Kursemester i Ungern

Kursemester i Ungern

Njut av härliga termalbad och hälsosamt vatten

Populära kurhotell i Ungern

Kurresa till Ungern - Termala badlandskap

Kurhotell i Ungern

Varma källor, välgörande bad, massage, spa och en levande kultur – det är vad som kännetecknar den östeuropeiska pärlan Ungern! Gör din hälsa, kropp och själ en riktigt stor tjänst och unna dig en hälsokur i Ungern.

Många av oss svenskar har ännu inte upptäckt det fantastiska med Ungern. Det är perfekt för en weekend, billigt, otroligt vackert och har ett brett utbud av termalbad och spa. Héviz och Bük är bland de mest kända spa- och kurorterna. Över 1300 varma källor, som utöver den trevliga vattentemperaturen också har en läkande effekt, bildar utgångspunkten för din vistelse. Ungerns största genuina tillgång är den största termalsjön i Europa i kurorten Hévíz, med dess naturliga grottsystem där termalvatten cirkulerar och det finns många underjordiska källor.

Ett spa i Ungern måste uppfylla strikta kontroller och krav för att kunna titulera sig med ordet "spa". Erfarna experter ser till att vattnet uppfyller alla krav och alltid är av högsta kvalitet.

Ungerska spahotell erbjuder en kombination av utmärkt service, god mat och behandlingar med termalvatten och hälsolera. Mellan behandlingarna kan du njuta av långa promenader längs stränder och naturreservat vid sjön Balaton, pittoreska borgar och slott eller resa till huvudstaden för att uppleva spa i Budapest.

En termal hälsokur i Ungern passar vem som helst som bara vill slappa av - men den är särskilt bra för personer med reumatism, gikt, ryggvärk, förlamningar, artrit, luftvägsbesvär, nervösa besvär eller utmattning och stress, utbrändhet, cirkulationsrubbningar, muskelsjukdomar, med klimakteriebesvär samt postoperativa besvär.

Vi är ganska säkra på att du har blivit sugen på en trip till Ungern - upptäck alla våra fina hotell och hitta en favorit idag!

Du kanske även är intresserad av en weekend resa eller en sparesa till Polen?

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla kurhotell i Ungern

Vilket hotell blir perfekt för din kursemester?