Kempinski Hotel San Lawrenz

Malta · Gozo · San Lawrenz
Kombination av lyx & ayurveda
Ayurveda-specialist & terapeuter från Indien
idealisk för nybörjare inom ayurveda
Till erbjudandena

Wellness & Ayurveda av högsta klass

Omgiven av fält och endast ca 3 km från havet ligger Kempinski Hotel San Lawrenz. Den perfekta miljön för att återhämta sig från vardagsstress och med hjälp av Ayurveda och wellness återställa balansen i kropp, sinne och själ.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Perfekt för ensamresande
Familjevänlig
Ekologisk mat
Wellness-område

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Vistelse för välbefinnande

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 3 055 kr

Ayurveda förnyelse

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 31 383 kr

Ayurveda mot stress

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 31 383 kr

Ayurveda Detox

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 31 383 kr

Ayurveda Anti-Aging

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 31 383 kr

Klassisk Ayurvedakur

10 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 46 263 kr

Ayurveda Panchakarma

10 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 46 263 kr

Kempinski Hotel San Lawrenz i detalj

Ditt Ayurveda & Wellness hotell

Det lyxiga Kempinski Hotel San Lawrenz, som namnet antyder, ligger i den pittoreska dalen San Lawrenz. Nära den unika Dewjra-bukten och omgiven av fält, lockar detta U-formade hotell med en omfattande trädgård på ca 30 000 kvm och en arkitektonisk stil i harmoni med naturen. Det autentiska Ayurvedacentret är ett av de största i Medelhavsområdet och på Kempinski The Spa väntar ett brett utbud av wellness-behandlingar på dig.

Läge & omgivning

Den idylliska systerön Gozo ligger cirka 5 km nordväst om Malta och kan nås med en 25-minuters färjetur från hamnen i Cirkewwa i norra Malta eller en 45-minuters färjetur från huvudstaden Valletta. Gozo är den näst största ön i den maltesiska arkipelagen och har fortfarande charmen av en hemlig, dold ö. Upptäck rödaktigt gyllene sandstränder, fantastiska solnedgångar, pittoreska landskap och medelhavsklimat.

Mat & dryck

4 restauranger (öppna växelvis) med rätter för alla smaker. Alla rätter tillagas med säsongens ingredienser och örter från hotellets egen trädgård. Huvudrestaurangen "L' Ortolan" erbjuder internationell gourmetmat och frukostbuffé. I trädgården med terrass kan du njuta av färska skaldjursspecialiteter à la carte på grill- & fiskrestaurangen "Gazebo". Restaurangen "L-Istorja" bjuder på en kulinarisk resa genom det mångfacetterade maltesiska köket, där influenser från Europa och Mellanöstern förenas till en unik smakupplevelse. "Il-Baldakkin Bistro & Lounge" på hotellets terrass erbjuder cocktails och snacks. Poolbar. Halvpension avnjuts i form av en 3-rättersmeny à la carte. Ayurvedagäster får smakfulla ayurvediska måltider i menynform i huvudrestaurangen, i samråd med Ayurvedaspecialisten och Ayurvedakocken.

Spa

Wellness-center (från 16 år) med inomhuspool (ca. 90 kvm, 29°C), Hamampool (ca. 70 kvm, 31°C), jacuzzi (ca. 34°C), ett orientaliskt hamam och ångbad. Njut av exklusiva wellness-behandlingar på Kempinski The Spa i de 8 behandlingsrummen, till exempel del- och helkroppsmassage, hot stone och aromaterapimassage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb, manikyr och pedikyr.

Ayurvedacenter

(Dagligen 10:00-19:00, från 16 år) med 6 behandlingsrum och ett team från Indien bestående av en ayurveda-specialist och flera terapeuter som tar hand om ditt välbefinnande. Individuella ayurveda-behandlingar inkluderar till exempel huvud-, ansikts-, kropps-, fotmassage med örtolja (Abhyanga), Shirdohara (oljestråle mot pannan), Udvartana pulvermassage, Kati Vasti (oljebehandling med degkrans). Behandlingarna använder örtoljor anpassade till varje individuell konstitutionstyp. Det finns även ett särskilt behandlingsrum för fotmassage där massageliggan är placerad på golvet och en utbildad terapeut masserar med fötterna, medan han håller sig i ett rep från taket för att kunna utöva varierande tryck och optimal viktöverföring. Yoga och meditation hålls i trädgården eller i yoga-shalan.

Pool

Den stora poolanläggningen med 3 utomhuspooler (en av dem från 13 år), solstolar och parasoller erbjuder gott om plats för att svalka sig eller bara koppla av. 2 inomhuspooler.

Fritid

2 squash- och tennisbanor, fitnesscenter. Utflykter till exempelvis Dwejra Bay (ca. 2 km) med det namngivna försvarstornet. Dagsutflykt till Malta för att besöka den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk (mot avgift).

Ankomst

Ytterligare information

Hotellrummen i överblick

71 rum och 66 sviter stilfullt inredda i medelhavsfärger, utrustade med bad eller dusch/WC, satellit-TV, badrock, tofflor, kaffe-/teset, telefon, kassaskåp, Wi-Fi och balkong. Dubbelrum standard landsida (ca 35 kvm) i huvudbyggnaden, dubbelrum deluxe poolutsikt (ca 40 kvm) på de övre våningarna och junior svit poolutsikt (ca 48 kvm) i södra flygeln av hotellet med separat sittgrupp och regndusch. Enkelrum=dubbelrum.

 • Dubbelrum Standard Landsida

   ca. 35 qm
  mer information
 • Dubbelrum Deluxe Poolutsikt

   ca. 40 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Standard Landsida

   ca. 35 qm
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Deluxe Poolutsikt

   ca. 40 qm
  mer information
 • Juniorsvit Poolutsikt

   ca. 48 qm
  mer information

Plats

Kempinski Hotel San Lawrenz
Malta, Gozo, San Lawrenz
Malta International Airport (MLA)
ca 42 km / 95 min

Liknande hotell

Hotell i närheten