romantiska sparesor

Romantiska sparesor

Ta med din älskling på en oförglömlig romantisk sparesa

Bli nykär igen! Här finns gott om tid för romantik

Våra mest romantiska spahotell

Låt romantiken flöda

Romantiska sparesor

Vill du ge din älskling en romantisk semester och tillbringa en mysig weekend borta från vardagens stress? 

SpaDreams erbjuder dig en mängd olika romantiska wellness weekends. Speciellt när mörkret och regnet sänker sig över Sverige vill man ju inget annat än att välkomnas av en säng som är dekorerad med rosenblad och slappna av i vita, frasiga sängkläder... Vad sägs om en skön massage för dig och din partner eller ett avkopplande bubbelbad för två med levande ljus i ett dubbelbadkar? Vi har massor av lyxiga hotell..

Njut av varandras sällskap och skåla med ett glas champange. Fira er tid tillsammans och bli bortskämda på riktigt! Har du kikat på våra fina spahotell i Ungern? Det är en av våra favoritdestinationer för en romantisk getaway, där du kan njuta av en mysig hotellvistelse i en spännande stad, som inte kostar skjortan!

Det sägs att kärlek går genom magen - och på våra romantiska hotell serveras inte bara utsökta middagar med levande ljus, du får även en fantastisk och lyxig frukost på morgonen med champagne på rummet. Kan man få en bättre start på dagen?

En romantisk helg innebär inte bara massa slappande. Passa på att andas in den friska havsluften på en romantisk promenad längs havet eller i naturen. Betrakta den vackra orörda grönskan eller ta en lång strandpromenad längs havet.

Är ni riktiga finsmakare kan ni upptäcka hemligheterna i goda viner. Under den perfekta romantiska helgen gör ni precis som ni vill!

En romantisk weekend är också en perfekt present till din partner, och passar perfekt på Alla-Hjärtans-Dag eller årsdag! Vem skulle inte bli glad?

Har du svårt att välja, så hjälper vi gärna till med att hitta rätt hotell, som passar både dig och din älskling!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra romantikhotell

Din härliga parresa väntar på dig här