Väldigt bra 5,0/5,0

3 Omdömen från våra kunder

Top 3 hotell i Ischia Detta hotell är nummer 3 på vår favoritlista för regionen Ischia. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Hotel Parco Smeraldo Terme ★★★★

Familjelett hotell direkt vid Maronti-stranden

Fango, termiska bad och wellness mitt i en frodig subtropisk trädgård vid Ischias vackraste bukt.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Termal wellness

från 1 natt, Dubbelrum, Halvpension

  • Användning av termal-utomhuspool, wellness område "Corallium", reserverad stranddel med solstolar och parasoll, tennisplats
  • 1x per vecka besök i hotellets 2 hektar stora egna grönsaksodling.
  • WiFi i hela hotellet

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

  • Tillträde till termisk utomhuspool, wellnessavdelningen Corallium, den reserverade stranddelen med solstolar och parasoller, tennisbanan
  • 1x rundvandring per vecka i hotellets egna grönsaksträdgård
  • WLAN i hela hotellet
  • Kurortsavgift

Telefon bokningskod: I43P1

1 114 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Sydost om den gröna ön Ischia ligger den fridfulla kommunen Barano d´Íschia med sina talrika små byar och den populära Marontistranden i söder. Inbäddad i en subtropisk trädgård med frodig blomsterprakt och fiskdamm ligger det familjeledda Hotell Parco Smeraldo Terme med en privat stranddel precis vid Marontistranden.

Så här bor du

73 rum i medelhavsstil. Dubbelrum Classic (ca 14 m²) med bad eller dusch/wc, fön, satellit-tv, telefon, luftkonditionering, säkerhetsbox, badrock (ca 10 €/vistelse), en del med balkong eller terrass med utsikt över hotellets trädgård. Dubbelrum med havsutsikt ligger på den västra sidan med havsutsikt åt sidan över Marontistranden och Sant´Angelo-bukten. Hiss.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat och dryck

Restaurang med regionala och internationella rätter. Frukostbuffé, till lunch och middag val från menyn och dessutom sallads- och grönsaksbuffé. Många ingredienser från den egna trädgården. Även vegetarisk, laktos- och glutenfri kost på begäran. Bar.

Wellness, spa & hälsa

Termisk utomhusbassäng (ca 33°C) med massagemunstycken. Termalkuravdelning med kurbehandlingar som fango, balneoterapi, termisk massage, inhalationer och rehabilitering.
Försäkringskassan kan informera om ett eventuellt kurbidrag.

Wellnessavdelningen "Corallium": 2 inomhusbassänger med massagemunstycken, gejser och vattenfall, Kneipp-stig, upplevelseduschar och relax-zon. Behandlingar som klassisk del- och helkroppsmassage, shiatsu, ayurveda-massage, lymfdränage, peeling, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr. Fitnessavdelning.

Tillägsinformation

FLYGRESA Till Neapel (NAP).

INFO
Kurortsavgift: € 1,50/dag, betalas på plats.
Parkeringsplats: inkluderad.
Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0–1,9 år) 100 %, (2–11,9 år) 50 %.
Husdjur: ej tillåtna.

Bra att veta

Yoga- och termalveckor vid Marontistranden

Spännande yogaveckor i en underbar miljö med vidsträckt utsikt över Marontibukten väntar dig. Låt dig ledas på din resa till inre ro och balans. På den härliga utsiktsterrassen, i harmoni med havsbruset, hälsar du varje morgon den nya dagen med solhälsningen.
Målet med yogaträningen är att med hjälp av mjukt flytande och stärkande rörelsesekvenser koncentrera sig på sig sjäv och bli medveten om sin kropp och själ. Blockeringar löses upp och livsenergin flyter åter obehindrat och fritt. Meditation och andningsövningar avrundar programmet för själsligt och kroppsligt välbefinnande.

• 4.4–11.4 2015: Yoga med Cordula Hauer
• 11.4–18.4 2015: Jivamukti-yoga med Sakina Liebich
• 18.4–25.4 2015: Senioryoga med Sabine Rueland
• 25.4–2.5 2015: Yoga med Tanja Martens
• 9.5–16.5 2015: Yoga med Kerstin Bucher
• 23.5–30.5 2015: Jivamukti-yoga med Cherryl Duncan
• 6.6–13.6 2015: Yoga med Petra Pils
• 13.6–20.6 2015: Yoga med Axel Olzinger
• 29.8–5.9 2015: Yoga med Angelika Preuss
• 19.9–26.9 2015: Jivamukti-yoga med Anette Hopf

Lägsta antal deltagare: 6 personer
Om inte tillräckligt antal anmälningar inkommer förbehåller vi oss rätten att ställa in resan fram till 28 dagar före avresan.
Yogalektionerna äger rum söndag, måndag, onsdag, torsdag, fredag kl. 7.30–9.00, onsdag kl. 17.30–19.00 på hotell San Giorgio Terme och tisdag kl. 11 i Negombo termalträdgård.

Detta ingår:
7x yoga i grupp (à 90 min,)
1x utflykt till Negombo termalträdgård (inkl. nträde)
Tillägg utöver 7 övernattningar 345 € per person efter förfrågan hos SpaDreams.

Kundomdömmen

Karta

Hotel Parco Smeraldo Terme
Boka Kontakt Vidarebefodra