ungern, sparesa, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Sparesa till Ungern

Njut av fler än tusen varmvatten källor med över 30 graders varmt termalvatten

Njut av en sparesa till Ungern

Bada bort dina bekymmer i Ungern!

Ungern gränsar till många totalt olika länder som Österrike, Serbien och Ukraina, och man kan säga att Ungern är ett vägskäl i centrum av Europa. Ungern är ett land fullt av unika skatter, inte minst pärlorna Donau, Budapest, som förför turister med sina romantiska gamla gator, förtrollande spa och magnifika byggnader. Landet har väl tagit vara på de otaliga sätt att använda de rika varma källorna som finns i Ungern. Det passar perfekt för välbefinnande och avkoppling och gör så att din semester blir ett minnesvärd avkopplande. Ungern har en centraleuropeisk soliditet till sin mat, byggnader och kultur, men mer exotisk och onekligen romantisk är också nyckeln till ungrarnas eldiga nationella stolthet.

Många av oss Svenskar har ännu inte upptäckt det fantastiska med Ungern, perfekt för en weekend, billigt, fantastiskt vackert och ett brett utbud av termalbad och spa. Budapest kallas inte "Badstaden" för ingenting. Ungern är ett land med varma källor, och Budapest är den enda huvudstaden i världen som är rikt på termiska vatten med helande egenskaper. Budapest är också en av de få platser där du kan uppleva traditionella turkiska bad som går tillbaka till 1600 och 1700-talen. Om du är ute efter att luta dig tillbaka och koppla av under din semester, är Budapest platsen för dig att resa till. Ta ett dopp i en av sina många berömda termalbad, njut av en unik spaupplevelse eller bo i en av stadens spa orter och bada bort dina bekymmer.

Varma källor, helande bad, massage, spa och en levande kultur – Allt sammanfattat till ett ord, Ungern! Gör din hälsa, kropp och själ en tjänst med en hälsokur i Ungern.