spa,wellness, romantisk, romantik

Romantisk weekend

Mysiga weekendresor för två

Romantisk weekend för två

Kombinera romantik med en weekendresa

Han gillar att golfa och hon gillar att spendera dagen på ett riktig bra spa? Eller vice versa? Inga problem för oss. Spana in våra erbjudanden för er romantiska weekend och boka in en semester med din partner till fantastiska kampanjpriser nu!

Behöver ni ladda om batterierna i relationen? Hitta tid och utrymme att slappna av och bli nykära i varandra. På ett fantastiskt hotell får ni tid för er själva, där ni kan upptäcka allt ni behöver för en lycklig, romantisk semester.

Love is all you need - Men varför inte skämma bort din älskling med en romantisk city-break? Det skulle förmodligen ge dig många bonuspoäng, vare sig det är Alla Hjärtans Dag eller någon annan av de 365 dagarna som du vill lyxa till det lite för din special someone.

Det är också en riktig bra present för din partner. Att ge bort weekendresor till din parter i julklapp eller till födelsedagen gör honom eller henne lycklig och ni kan även båda två njuta av resan och skapa nya upplevelser tillsammans. Sedan kommer ni njuta av att komma ihåg de sköna resorna ni gjorde tillsammans när ni kollar foton!

Hitta en romantisk weekend som passer er båda två nu eller kontakta oss så hjälper vid dig gärna!

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Vilken romantisk weekend blir perfekt för just er?