ankomst, resa, hotell, flyg, bil, åka,

Ta Flyget

Låt oss hjälpa dig

Vill du komma fram snabbt - Ta flyget!

Vilken är den främsta anledningarna till varför vi väljer att flyga för att nå en viss destination istället för att ta bilen? Tja, den mest uppenbara anledningen är hastigheten. Att flyga tar dig till din destination snabbare än något annat transportmedel. Spara tid och maximera din ledighet genom att ta flyget!

För att du ska kunna välja mellan olika erbjudanden och rutter har ett brett utbud av olika erbjudanden med flera olika partnerflygbolag. Vi kan självklart hjälpa till med din bokning så att den passar din tidsplanering och så att du får det lägsta priset.

Kontakta oss för flygförbindelser, dagsakuella flygpriser, hjälp med att hitta bra söksidor, extraerbjudanden och specialpriser.

Vi hjälper gärna: +46 85 25 06 058 eller info@spadreams.se

Våra flygbolagspartner

Information om våra flyg:

  • Priser som anges gäller bara tillsammans med en SpaDreams bokning och innehåller luftsäkerhetsavgifter, landningsavgifter och utländska avreseskatter.
  • Barnrabatt: Efter allmänna IT-bestämmelserna gäller: 0 till 1 år 90% rabatt på flygpriset (ingen sittplats), 2-11 år 33-50 % rabatt på flygpriset före skatt och avgifter.
  • Avboka/Omboka din resa: Flygbolagets villkor gäller.
  • Ombokning när resan redan påbörjats: Går bara om flygbolaget godkänner det. Det kan hända att du måste betala en avgift på plats.
  • Flygbolaget kan göra en ”code-sharing-partner” för din flygning, vilket är ett flygbranschs-arrangemang där två eller fler flygbolag delar samma flygning.
  • Flygpris- och flygtidsplanförändringar med ensamrätt.