Pilatesresa

Kom i form med koncentration & styrka

Träningsresor hos SpaDreams

Vad är pilates?

Pilatesresa

I början av 1900-talet skapades denna motionsfom av tysken Joseph Pilates. Han lade vikt på precision och koncentration i träningen. Det är världens snabbast växande träningsform eftersom den ger snabba resultat. Pilates kombinerar olika populära träningsmetoder:

  • Styrketräning
  • Streching
  • Yoga

Koncentration och att arbeta med tankekraft är essentiellt för att kontrollera musklerna. Fokusen ligger på koncentration, balans, andning och avslappning.

Om det görs på rätt sätt och under guidning av en pilateslärare är det en väldigt fysiskt krävande motionsform som ger snabba resultat. Många kommer i form med en kombination av pilates och nyttig mat.

Ära din kropp och upptäck vackra länder med oss! Andra spännande metoder att träna på under semestern är qi gong, tai chi och yoga.

Grundläggande pilatesregler

Pilates
  • Dra in magen! Innan pilatesövningen börjar ska magen dras in. På detta vis aktiverar du magens djupaste muskler. Genom hela övningen ska spänningen hållas. Kom ihåg att hålla ryggen och bäckenet stilla! Det är exceptionellt viktigt att du kan spänna din kropp. Om det är jobbigt i början - fortsätt! Du kommer snabbt att märka hur din kraft växer.
  • Spänn bäckenbotten! Bäckenbottnens muskulatur är en viktig muskulaturgrupp särskilt för kvinnor. Bäckenbotten ska inkluderas i pilatesövningarna precis som andningen och spänningen av magen. Glöm inte bort andningen!

 

 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa pilatesresor

Vilket hotell blir perfekt för just din pilatesresa?