Sirius Hotel
S

Ungern · Balaton · Keszthely
Direkt vid Balatonsjöns strand
Nyöppning i maj 2023
Unika arkitektoniska lösningar och design
Till erbjudandena

Rekreation vid den vackra Balatonsjön

Sirius Hotel **** superior ligger i Balatons huvudstad Keszthely. Hotellet ligger direkt vid Balatonsjöns strand, i West Balaton-regionen, och erbjuder en drömlik panoramautsikt som inbjuder till avkoppling.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Vid en sjö
Familjevänlig
wellness-område
Spa & wellnesscenter
Nyhet i programmet
Bastu

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Wellness & Avkoppling

2 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 1 770 kr

Sirius Hotel i detalj

Ditt hotell

Det nyöppnade 4**** Superior Hotel ligger direkt vid Balatonsjöns strand och imponerar med en magnifik utsikt, en elegant lobbyreception, Capella-baren, olika restauranger och ett mångsidigt spa- och wellnessutbud. Det finns också många möjligheter till en aktiv semester i Keszthely och dess omgivningar. Hotellet har även ett lekrum för de yngsta gästerna, en rolig hörna, en lekplats och en vacker trädgård.

Läge & Omgivning

 Hotellet ligger direkt vid Balatonsjöns strand, i West Balaton-regionen.

Ät & Njut

Välkomstdrink, riklig frukostbuffé i SunRise Restaurant, kulinarisk kvällsbuffé med ungerska och internationella specialiteter.

Det fina Bistro A la carte-utbudet i menyn är baserat på de klassiska traditionerna från det franska köket i kombination med modern matlagningsteknik och de klassiska stilfulla dragen från det ungerska köket.

Spa

Exklusiv wellness-värld "Spa Essence" på 1600 m². Yttre äventyrsbassäng (36-38 C), 2 äventyrsbassänger (34 C) med massageupplevelser, bubbelpool och bubbelbad, vitvattengyro (32-34 C), relaxbassäng med bubbelstolar (34 C), bubbelpool (34 C), barnbassäng (34 C), relaxzon (225 m2).

Bastuvärlden: finsk bastu, stenbastu, ångbastu med aromaterapi, infraröd bastu med saltförångare, doppbassäng; separat textilfri bastuavdelning: finsk bastu, aromabastu, infraröd bastu, isfontän, doppbassäng; finsk panoramabastu i hotellets trädgård med relaxavdelning och doppbassäng.

Flera olika sköna wellnessbehandlingar och massage för våra gäster som vill koppla av.

Harmony Island - Private Spa (extra kostnad): Det finns en jacuzzi, relaxavdelning, parmassage, infraröd bastu.

Fritid

Cykeluthyrning. Många möjligheter till en aktiv semester, segling, båtliv på Balatonsjön, vattensporter, vinprovning, ballongflygning. För de små erbjuder hotellet ett lekrum för barn och en lekplats.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Hotellet erbjuder sina gäster 128 elegant inredda rum som uppfyller alla krav. Olika rumskategorier garanterar att alla hittar det rätta för dem. Alla rumskategorier har en terrass. ParkSide-rum (23 m²) med utsikt över parkeringen, LakeSide-rum (23-24 m²) med utsikt över Balatonsjön, extrasäng möjlig vid behov. Hotellet har sviter av olika storlek och utrustning (48-128 m²). Rum med anslutningsdörr för familjer och 1 barriärfritt rum finns också tillgängliga. Grundläggande bekvämligheter: badkar/dusch, WC, hårtork, badrock, minibar, satellit-TV, telefon, WLAN, kassaskåp och individuellt reglerad luftkonditionering.

 • Bild kommer inom kort

  Dubbelrum ParkSide

  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Junior svit

  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Dubbelrum med sjöutsikt

  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Enkelrum=dubbelrum ParkSide

  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Enkelrum=dubbelrum LakeSide

  mer information

Plats

Sirius Hotel
Ungern, Balaton, Keszthely
Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD)
ca 223 km / 138 min
Vienna International Airport (VIE)
ca 202 km / 164 min

Hotell i närheten