Vuxenhotell

Vuxenhotell

Upplev lyx, lugn och avslappning

Unna dig en lugn semester i ett av våra bästa vuxenhotell

Vuxenhotell - Ibland önskar vi oss en lite lugnare semester

Vuxenhotell

Vuxenhotell betyder inte att du är anti-barn... Vem älskar inte barn? De är sanna glädjespridare och det finns nog inget finare än barnskratt! Men när du åker på semester ska det vara lite extra lugnt - du vill ju ändå slappna av.

Vi på SpaDreams vet att det är en riktigt lyx att kunna äta hotellfrukost i lugn och ro och läsa en bok vid poolen utan att behöva vara orolig för stänk och bli irriterad av oljud. En kopp kaffe i soluppgången och en drink vid baren och det ända du hör är pianomusik - låter detta som en dröm? Visst!

Därför har vi en hel del hotell med åldersgräns som för det mesta ligger vid 16 år. Vi är säkra på att du som reser utan barn kommer att älska våra vuxenhotell! Vare sig du reser själv, har med dig partnern eller hela tjejgänget - vi har många barnfria favoriter.

Hotell med guldkant

Vuxenhotell

När du bokar ett vuxenhotell kan du vänta dig en semester utöver det vanliga! Du kommer att vistas i eleganta omgivningar, vare sig du väljer mer traditionella hotell eller ett av våra mysiga designhotell. Njut av à la carte-menyer som skämmer bort dig med exklusiva smak-explosioner. Och för dig som vill komma i form har vi massor av spännande faciliteter med gym och pooler i extraklass. Våra prisbelönade spa:n bjuder på härliga behandlingar. Och varför inte unna dig en stund i en mysig bastu? För ett perfekt slut på din semesterdag kan du avnjuta en god drink i eleganta hotellbarer.

Din semester kommer präglas av ett himmelskt lugn och sofistikerade omgivningar så att du kan uppleva maximal återhämtning. 

En lugn semester - var du vill

Vuxenhotell

Ska det vara en solresa till Thailand? Eller kanske en spahelg i Finland? Vi har vuxenhotell i hela världen. Njut av ayurvedaresor i Spanien eller Sri Lanka, termal wellness i Italien och wellness i Ungern. Eller kanske träning och vandring i Portugal? Vare sig du vill ha det varmt eller kallt, avslappnat eller tuffa tag - du hittar säkert en favorit hos SpaDreams.

Se alla våra vuxenhotell här.

Du ska iväg med hela familjen och vill njuta av en semester med barnkär personal? Kolla in våra familjehotell som är extra barnvänliga.

Vilket hotell blir din favorit?

Hitta ditt drömhotell redan idag