Spa i Grekland

Spa i Grekland

Slappna av under Medelhavssolen

Upplev Grekland i ett av våra finaste hotell

Spa i Grekland

Spa i Grekland

Turkosblått vatten, cypressdoftande sommarkvällar och fantastisk mat - det är vad de flesta tänker på, när Grekland dyker upp i tankarna. Men det som gör din semester i Grekland helt oförglömlig är spabehandlingar i denna fantastiska miljö!

Börja dagen med en riklig frukost i ett av våra fantastiska hotell och slappna av på stranden med en uppfriskande kaffe-frappé. När du har samlat sol och fräknar kan du njuta i de lyxiga spaanläggningarna. Unna dig massage, få din hud att stråla med ansiktsbehandlingar och njut av det breda utbudet av termalbehandlingar. Varför inte boka en sparesa med hamam och bastu? Du kommer att känna dig på nytt född när du går och lägger dig i frasande vita sängkläder efter en dag på spa:et.

Du som inte bara vill göra dig själv något gott utifrån kan kombinera din spa-vistelse med en individualiserad diet? I kombination med rörelse och skräddarsydda gymprogram, yoga och pilates får du hjälp med att uppnå en ny hälsosam livsstil och kommer hem som en ny strålande människa.

Vad väntar du på? En resa med spa i Grekland är något för varje smak och du kommer att uppleva ultimat avslappning. Välj bland SpaDreams enastående hotell och boka en av våra solresor till Grekland.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra finaste hotell

Skapa din perfekta drömsemester!