Baltic Beach Resort & Spa

Lettland · Rigabukten · Jurmala
certifierad medicinsk anläggning
4.800 kvm stort spahotell och wellnessområde
individuella program från över 300 behandlingar
Till erbjudandena

Kur och avkoppling i Lettland

Beläget på stranden, dolt i sanddynerna. Baltic Beach Resort & Spa har status som en medicinsk anläggning och erbjuder i ett över 4.800 kvm stort spa- och wellnessområde mer än 300 program som alla är individuellt anpassade efter gästens behov.

Populära attribut

Centralt läge
Vid havet
Familjevänlig
Wellness-område
Badläkare på hotellet
Spa & wellnesscenter
Gym
Yoga
Personlig tränare

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Avkopplingsvistelse

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 992 kr

Var hälsosam

2 nätter, Enkelrum, Frukost
från 2 987 kr

The Garden Wellness Paket

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 6 786 kr
ny

The Bana Wellness Paket

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 6 899 kr
ny

Sanatorium

6 nätter, Enkelrum, Frukost
från 11 025 kr

Baltic Beach Resort & Spa i detalj

Ditt hotell

Baltic Beach Hotel & Spa är dolt i dynerna och frodiga tallar, med direkt tillgång till den privata strandklubben. Nära hotellet finns flera restauranger, butiker samt kultur- och rekreationcentra. Hotellet har det enda certifierade medicinska spa-centret i Lettland. Dess unikhet ligger i förmågan att kombinera långa traditioner av kurbehandlingar med de senaste medicinska och spa-teknologierna.

Ät & Njut

Baltic Beach har 5 restauranger med terrasser och havsutsikt. "il Sole" med fantastisk panoramautsikt över havet erbjuder en riklig frukostbuffé och på kvällen serveras utsökta, autentiska italienska rätter. På helgerna kan fiskälskare njuta av "VIEW Restaurant - Seafood & Grill". Huvudsakligen regionala och säsongsbetonade produkter används. "Seafood & Oyster Terrace" bjuder sina gäster på färska ostron, musslor, lätta sallader och utvalda drycker onsdag till söndag. "Beach Bar & Grill" serverar på helgerna förstklassiga burgare, shashlik, sallader och skaldjur. Ett urval av populära desserter, kakor och praliner erbjuds i "Turtle Lounge". Det kulinariska utbudet kompletteras av den privata "Baltic Beach Club", som inbjuder till en läcker cocktail.

Spa

Det breda utbudet av tjänster på SPA-centret omfattar mer än 300 wellness- och skönhetsbehandlingar. The Banya erbjuder en äkta rysk bastuatmosfär för älskare av gamla traditioner (måndag-söndag 09:00-21:00 efter bokning). 2 medicinska bad och 4 medicinska pooler bidrar till förbättrad hälsa och immunförsvar. The Garden (måndag-söndag 09:00-21:00 efter bokning) har en simbassäng med motströmsanläggning, undervattensmassage, vattenfall, bubbelpool, Impressions-dusch för stressreducering och avkoppling, Kneipp-kur kontrastbana, hamam, ångbad och 2 bastur. Sea Wellness (måndag-söndag 08:00-22:00) med 25 m simbassäng med uppvärmt havsvatten från Östersjön, 8 massagestationer, undervattensmassagemusslor, 3 meter höga vattenfall, aqua-trampolin, bubbelpool, romersk mineralsauna, Himalaya-saltsauna, cederbad och barnbassäng. (Mot avgift).

Kurer & Hälsa

Rehabiliteringsområde: Fokus ligger på medicinsk rehabilitering. Varje rehabiliteringsprogram, som utvecklas med största omsorg, innefattar en individuell rehabiliteringsplan för varje patient. Denna plan inkluderar terapeutisk gymnastik, individuell eller gruppträning i ett gym eller simbassäng, fysioterapeutiska procedurer (hydroterapi och värmeterapiprocedurer, elektroterapi, ultraljudsterapi, magnetterapi och laserterapi), ett brett utbud av terapeutiska massagebehandlingar, haloterapi (saltkammare), aeroterapi och nordic walking-träning. Det erbjuds även ett brett spektrum av terapeutiska bad samt lera- och undervattensmassage. Alla procedurer och terapier i rehabiliteringsprogrammen syftar till att förebygga komplikationer relaterade till sjukdomar, förbättra fysisk styrka samt psykiskt och emotionellt tillstånd och återställa arbetsförmågan.


Fitness & Kurser

Gym med moderna styrke- och konditionsmaskiner, klasser: yoga, pilates, thai chi, powercross m.m. Personlig tränare och pilatesstudio (övningar med pilatesutrustning) mot avgift.

Innovativa program

Hotellet har utvecklat flera innovativa program, såsom avslappning på en vattenbädd. Detta ger djup muskelavslappning som baseras på ett tillstånd liknande tyngdlöshet. Främjar djup avslappning och motsvarar sex timmars sömn per dag. Den 30-minuters vistelsen i ozonkapseln initierar viktiga processer i kroppen som bidrar till eliminering av toxiner, fettförbränning och acceleration av ämnesomsättningen. Det terapeutiska ozonbadet är en termisk behandling genom en massage med vattenbubblor som hjälper till att minska stress och spänningar samt återställa kroppens vitalitet. I SPA-kapseln upplever du en innovativ ljus-, termoterapi och vibrationsmassage. Dessa bidrar till normalisering av den biologiska rytmen och metaboliska processer i kroppen, vilket minskar kroppsmassa och volym.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Hotellet har 165 moderna rökfria rum. Classic rummen (ca. 15-25 kvm) ligger på bottenvåningen och första våningen med utsikt över parken eller gården, badkar/toalett, hårtork, kabel-TV, telefon, minibar (mot avgift), kassaskåp, kaffee-/te-set, A/C (på vintern), badrock och tofflor, strykjärn och strykbräda samt Wi-Fi. Deluxe rum (ca. 22-28 kvm) med balkong och parkutsikt.

 • Dubbelrum Classic

  mer information
 • Dubbelrum Deluxe

   ca. 22-28 qm
  mer information
 • Enkelrum Classic

  mer information
 • Enkelrum Deluxe

   ca. 22-28 qm
  mer information

Plats

Baltic Beach Resort & Spa
Lettland, Rigabukten, Jurmala
Riga International Airport (RIX)
ca 18 km / 21 min

Liknande hotell

Hotell i närheten