Spahotell i Budapest

Spahotell i Budapest

En bedårande stad med härliga spa:n

Upplev en sparesa till Budapest

Upptäck Budapests hemligheter

Spahotell i Budapest

I den ungerska huvudstaden Budapest finns flera av världens bästa och mest renommerade spahotell. Du bör ej missa de fantastiska hotellen i denna stad med en lång spa-tradition.

SpaDreams erbjuder dig hotell med de bästa spa:n i Budapest. Danubius-gruppen utnyttjar de mångfaldiga termalkällorna i Europa för att skapa termal spa:n i världsklass. Det lyxiga Hotel Géllert är det mest kända. I hjärtat av Budapest kan du nyttja ett stort urval av behandlingar och pooler, för att känna dig föryngrad och avslappnad.

Varje spa i Budapest är en unik, otrolig plats, där du får känna dig både avslappnad och samtidigt uppleva Budapests spännande city. Kombinera din sparesa med sight-seeing och upptäck Budapests skatter, som den mysteriska Buda-slott-labyrinten. Med dess historiska arkitektur, muséer som berättar om stadens långa och vibrerande historia och kulinariska specialiteter är spa:n i Budapest de perfekta platserna för att få en liten vardagsflykt.

Vare sig du vill njuta av thermalspa, uppleva ett kulturellt äventyr eller helt enkelt slappna av, så kommer vårt breda urval av spahotell i Budapest uppfylla alla dina önskemål.
 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla spahotell i Ungern

Vilket hotell i Budapest blir perfekt för just din sparesa?