Ankomst med bil, resa, road trip

Ta bilen!

Åk med din egen bil till din destination

Egen ankomst

Tar du hellre din egen bil till din destination? Vi bokar ditt favorithotell på din semesterort! Du väljer själv hur du anländer. Semestern ska anpassa sig till dina behov och inte omvänt.

Vill du ha med dig din hund är detta också det perfekta sättet att resa. Många hävdar att det är resan i sig som är målet, allt man ser och upplever längs vägarna blir en del av din semester!
 

5 anledningar att ta bilen:

  • Utforska - En bilresa är ett utmärkt sätt att utforska delar av din semesterdestination som du aldrig sett förut och såklart även nya länder och kulturer. Tänk på all ny mat, dryck, landskap, landmärken och traditioner som finns att se. 
  • FlexiBILitet - När du åker iväg med bilen, har du friheten att åka vart du vill och hur länge du vill. Utnyttja den mest flexibla semestern och upplev smultronställen runt omkring ditt hotell. 
  • Musik - En resa är inte densamma utan din favoritmusik som soundtrack. Du och dina medresenärer kan ta med sig sina favoritlåtar, och du kan även upptäcka nya låtar genom att lyssna på lokalradion. Mysigt och härligt!
  • Minnen - Tänk på hur många fantastiska minnen, bilder och souvenirer du kommer att kunna ta med dig hem - inte bara från din slutdestination, utan även alla fina intryck som du får uppleva på vägen dit! 
  • Umgås - Det är ett utmärkt tillfälle att komma ikapp med det senaste skvallret när man spenderar många timmar på vägen. Ni får lära er saker om varandra som ni inte visste förut och kommer närmare varandra.


Har du frågor? Kontakta oss, vi hjälper gärna till! 

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se