De 10 bästa spahotellen i Spanien

Spaniens bästa spahotell

Nyligen lärde du känna de bästa spahotellen vid Medelhavet – idag är det dags att ta en närmre titt på de 10 bästa spahotellen i Spanien!

Du kanske redan har funderat på att åka till Spanien för att förena de härligaste spabehandlingarna med långa vita sandstränder och turkosblått glittrande hav. Landet kommer att ge dig en enastående semesterupplevelse med dess naturliga termalkällor, thalassoterapi vid havet och massor av vitamin D i solen. Ta en titt på vår lista med de absolut bästa spahotellen i Spanien – en del hör till och med till bästa hotellen i hela världen! Det låter bra, eller hur? Starta semesterplaneringen nu.

1. Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa★★★★★, Marbella-Estepona

Elba Estepona Utsikt

Hotellet Elba Estepona ligger i hjärtat av provinsen Málaga vid Costa del Sol och bjuder på ändlösa dagar av solsken och Medelhavets charm. Vädret är fint året runt! Hotellet erbjuder en hel del fina spa-, avslappnings- och hälsopaket.

2. SHA Wellness Clinic★★★★★, Altea

Sha wellness Clinic Utsikt

SHA Wellness Clinic ligger vid Medelhavskusten i närheten av Altea på Costa Blanca. Det lyxiga designhotellet ligger i en naturpark med spekatulära utsikter. Spaavdelningen är ca. 6000 m2 stor och är en av de bästa platserna för att göra en bantningsresa i Spanien.

3. Aguas de Ibiza★★★★★, Santa Eulalia, Ibiza

Aguas de Ibiza

Aguas de Ibiza ligger vid öns nordöstra kust och bjuder på härliga utsikter över Medelhavet, yachthamnen och grannön Formentera. På hotellet kan du njuta av fantastiska behandlingar i det ca. 1500 m2 stora Spa Wellness Centre.

4. Hotel Villa Padierna Thermas★★★★★, Carratraca Málaga

Hotel Villa Las Padiernas

Hotel Villa Padierna ligger i det bergiga landskapet Ronda med ett unikt läge vid Costa del Sol. Hotellet har specialiserat sig på ekologiskt spa och erbjuder revitaliserande kurer.

5. Marbella Club★★★★★, Marbella

Marbella Club

Marbella Club Golf Resort & Spa vid Costa del Sol är ett lyxigt (s)paradis med ett stort spacenter som fokuserar på thalassotherapi. Det finns 12 behandlingsrum, där du kan njuta a thalasso- och skönhetsbehandlingar, vare sig du är ute efter anti-stress eller att gå ner i vikt. Det finns även ett gym, och du får hjälp av specialiserade läkare, som är hälso-, skönhets- och kostexperter.

6. Hotel Los Monteros★★★★★, Marbella

Det fantastiska Hotel Los Monteros Spa & Golf Resor är omgivet av en underbar tropisk trädgård och har ett unikt läge vid Costa del Sol. Det finns ett spa på 300 m2 som ger dig den perfekta time-out:en från vardagen.

7. OCÉANO Hotel Health Spa★★★★★, Punta del Hidalgo, Teneriffa

Oceano Hotel Health

Océano Hotel Health Spa har en spektakulär utsikt över Atlanten och befinner sig vid vulkanen Teides fot i nordvästra Teneriffa. Njut av hotellets mångfaldiga erbjudanden, med dess spektakulära spa, thalassoterapi och paradisiska utsikter.

8. AMA Andalusia Health Resort★★★★★, Lepe

Ama Andalusia Health Resort

AMA Andalusia Health Resort befinner sig endast 800 m från Huelvas underbara stränder och är den perfekta platsen för att stressa ner och föryngra kropp och själ. Testa individualiserade motionsprogram och dra nytta av experternas vetskap om kost och behandlingar.

9. Thalasso Hotel Termas Marinas El Palasiert★★★★★, Benicássim

Thalasso Hotel Termas Marinas El Palasiet

Thalasso Hotel Termas Marinas vid Costa del Azahar är en oas av lugn och avslappning där du kan njuta av välgöranmde thalassoterapier, omgiven av hav och berg. Du kan njuta av soliga dagar vid havet och utnyttja hotellets egna thalassoterapi-gym och spa på ca. 2700 m2 med dess ljusa och luftiga inomhuspool.

10. Princesa Yaiza Suite Hotel Resort★★★★★, Playa Blanca (Lanzarote)

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Vita sandstränder och milda temperaturer året runt – detta är den perfekta omgivningen för din sparesa. Gästerna på Princesa Yaiza njuter av en direkt tillgång till stranden och spa:et. Thalassoterapi-centret erbjuder över 50 behandlingsrum och har ett specialiserat team som tar hand om din avslappning.

Nu är det du som måste bestämma dig – vilken Spanien-favorit blir din nästa semesterdestination?

Nyfiken? Upptäck våra matchande erbjudanden:
OCÉANO Health Spa Hotel - Tenerife
Spanien – Teneriffa – Punta del Hidalgo
Avkoppling vid Atlanten
4 nätter, Dubbelrum, Halvpension
Luna y Sol Ayurveda Hotell
Spanien – Costa del Sol – Malaga - Almayate Alto
Vistelse
3 nätter, Enkelrum, Frukost
Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden
Spanien – Teneriffa – Puerto de la Cruz
Botánico Lyxdagar
1 natt, Dubbelrum, Frukost
AYURVEDA MALLORCA® - House of Silence
Spanien – Mallorca – Montuïri/Sa Ràpita
Tips: Traditionell Shamana-kur
6 nätter, Enkelrum, Helpension
SpaDreamsSE Instagram
Webbplatskarta