Liten kur

Liten Kur

Prova på en hälsoresa för ditt välmående

Populära hälsoresor - Vi har något för alla

Våra mest omtyckta hotell för din lilla kurresa

Prova på en "liten-kur"

Liten kur

När du åker på semester vill du säkert ha det roligt och njuta till 100%. Å andra sidan är en semesterresa inte altid bra för din hälsa: du äter kanske för mycket, ligger bara i sol stolen och motionerar inte alls, eller åtminstone inte lika ofta som hemma. Och kanske den ena eller andra drinken slinker ner... När du kommer hem till vardagen känner du dig kanske och avslappnad men vågen kanske visar några fler kilon. Då kommer ångesten över att du kanske slappade lite för mycket - men det måste inte vara så! 

Om du kombinerar din semester med en kur får du den perfekta resan där du slappnar av några dagar, motionerar och får den perfekta blandningen av skoj och hälsa! Det ena behöver nämligen ej utesluta det andra. Du kan gå ner i vikt och njuta av behandlingar som främjar hälsan men du samtidigt slappnar av.

Vad exakt innebär en mix av kur och sparesa? De som bokar en ”liten kur” upplever en helt vanlig semester men njuter samtidigt av ett friskvårdprogram. Till skillnad från en ”riktig kur" är dessa kurer kortare program som inte har ett lika tätt behandlingsschema som en "riktig" kur. Du får så mycket avslappning som du behöver på din semester! Om du bokar kurer hos SpaDreams kan du välja hur många massage eller kurser just DU vill ha.

Ett bra exempel för en liten kur är Kneipp-kuren som kan vara en väldigt avkopplande semester, då den omfattar en blandning av vattenterapi, hälsosam mat och träning. Kombinationen förbättrar ditt välbefinnande. Med en liten kur kan du själv bestämma hur ofta du vill delta i programmet.

Om du vill gå ner i vikt på semestern får du professionell hjälp när du bokar ett av våra viktminskningshotell.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Prova en "liten kur" för ditt välbefinnande

Hitta härliga hotell för en liten kur