Fivelements Retreat

Indonesien · Bali · Mambal
Balinesisk helande konst
Beläget direkt vid Ayungfloden
Vegansk kost i fokus
Till erbjudandena

Lyxigt wellnessrefugium med traditionell balinesisk helande konst

På Fivelements Retreat hittar du en perfekt tillflyktsort för helande och välbefinnande. Resorten är unik på Bali eftersom den är helt fördjupad i de gamla traditionerna av balinesisk helande konst. Samtidigt erbjuder den vegetariska kosten en gastronomisk resa.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
Perfekt för ensamresande
Fokus på hållbarhet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Avkoppling på Bali

1 natt, Suite, Frukost
från 1 632 kr

Healing Immersion

2 nätter, Suite, Frukost
från 5 396 kr

Dröm om Bali

2 nätter, Suite, Frukost
från 5 897 kr

Strålande Skönhet

2 nätter, Suite, Frukost
från 6 410 kr

Wellness på Fivelements

2 nätter, Suite, Frukost
från 7 121 kr

Fivelements Retreat i detalj

Ditt hotell

I en avskild glänta nära Ubud och direkt vid Ayungfloden ligger Fivelements Retreat. Den perfekta tillflyktsorten för att fly från det moderna livets stress och vårda kropp och själ i en miljömedveten omgivning.

Ät & Njut

Mellan Ayungfloden och frodiga tropiska dammar och trädgårdar ligger det prisbelönta restaurangen "Sakti Dining Room" som erbjuder ett utbud av veganska råkost, fantasifulla juicer och smoothies samt lätt, säsongsmässig och regional mat. Omsorgsfullt förberedda växtbaserade råveganska rätter står i centrum för Sakti Dining Rooms meny och naturens naturliga kök ska framhävas. Alla rätter tillagas endast med de bästa ekologiska produkterna från säsongen. Restaurangen har som mål att visa sina gäster hur aromatiska, smakrika och innovativa växtbaserade måltider kan vara. Alla måltider kan också serveras i den egna sviten. Alla rätter är à la carte, vid halv- och helpension serveras lunch och middag som en 3-rättersmeny.

Spa

Spakonceptet (08:00 - 21:00) på resorten är inspirerat av de fem elementen och består av sex bambuhotell, var och en med eget badrum, belägna vid flodstranden. Behandlingarna sträcker sig från traditionella balinesiska helande massage och Prana-energibehandlingar till skönhets- och föryngringsterapier för kropp, ansikte, naglar och hår. Helande ritualer inkluderar en kombination av meditation, djup kroppsarbete och Prana-energi, utförda av healare vars begåvade talanger har överförts genom generationer av balinesiska familjer. I det egna örtköket tillverkas de nödvändiga pastorna och oljorna för behandlingarna från växter och gamla, beprövade botemedel. Spa:ets holistiska tillvägagångssätt syftar till att stämma av på fysisk, emotionell och andlig nivå för att möjliggöra en organisk helningsprocess på ett naturligt sätt. Dessutom erbjuds yoga och meditation under professionell ledning. Privatlektioner på begäran (mot avgift). Gym (06:00 - 22:00).

Pool

En uppvärmd Watsu-terapipool och en stor simbassäng, båda utrustade med massagestrålar, undervattensmusik och kromoterapibelysning samt omklädningsrum och duschar för män och kvinnor.

Fritid

Cykeluthyrning och daglig shuttle-service till Ubud (vid fasta tider). Guidade turer till sevärdheter som Tirta Empul vattentempel, Tanah Lot eller Mount Batur kan bokas på hotellet mot en avgift. Dessutom utflykter och aktiviteter i området som Tegalalang risfält, Balis söder och norr, vandring, vattenrafting, snorkling (mot avgift). Barnpassning på begäran (mot avgift).

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

20 exklusiva sviter med utsikt över floden eller trädgården med veranda, badrum med badkar och utomhusdusch, badrock och tofflor, hårtork, myggnät, A/C, takfläkt, kassaskåp, telefon och Wi-Fi. Riverfront Suite (ca. 53-77 kvm) med flodutsikt. Hillside Suite (ca. 98 kvm) med privat pool, dagbädd och en sittgrupp med trädgårdsutsikt. Riverview Suite (ca. 113 kvm) med privat pool, dagbädd och en sittgrupp med utsikt över Ayungfloden. Signature Suite (ca. 264 kvm) med privat paviljong för meditation och massage. Dessutom med egen pool, dagbädd och en sittgrupp med utsikt över Ayungfloden.

 • Riverfront Suite

   ca. 53-77 qm
  mer information
 • Hillside Suite

   ca. 98 qm
  mer information
 • Riverview Suite

   ca. 113 qm
  mer information
 • Signature Suite

   ca. 264 qm
  mer information

Plats

Fivelements Retreat
Indonesien, Bali, Mambal
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS)
ca 28 km / 63 min

Liknande hotell

 • från 7 nätter
  5 629 kr
  - 15%
  Nikki's Nest
  Nikki's Nest
  COMFORT
  Indien · Sydvästra Indien/Kerala · Trivandrum
  Klassisk Ayurvedakur
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  5 559 kr
  - 25%
  Ypsylon Resort
  Ypsylon Resort
  COMFORT
  Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Beruwela
  Klassisk Ayurvedakur - Anti-Stress
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 7 nätter
  21 795 kr
  Zen Resort Bali
  Zen Resort Bali
  Indonesien · Bali · Seririt Singaraja
  Ayurveda "Rening"
  Enastående
  4,9
  /5
 • från 7 nätter
  10 093 kr
  - 25%
  Surya Lanka Ayurveda Beach Resort
  Surya Lanka Ayurveda Beach Resort
  FIRST CLASS
  Sri Lanka · Sydkusten Sri Lanka · Matara-Tallala
  Ayurvedakur - Panchakarma Intensiv
  Utmärkt
  4,8
  /5

Hotell i närheten