Ayurvedakurer

Annorlunda ayurveda – Ayurvedakurer i boutiquehotell

AMBA Ayurveda Boutique Hotel Terrass

En ayurvedakur är alltid en resa. En mycket indivuell resa till dig sjäv och ditt innersta. Vad du väntar av ett hotell och din ayurvedakur är mycket individuellt! Hotellet ska vara en tillflyktsort och oas av energi efter välgörande behandlingar och en jobbig detoxdag. Därför är det viktigt att du tar dig tid att välja hotell som passar just dig. Boutiquehotell ger dig en extra portion exklusivitet och individualitet – för att du ska kunna njuta av en ayurveda resa som är lika unik som du.

Vilsamma oaser av ro

Att låta tankarna vandra långt borta från vardagen och njuta av en lugn atmosfär – det är inget problem om man väljer ett boutiquehotell. Då det ofta bara är få rum (och gäster) blir du inte störd av oljud och samtal. Hotellen, som oftast har ungefär 10 rum, kommer att ge dig tillryckligt med utrymme för att kunna vara ensam och ändå prata med andra gäster om din kur. Denna fina balans skapar den perfekta basen för en ytterst avkopplande semester.

Enastående service

Ofta har man mycket individuella önskemål när man gör en ayurvedakur. Erfarna terapeuter kan ge gid mer uppmärksamhet och en alldeles individuell service när det bara är få gäster. Vare sig du vill ändra grejer i ditt behandlingsschema eller har personliga bekymmer, här har man alltid ett öppet öra för dig och lyssnar på dig och dina behov.

AMBA Ayurveda Boutique Hotel

Familjär atmosfär

Att komma till ett hotell och omedelbart trivas – det drömmer de mesta turisterna om. I den familjära och samtidigt exklusiva atmosfären på boutiquehotell blir denna dröm verklighet! Här hittar du rymliga rum i en smakfull design. Du kan njuta av en unik privatsfär där du kan samla nya krafter tack vare en drämlikt vacker natur och omgivning.

AMBA Ayurveda Boutique Hotel Rum

Vårt tips: AMBA Ayurveda Boutique Hotel

Amba Ayurveda Boutique Hotel ligger vid en drömlik sandstrand, omgiven av palmer. Här kan man njuta av utsikten på ett turkosblått av och en ändlös horisont. Det är det bästa exemplet för ett perfekt boutiquehotell med dess bedårande stil och endast få rum och sviter. Gästerna lär sig mer om ett mycket individuellt ayurvedakoncept och högkvalitativa behandlingar i det angenäma ayurvedacentret. Den moderna och samtidigt mysiga atmosfären tillåter en bekymmerslös semester med behandlingar av erfarna terapeuter. Hotellet har många års erfarenhet av autentisk ayurveda och kombinerar detta med en exklusiv atmosför och fantastisk service. Ett paket som lovar en oförglömlig och mycket speciell ayurvedakur.

AMBA Ayurveda Boutique Hotel Lobby

Upptäck AMBA Ayurveda Boutique Hotels avkopplande ayurvedaprogram redan idag!

SpaDreamsSE Instagram
Webbplatskarta