Pilates semester

Pilates semester

Bli rörligare, starkare och lyckligare

Populära träningsresor hos SpaDreams

Balans för kropp och sinne

Träna Pilates på Semestern

I böjran av 1900-talet skapades pilates av tysken Joseph Pilates. Han lade särskild vikt på precision och koncentration under träningen. Det är en av världens snabbast växande träningsformer eftersom den ger mycket snabba och hållbara resultat. 

Koncentration och att arbeta med tankekraft är essentiellt för att kontrollera musklerna. Fokussen ligger på balans, andning och avspänning.

Om du tränar på rätt sätt, t.ex. med en pilateslärare, är det en fysiskt krävande idrottsform som ger snabba resultat. Många kommer i form och blir smala med en kombination av pilates och en nyttigare kostplan.

Under en träningsresa kan du starta med träningen på rätt sätt eller fortsätta med att stärka din kropp om du redan tränar hemma och vill kombinera nöjet av en resa med något så nyttigt som träning. På detta vis kan alla dina sinnen slappna av! Upptäck de sköna länderna vi erbjuder hos SpaDreams och gör samtidigt något bra för din kropp! Qigong och Tai Chi är också spännande alternativ om du vill träna på ett annorlunda sätt när du är på semester.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra träningsresor hos SpaDreams

Vilklen träningsresa passar just dig?