sparesa, budget, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Budget sparesor

Lyx, avslappning och välmående för varje plånbok

Populära budget sparesor

Populära budget resor för varje plånbok

En sparesa behöver inte kosta skjortan!

Budget sparesor

Sugen på att komma iväg någonstans? Känner du dig lite stel? Vill du unna dig något extra? Men funderar på hur du ska ha råd med en sparesa? Åk på en BILLIG sparesa!

En perfekt start kan vara att börja kika på en weekendresa, vilket ofta är relativt smärtfritt för både plånboken och om du har lite tid. I Östeuropa finns det t.ex. massor av fantastiska spa-städer att upptäcka udner en förlängd helg! Perfekt att varva spabehandlingarna med lite shopping och härliga restaurangbesök.

Få en lyxig remester med liten budget hos SpaDreams

budget sparesor

Många säger att den ultimata ”stressfria semestern” är en sparesa, men tyvärr brukar dessa tillflyktsorter med lovord om avkoppling och föryngring inte vara billiga – ett basic weekendpaket på många kurorter kan vara galet dyrt. Men! Det finns en uppsjö av mindre kända orter och retreatcenter med spa:n i världsklass som inte kommer att plundra plånboken totalt, men ändå ger dig en hälsosam dos av avkoppling och lyx.

Samtidigt kan det vara värt att fundera på om det är värt att spara lite mer och vänta på att kunna ta en lite längre sparesa då du kan få en vecka i Thailand för en helg och en enda behandling på vissa fem-stjärniga hotell i Europa. Funderar du på att boka en tropisk sparesa till Asien där du får mycket för pengarna? Kolla in våra spännande erbjudanden!

Vill du däremot hålla dig inom Europa och inte behöva resa långt så har vi några stora budgetfavoriter inom både spa- och weekend kategorin: Polen, Tyskland, sparesor till Tjeckien och Ungern. Vi på SpaDreams hjälper dig gärna att hitta den perfekta sparesan, så tveka inte att kontakta oss då vi är Sveriges största resespecialist för hälso-, spa-, yoga- och ayurvedaresor.

Upptäck alla våra hotell för budget sparesor - lyx till litet pris

Hitta din budgetfavorit här