Spanien, Spain

Spanien

Låt dina drömmar om en perfekt semester gå i uppfyllelse

Populära reseteman

Våra populäraste resor för din solsemester

De vackra spanska öarna väntar på dig

En drömsemester med sol, ändlösa stränder och ren avkoppling. Bli du för varm kan du kyla ner dig i det kristallklara vattnet vid den spanska kusten. Sen upp igen och värm dig i solens strålar på en fluffig handduk vid sandkanten och slappna av och njut av solen.

Kanske vill du dig göra något bra för din hälsa med ett hälsofrämjande program. SpaDreams kan hjälpa dig att göra något bra och öka ditt personliga välbefinnande med professionell hjälp genom motion, kost och anti-stress program. Bäst avkoppling uppnår du med äventyrlig vandring eller cykling genom imponerande landskap på någon av Spaniens öar eller på fastlandet.

Under långa promenader kan du upptäcka varierande och exotisk skönhet på den "eviga vårens ö". Omsluten av det azurblå vattet i Atlanten ger dig subtropiska klimat en behaglig temperatur året runt. Golfströmmen och passatvindarna från Sahara håller den nästan outhärdliga varma luften borta. Därför kan du njuta av en återhämtningssemester på Kanarieöarna hela året.

Likaså erbjuder de lika imponerande öarna i Medelhavet minnesvärda vistelser med hälsosamma semesterattraktioner som erbjuds på SpaDreams. Oavsett om du väljer Mallorca eller Ibiza så kommer Medelhavets mångfald av flora och fauna begeistra dig. Låt dig förtrollas av praktfulla rosa och vita blommor och av mandelträd i nationalparken eller gör en äventyrlig resa till de största underjordiska sjöarna i grottorna.

Information om Spanien

Språk: Spanska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Spanien