HYATT REGENCY Kotor Bay Resort

Montenegro · Kotor · Kotor
Erfaret team av läkare och terapeuter
Den senaste tekniken
Spa på ca 1000 kvm
Till erbjudandena

Spa på 1000 kvm med direkt läge på stranden

HYATT REGENCY Kotor Bay Resort utmärker sig med sitt unika läge direkt vid Adriatiska havet samt sitt hälsosamma klimat och är en idealisk plats för avkoppling, även under vintermånaderna. Resorten är den perfekta platsen för att koppla av och njuta av naturen. För de som vill skämma bort sig själva erbjuds ett brett utbud av program på det egna hälsocentret De’MAR – Vrmac, som är utrustat med den senaste teknologin. Centret erbjuder olika program specialiserade på detox, återhämtning och föryngring av kroppen.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Deluxe / Best Spa
Bergsområde
Vid havet
Adults Only
Wellness-område
Spa & wellnesscenter

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Berg & Hav

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 818 kr

Detox

6 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 14 585 kr

Immun Booster

6 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 14 631 kr

Andningsvägarnas vitalitet

6 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 14 631 kr

Anti Stress

6 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 15 029 kr

Åldras hälsosamt

6 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 15 870 kr

HYATT REGENCY Kotor Bay Resort i detalj

Ditt hotell

HYATT REGENCY Kotor Bay Resort ligger bara ca 25 minuter från Tivat flygplats. Resorten med direkt läge på stranden erbjuder en oförglömlig utsikt över havet och de vackra bergen. Här hittar du de perfekta förutsättningarna för vila och avkoppling.

Läge & Omgivning

Den idylliska hamnstaden Kotor ligger i en bukt vid Adriatiska havets kust i Montenegro och är idealisk för en hälsosam semester under vintermånaderna. Detta natursköna juvel, som är lika stort som Lago di Garda, är känt för sin biologiska mångfald samt sitt unika mikroklimat och är med sin medeltida gamla stad (ca. 7 km) en del av UNESCO:s världsarv. Inte långt från staden ligger det vackra bergsmassivet Lovcen, känt för sina kalkstensklippor. Förutom den intressanta stadshistorien är det spektakulära landskapet ytterligare en anledning att besöka Kotor.

Ät & Njut

Huvudrestaurangen "Blue" bjuder dig på halvpension till frukost och middag med internationella rätter à la carte, dessutom får du hälsosamma snacks på förmiddagen och eftermiddagen. Beläget direkt vid havet och endast tillgängligt med båt via hotellets privata marina, erbjuder à la carte-restaurangen "Lighthouse" lunch och middag med medelhavskök av högsta kvalitet. Alla rätter tillagas från hälsosamma, säsongsbetonade och främst lokala ingredienser. Vegetariska, veganska och glutenfria rätter. Avsluta dagen med ett glas vin eller en läcker cocktail i en av de 3 barerna.

Spa

Inomhuspool med utsikt över bukten. SPA SOUL (dagligen, ca. 10:00-22:00) på ca. 1.000 kvm med bastu, ångbad, relax-område, 5 behandlingsrum och ett behandlingsrum för par med terrass och bubbelpool. Regenererande wellness- och skönhetsbehandlingar erbjuds, inklusive thaimassage, hot stone massage och hamam-ritualer. Behandlingarna utförs av erfarna terapeuter med naturliga och hållbara vårdprodukter.

Kurer & Hälsa

Det unika läget för Hälsa & Välbefinnande Retreat De’MAR – Vrmac i hjärtat av Boka-bukten i Montenegro, erkändes redan under venetiansk tid för sina naturliga helande egenskaper. Senare certifierades det av ryska och kinesiska läkare som en naturlig helande oas för andningssjukdomar. Detta är platsen där du kan andas in livsenergi och lugn samtidigt. Tack vare synergin mellan berg och hav är luften rik på aerosoler och stöder därmed den vårdande effekten av behandlingarna, vilka har en revitaliserande och välgörande effekt på kropp, sinne och själ. Dessutom är Hälsa & Välbefinnande Retreat De’MAR – Vrmac utrustat med den senaste tekniken och består av ett erfaret team av läkare och terapeuter som följer ett personligt och integrerat tillvägagångssätt för att ta hand om ditt välbefinnande. De högeffektiva behandlingarna syftar till att avgifta kroppen, stärka livslängden och immunsystemet, föryngra andningsvägarna, undvika stress och förbättra skönhetsästetiken. Revitaliseringen av andningsorganen är ett signum som även stöder läkning av lungorna efter en Covid-infektion.

Fritid

På den finkorniga privata stranden med solstolar kan du koppla av eller bada (säsongsöppet). Centrum av hamnstaden med den historiska gamla staden ligger bara ca. 7 km bort. Utforska gamla kyrkor och museer eller låt dig förföras av stadens charm. Vandringsspår i den vackra Lovcen nationalparken.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

106 rum (även för enskild användning), elegant och modernt inredda, med dusch/WC, hårtork, badrock, tofflor, A/C, minibar, kassaskåp, satellit-TV, telefon, kaffe-/teset. Standard (ca. 22-24 kvm) med balkong eller terrass och utsikt över bergen. Deluxe (ca. 40 kvm) med rymligt vardagsområde, soffa och balkong eller terrass med utsikt över bergen eller havet, Premium (ca. 35 kvm) med pool- eller havsutsikt.

 • Dubbelrum Standard

   ca. 20-24 qm
  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Premium dubbelrum

   ca. 35 qm
  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Deluxe dubbelrum

   ca. 40-44 qm
  mer information
 • Enkelrum Standard

   ca. 20-24 qm
  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Deluxe enkelrum

   ca. 40-44 qm
  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Premium enkelrum

   ca. 35 qm
  mer information

Plats

HYATT REGENCY Kotor Bay Resort
Montenegro, Kotor, Kotor
Dubrovnik Airport (DBV)
ca 48 km / 89 min
Tivat Airport (TIV)
ca 12 km / 20 min

Liknande hotell

Hotell i närheten