Spanien, Spain

Spanien

Låt dina drömmar om en perfekt semester gå i uppfyllelse

Populära teman i Spanien

De Spanska vackra öarna väntar på dig

En drömsemester med sol, ändlösa stränder och ren avkoppling. Bli du för varm kan du kyla ner dig i det kristallklara vattnet vid den spanska kusten. Sen upp igen och värm dig i solens strålar på en fluffig handduk vid sandkanten och slappna av och njut av solen.

Kanske vill du dig göra något bra för din hälsa med ett hälsofrämjande program. SpaDreams kan hjälpa dig att göra något bra och öka din personliga välbefinnande med professionellt hjälp med motion, kost och anti-stress program. Bäst avkoppling du uppnås med äventyrlig vandring eller cykling genom imponerande landskap på någon av Spanien öar eller på fastlandet.

På långa promenader kan du upptäcka varierande och exotisk skönhet på de "eviga vårens ö". Omsluten av från det azurblå vattet i Atlanten ger subtropiska klimat året runt och behaglig temperatur. Golfströmmen och passadvindarna från Sahara håller den nästan outhärdliga varma luften borta och därför är en återhämtningssemester på Kanarieöarna värt varje år.

Likaså erbjuder de lika imponerande öarna i Medelhavet minnesvärda vistelser med hälsosama semesterattraktioner som erbjuds på SpaDreams. Oavsett om du väljer Mallorca eller Ibiza, är Medelhavets mångfald av flora och fauna mer än nog. Låt dig förtrollas av praktfulla rosa till vita blommor och av mandelträd i nationalparken eller ta en äventyrlig resa till de största underjordiska sjöarna i grottorna.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Spanien