Hotele Spa w Polsce

Spahotell i Polen

Spa och kurer med uppfriskande Östersjö-klimat

I våra spahotell i Polen kommer du att finna din drömsemester till budgetpris. Du kommer att få ta del av otroligt vackert landskap – både gröna skogar och vita stränder. Med våra populära resor till Polen kommer du garanterat bli bortskämd på våra hotel och spa:n då vi kan anpassa program efter just dina behov.

Upptäck våra Spahotell i Polen

Hitta de mest perfekta spahotellen i Polen

Våra kurhotell i Polen erbjuder milt kustklimat, tysta gröna skogar samt långa sandstränder. Glöm inte att blanda in en kort resa till en av de underbart bevarade medeltidsstäderna när du kommer hit till ditt kurhotell i Polen. De polska hotellen kan vara billiga men det betyder inte att de har dålig kvalité, de har minst lika hög standard som Sverige. Du hittar därför några av våra bästa spahotell i Polen där du kan få anpassade program just för dina behov och din plånbok med service som är på topp!


Ett stort utbud - Spahotell i Polen har något för alla

Polen är en destination som har mycket att erbjuda i program och kurväg – till ett budgetvänligt pris. Du har städerna vid Östersjökusten som ligger uppradade längst havet som ett pärlband där man får den naturliga inhalatorn ifrån havet och kustklimatet samt kurorterna i de gröna bergen där det finns en mängd olika fritidsaktiviteter.

Ett långt pärlband med spahotell längst kusten

De flesta av våra spahotell i Polen är lokaliserade vid Östersjöns kust. Detta är med åtanke då det klimatet är känt för att ha en hälsosam effekt för både kropp och själ. Med SpaDreams över 40 åriga erfarenhet vet vi vad du som kund söker. Vi är experter inom vårat område och kan anpassa din resa till dig samt ge dig bästa prisgaranti. Vad mer kan man önska?

En av de mest kända större städerna vid Östersjökusten är Kolobrzeg som lockar många turister varje år. Staden upptäcktes under 1800-talet och blev i början känt då man upptäckte närbelägna saltfyndigheter där. Ustonie Morskie är en annan stad som många har hört talas om – där finns Polens bredaste sandstrand. Många lockas hit för det härliga klimatet och visst låter det trevligt med en strandpromenad i solnedgången på Polens bredaste strand?

Spahotell längs kusten


Spahotell i de grönskande bergen

Polen erbjuder inte bara vackra långa vita stränder utan det finns även populära kurorter i bergen som lockar många besökare – både vinter som sommartid. En populär kurort är just Świeradów-Zdrój, eller Bad Flinsberg som det kallas på tyska. Här kan du uppleva en mängd olika aktiviteter så som skidåkning under vintertid och under sommartid vandring i bergen. Det många kommer hit för om de har värk någonstans i kroppen är för att bli behandlade dels av radonhaltig lera men också radon vattnet som är speciellt här. Du får även tillgång till mineralkällor som har starka främjande effekter.

Spahotell i grönskande berg


Spaweekend - en kort paus

Njut av en spaweekend fylld med glädje och en kort paus från vardagen – den som du är värd! Du får ett stort utbud av både massage, elektro- och magnetfältsterapier, fango- och gyttjeterapier, skönhets- och kneipp-behandlingar samt saltbad och mycket mer. Känn dig både piggare, yngre och gladare när du kommer tillbaka hem.

Spaweekend erbjudanden


Spahotell med badhus

Även i Polen finns det hotell som befinner sig nära eller har ett eget badhus, här mer i meningen av en vattenpark, med olika pooler inom och utomhus samt rutschbanor och barnbassäng så att även barnen kommer att ha det roligt. Dessutom finns det bastur, ångbad och ibland infrarödbastu. Spaavdelningarna i dessa badhus erbjuder ett brett utbud av behandlingar för kroppen, som hel- och delkroppsmassage, gyttjeinpackningar, samt ansiktsbehandlingar.

Erbjudanden för spahotell med badhus

Spartips för hälsoresor till spahotell i Polen

Du har valt en utmärkt destination. Prisprestanda för spahotell i Polen är förstklassig. Det finns redan sju dagar hälsoläkning med behandlingar för under 300€ till 450 €. Riktiga oslagbara drömpriser! Därför är Polen också mycket populärt och du bör boka så tidigt som möjligt för att få bästa pris. På grund av det stora utbudet av spahotell i Polen är det alltid värt att hålla ett öga öppet för nuvarnade specialer.

Tips på hur man tar sig till Polens kurorter

                                              Att ta sig till de olika kurorterna i Polen kan man göra på olika sätt. Man kan till exempel:

  1. Ta förbindelsen med färjan via Östersjön som alltid är mycket uppskattad. Många hotell erbjuder därför parkering samt att vissa till och med erbjuder garage då många tar med bilen på färjan.
  2. Ta flyget till någon av de största flygplatserna i Polen – Gdansk flygplats eller Szczecin-Goleniow flygplats. Ifrån Sverige går det flertalet flyg varje dag till dessa flygplatser och en av de mest trafikerade sträckorna är ARN-GDN.

Erbjudanden för olika långa resor till Polen

Din drömresa ligger närmare än du tror - så här bokar du!

För att direkt ge dig lite snabba tips om när och hur angående din resa till Polen så har vi listat upp det här nedan.

När borde man resa till ett spahotell i Polen?

Högsäsongen pågår mellan mitten av april till mitten av oktober då det är som varmast i Polen och i augusti/september är det vanligtvis lägst risk för regn. Hur länge man borde vara iväg beror på vad för sorts resa man önskar genomföra. Du kan såklart åka på en spaweekend där du får tid att utforska omkringliggande stad med avkoppling. Önskar du där emot få hjälp med något specifikt hälsoproblem så rekommenderas 7-14 dagar för att genomgå en kur och få ut det bästa av den.

Hur tar jag mig till Spahotellen i Polen?

Du kan enkelt hitta flyg till en av de populäraste flygplatserna så som t.ex. Gdańsk. Ifrån flygplatsen erbjuder de flesta hotell transfer men ett mer budgetvänligt alternativ vore att ta bussen eller tåget till de olika städerna vid kusten. I Polen erbjuds det även taxi samt att det finns andra, mer budgetvänliga, alternativ. Dessa alternativ skulle man kunna ta för att transportera sig lite kortare sträckor om man t.ex. tagit bussen ifrån Gdańsk till Kolobrzeg så kan man ta Taxi eller andra, mer budgetvänliga, alternativ ifrån Kolobrzeg busstation till sitt hotell.

Hur bokar jag min drömresa till ett spahotell i Polen?

Det är superenkelt att boka din avkopplande resa redan nu. Du kan välja det hotell som intresserar dig mest, med ditt favoritprogram, och klicka på ”Boka nu”. Om du önskar lite betänketid men ändå vara säker på att du har en reservation rekommenderar vi att du bokar med 72 timmars gratis reservation. På detta sätt kan du vara säker på att bokningen står i ditt namn under dessa 72 timmar. Skulle du ha några frågor vänligen kontakta våra experter som gärna hjälper till att förklara mer om detta alternativ.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

SpaDreams

5 skäl att boka ett spahotell i Polen

  • Lyxiga behandlingar
  • Individuellt anpassade program
  • Budgetpris
  • Topp- service
  • Bästa prisgaranti

Våra populäraste spahotell i Polen