ungern, termalbad, spa, hälsa, wellness, kur

Kursemester i Ungern

Njut av härliga termalbad och hälsosamt vatten

Populära kurhotell i Ungern

Kurresa till Ungern - Termala badlandskap

Varma källor, helande bad, massage, spa och en levande kultur – Allt sammanfattat till ett ord, Ungern! Gör din hälsa, kropp och själ en tjänst med en hälsokur i Ungern.

Många av oss Svneskar har ännu inte upptäckt det fantastiska med Ungern, perfekt för en weekend, billigt, fantastiskt vackert och ett brett utbud av termalbad och spa. Bland de mest kända spa och kurorterna är Hévíz och Bük. Mer än 1300 varma källor, som utöver den trevliga vattentemperaturen också har en läkande effekt, bör ligga till grund för din vistelse. Ungerns störtsa genuina tillgåg är den största termiska sjön i Europa i kurorten Hévíz, med naturligt grottsystem där termiska vatten cirkulerar och många underjordiska källor finns.

Ett spa i Ungern måste uppfylla strikta kontroller och krav för att kunna titulera sig med ordet "spa" och utbildade experter säkerställer att kvaliten på vattnet uppnår alla krav och högsta kvalite. Spahotell erbjuder en kombination av utmärkt service, god mat och behandlingar med termisk vatten och helande lera. Mellan behandlingarna kan du njuta av långa promenader längs stränder och naturreservat vid sjön Balaton, pittoreska borgar och slott eller en resa till huvudstaden Budapest.

En termal hälsokur i Ungern passar vem som helst som bara vill slappa av men är speciellt bra för personer med reumatism, gikt, ischias, förlamning, artrit, andnings problem, nervösa besvär eller utmattning, stress, utbrändhet, cirkulationsrubbningar, muskelsjukdommar, med klimakteriebesvär och ”efter-operationsbesvär”.

Du kanske även är intresserad av en weekend resa eller en spa resa till Polen?

Billiga kurhotell i Ungern