sparesa, budget, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Budget sparesor

Lyx, avslappning och välmående för varje plånbok

Populära budget resor för varje plånbok

Populära budget sparesor

En sparesa behöver inte kosta skjortan!

Sugen på att komma iväg någonstans? Känner du dig lite stel? Vill du unna dig något extra? Men funderar på hur du ska ha råd med en sparesa? Åk på en BILLIG sparesa! En perfekt start kan vara att börja kika på en weekendresa, vilket ofta är relativt smärtfritt för både plånboken och om du har lite tid. I Europa finns massor av fantastiska spa-städer att upptäcka udner en förlängd helg! Perfekt att varva spabehandlingarna med lite shopping och härliga restaurangbesök.

Få en lyxig remester med låg budget på SpaDreams

budget sparesor

Många skulle säga att den ultimata ”stressfria semestern” är en sparesa, men tyvärr brukar dessa tillflyktsorter med lovord om avkoppling och föryngring inte komma billigt – ett basic weekendpaket på många kurorter är galet dyra. Med detta sagt, finns det en uppsjö av mindre kända orter och retreatcenter med spa:n i världsklass som inte kommer att förstöra din semesterbudget totalt, men ändå kommer att ge dig en hälsosam dos av avkoppling och lyx.

Samtidigt kan det vara värt att fundera på om det är värt att spara lite mer och vänta på att kunna ta en lite längre sparesa då du kan få en vecka i Thailand (inklusive flyg och avgifter) för en helg och en enda behandling på vissa fem-stjärniga hotell och spa i Europa. Och dessutom är det inget ställe som slår Asien värdemässigt! Funderar du på att boka en tropisk sparesa till Asien där du får mycket för pengarna? Kolla in våra spännande erbjudanden!

Vill du däremot hålla dig inom Europa och inte behöva resa långt så har vi några stora budgetfavoriter inom både spa- och weekend kategorin: Polen, Tyskland, sparesor till Tjeckien och Ungern. Vi på SpaDreams hjälper dig gärna att hitta den perfekta sparesan, så tveka inte att kontakta oss då vi är Sveriges största resespecialist för hälso-, spa-, yoga- och ayurveda resor.

Upptäck alla våra hotell för budget sparesor - lyx till litet pris

Hitta din budgetfavorit här