Spanien, Spain

Spanien

Låt dina drömmar om en perfekt semester gå i uppfyllelse

Populära reseteman

Våra mest populära resor för din solsemester

Vackert fastland & fantastiska öar

Spanien

En drömsemester med sol, ändlösa stränder och ren avkoppling. Bli du för varm kan du kyla ner dig i det kristallklara vattnet vid den spanska kusten. Sen upp igen och värm dig i solens strålar på en fluffig handduk vid sandkanten och slappna av och njut av solen. Detta är din semester i Spanien!

Kanske vill du dig göra något bra för din hälsa med ett hälsofrämjande program. SpaDreams kan hjälpa dig att göra något bra och öka ditt personliga välbefinnande med professionell hjälp genom motion-, kost- och anti-stress program. Den bästa aktiva avkopplingen uppnår du med äventyrliga vandringar eller cykling genom imponerande landskap på någon av Spaniens öar eller på fastlandet.

Under långa promenader kan du upptäcka exotisk skönhet på den "eviga vårens ö", Teneriffa. Omsluten av det azurblå vattet i Atlanten ger dig subtropiska klimat en behaglig temperatur året runt. Golfströmmen och passatvindarna från Sahara håller den nästan outhärdliga varma luften borta. Därför kan du njuta av en återhämtningssemester på Kanarieöarna hela året - på Teneriffa är det 22° C i genomsnitt i December! Du kan alltså boka solresor till Spanien året runt.

Likaså erbjuder de lika imponerande öarna i Medelhavet minnesvärda vistelser med hälsosamma semesterattraktioner som erbjuds på SpaDreams. Oavsett om du väljer Mallorca eller Ibiza så kommer Medelhavets mångfald av flora och fauna begeistra dig. Låt dig förtrollas av praktfulla rosa och vita blommor och av mandelträd i nationalparken eller gör en äventyrlig resa till de största underjordiska sjöarna i grottorna.

Information om Spanien

Språk: Spanska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra spanska hotell

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Spanien