "gammal räv" i resebranchen när det gäller spa- och hälsoresor.

 

Idag... 

... Återspeglas vår framgång inte bara i vårt breda semester utbud som matchar de senaste trenderna och växlande behov hos våra kunder. Utan även i det exceptionella förhållandet mellan pris och kvalitet, oöverträffad expertis och exceptionellt individanpassade kundservice.

Skäm bort dig själv på våra oaser!