Prova på - Hälsoresor, Din spa semester för hälsan

Liten Kur

Prova på en hälsoresor för ditt välmående

Populära hälsoresor - Vi har något för alla

Prova på en "liten-kur"

På semester är det viktigt att ha det roligt och njuta till 100% å andra sidan är en semesterresa inte altid bra för din hälsa: Man äter för mycket, ligger bara i sol stolen och motionerar inte alls eller mindre i alla fall. Väl hemma igen känner man sig lugn och avslappnad men vågen kanske visar några fler kilon och du har lite ångest över du slappade dig igenom hela semestern. Men det måste inte vara så! 

Om du kombinerar din semester med en kur får du den perfekta resan där du slappna av några dagar och motionerar några andra och få den perfekta blandning mellan de båda världarna.

Vad exakt innebär en mix av kur och spa-semester? De som bokar en ”liten kur” har en helt vanlig semester men njuter samtidigt av behandlingar. Till skillnaden från en ”riktig kur", har dessa små kurer mindre program som är inte lika tätt som en "riktig" kur. Du får så mycket avsplapping som du behöver på din semester. Om du bokar kurer hos SpaDreams kan du välja hur många massager eller kurser DU vill ha.

Ett bra exempel är Kneipp terapi, som kan vara en väldig avkopplande semester, då att den omfattar en blandning av vattenterapi, hälsosam ätande och träning. Kombinationen förbättrar ditt välbefinnande. Med en liten kur kan du själv bestämma hur ofta du vill delta i programmet.

Om du vill gå ner i vikt på semestern får du professionell hjälp på något utav våra viktninsknings hotell.

Prova en "liten kur" för ditt välbefinnande