Liten kur

Liten Kur

Prova på en hälsoresor för ditt välmående

Populära hälsoresor - Vi har något för alla

Prova en "liten kur" för ditt välbefinnande

Prova på en "liten-kur"

På semester är det viktigt att ha det roligt och njuta till 100%. Å andra sidan är en semesterresa inte altid bra för din hälsa: du äter kanske för mycket, ligger bara i sol stolen och motionerar inte alls, eller åtminstone inte lika ofta som hemma. Väl hemma igen känner man sig lugn och avslappnad men vågen kanske visar några fler kilon... och du har lite ångest över att du slappade dig igenom hela semestern. Men det måste inte vara så! 

Om du kombinerar din semester med en kur får du den perfekta resan där du slappnar av några dagar, motionerar några andra och få den perfekta blandningen mellan de båda världarna.

Vad exakt innebär en mix av kur och spa-semester? De som bokar en ”liten kur” har en helt vanlig semester men njuter samtidigt av behandlingar. Till skillnaden från en ”riktig kur" har dessa små kurer mindre program som inte är lika täta som en "riktig" kur. Du får så mycket avslappning som du behöver på din semester. Om du bokar kurer hos SpaDreams kan du välja hur många massager eller kurser DU vill ha.

Ett bra exempel är Kneippterapi som kan vara en väldigt avkopplande semester, då den omfattar en blandning av vattenterapi, hälsosam mat och träning. Kombinationen förbättrar ditt välbefinnande. Med en liten kur kan du själv bestämma hur ofta du vill delta i programmet.

Om du vill gå ner i vikt på semestern får du professionell hjälp på något utav våra viktminsknings hotell.

Hitta härliga hotell för en liten kur