Vandringsresor

Kombinera nytta med nöje och dessutom få se mer av landet

Våga prova på en aktiv semester

Ta dig fram till fots på en vandringsresa

Ta en paus från vardagen och boka en vandringsresa hos SpaDreams. Vandring är ett perfekt sätt att kombinera nytta med nöje under semestern. Det är skönt för kropp och själ att vandra, närheten till naturen och kulturen blir påtaglig. Du kan uppleva ett land eller region med alla sinnen och får minnen för livet! Maten smakar bättre, ölen är kallare och landskapet blir ännu vackrare när man tar sig fram till fots.

Vandringarna i Sydtyrolen, Italien, erbjuder varje säsong en stor variation av aktiviteter. Förutom vandringssemester kan du också njuta av cykling, klättring, kajakpaddling och bergsklättring.

Som en bonus har deussomt de flesta hotell underbara utsikter där du kan se allt från slott, kyrkor, kloster och där du även kan pröva fina viner och äta läckra delikatesser.

Äventyrare kan njuta av medelhavsklimatet i de Marockanska Atlaskullarna där du är omgiven av en rik flora och fauna. Mellan två klimat kan du stöta på vildsvin eller åsna i norr, eller leta efter leoparder och hyenor i öknen i de södra delarna.

För nybörjare och proffs: Besök ön Madeira! Där kan du koppla av och vandra längs vandringsleder eller ta utmanande stigar över hela ön längs vattenfall, eukalyptusträd och de vackra blommorna. Hitta en perfekt vandringsresa hos SpaDreams!

Vandringsresor för dig som gillar att motionera