Vandringsresor

Vandringsresor

Kombinera nytta med nöje och se mer av ditt semesterland

Våra populäraste destinationer för din vandringsresa

Vandringsresor för dig som gillar att motionera

Upptäck världen till fots

Vandringsresor

Ta en paus från vardagen och boka en vandringsresa hos SpaDreams. Att vandra är ett perfekt sätt att kombinera nytta med nöje under semestern. Det är skönt för kropp och själ, närheten till naturen och kulturen ger dig en resa utöver det vanliga. Du kan uppleva ett land eller regioner med alla sinnen och får minnen för livet! Maten smakar bättre, ölen är kallare och landskapet blir ännu vackrare när man tar sig fram till fots.

Vandringarna i Sydtyrolen, Italien, erbjuder varje säsong en stor variation av aktiviteter. Förutom att vandra kan du också njuta av cykling, klättring, kajakpaddling och bergsklättring när du bokar en natur-semester.

Som en bonus har dessutom de flesta hotellen underbara utsikter där du kan se allt från slott, kyrkor, kloster och även kan provsmaka fina viner och äta läckra delikatesser.

Äventyrare kan njuta av medelhavsklimatet i de Marockanska Atlaskullarna där du är omgiven av en rik flora och fauna. Mellan två klimatzoner kan du stöta på vildsvin eller åsnor i norr eller leta efter leoparder och hyenor i öknen i de södra delarna.

För nybörjare och proffs: Besök ön Madeira! Där kan du koppla av och gå längs vandringsleder eller ta utmanande stigar över hela ön längs vattenfall, eukalyptusträd och de vackra blommorna. Hitta en perfekt vandringsresa hos SpaDreams!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Våra bästa vandringsresor

Vilket hotell blir perfekt för din vandringsresa?