romantiska sparesor

Romantiska sparesor

Ta med din älskling på en oförglömlig romantisk sparesa

Bli nykär igen! Här finns gott om tid för romantik

Våra mest romantiska spahotell

Låt romantiken flöda

Vill du ge din älskling en romantisk semester bara för er två och tillbringa en mysig weekend borta från vardagens stress? 

SpaDreams erbjuder dig en mängd olika romantiska wellness weekends och speciellt när mörkret och regnet sänker sig över Sverige vill man ju inget annat än att mötas av  en säng beströdd med rosenblad. Vad sägs om till exempel med en skön massage för dig och din partner eller ett avkopplande bubbelbad för två med levande ljus i ett dubbelbadkar? Njut av varandras sällskap och skåla med ett glas champange. Njut av tiden tillsammans och låt er känna er riktigt bortskämda!

Det sägs att mannens och kvinnans hjärta går genom magen och på våra romantiska hotell serveras inte bara utsökta middagar med levande ljus, men även på morgonen lär ni inte bli besvikna med en fantastisk och lyxig frukost med champagne på rummet. Kan man få en bättre start på dagen?

En romantisk helg innebär inte bara massa slappande utan passa på att suga i er den friska havsluften på en romantisk promenad längs havet eller i skogen. Titta på den vackra orörda naturen eller ta en lång strandpromenad längs havet. Är ni riktiga finsmakare kan ni upptäcka hemligheterna i goda viner. För den perfekta romantiska helgen gör ni bara precis vad ni vill – bara ni gör det tillsammans.

En romantisk weekend är också en perfekt present till din partner, och passar perfekt på Alla-Hjärtans-Dag eller årsdag! Vem skulle inte bli glad?

Har du svårt att välja så hjälper vi gärna till med att hitta rätt hotell, som passar dig och din älskling!

Din härliga parresa väntar på dig här