- 15%

Grand Hotel Sava
S

Slovenien · Nordöstra Slovenien · Rogaska Slatina
Europas magnesiumrikaste helande källa
Stor medicinsk expertis
ROI SPA & MEDICO ca. 1.200 kvm
Till erbjudandena

Magnesium, Body Slim & Detox för ny energi

Mitt i kurparken ligger det renoverade hotellet med sin egen wellnessoas "Wellness Vital ROI SPA" och centrum för thailändsk terapi. Magnesium drickskur på det medicinska centret (förbundet via korridor).

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Wellness-område
termalbad
Badläkare på hotellet
Mitt i naturen
Spa & wellnesscenter
Bastu
Gym

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Thermal & Magnesium Vital

2 nätter, Dubbelrum, Halvpension
i stället för 2 527 krfrån 2 148 kr

Magnesium Drickskursprogram

3 nätter, Dubbelrum, Halvpension
i stället för 3 153 krfrån 2 680 kr
ny

SpaDreams tips: Detox

7 nätter, Dubbelrum, Special måltider
i stället för 14 620 krfrån 12 427 kr

(Pre-) Diabetesprogram

10 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 22 015 krfrån 18 713 kr

ROI - Medicinsk kursemester

14 nätter, Dubbelrum, Halvpension
i stället för 27 842 krfrån 23 666 kr

Body Slim

14 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 29 226 krfrån 24 842 kr

Grand Hotel Sava i detalj

Ditt kurhotell

Mitt i hjärtat av den vidsträckta och pittoreska kurparken ligger Grand Hotel Sava. Detta eleganta hotell imponerar inte bara med sitt centrala läge, utan också med sin direkta koppling till det framstående Hälsocentret Rogaška och den historiska drickhallen. Tack vare en täckt gångväg kan du bekvämt och skyddat från väder och vind ta dig från ditt komfortabla rum till de förstklassiga medicinska faciliteterna och den traditionsrika drickhallen, där det helande mineralvattnet från Rogaška Slatina erbjuds. Den harmoniska integrationen av hotellet i den naturliga miljön i kurparken samt kopplingen till de helande resurserna och tjänsterna vid Hälsocentret gör Grand Hotel Sava till en idealisk plats för återhämtning och hälsa.

Läge & Omgivning

Den berömda kurorten Rogaška Slatina, känd sedan 400 år tillbaka, är attraktiv tack vare sin surbrunn från en helande källa – en av världens mest magnesiumrika mineralvatten. Detta anmärkningsvärda mineralvatten, känt som "Donat Mg", har genom sin unika sammansättning många positiva effekter på människokroppen. Vattnet är särskilt rikt på magnesium, ett essentiellt mineral som erbjuder flera hälsofördelar, inklusive stöd för matsmältningssystemet, främjande av ett hälsosamt nervsystem och avgiftning av kroppen. Genom århundradena har Rogaška Slatina utvecklats till ett eftertraktat kur- och turistcentrum som lockar besökare från hela världen. Kombinationen av mineralvattnets helande effekter och den pittoreska miljön i kurorten erbjuder en idealisk miljö för avkoppling och återhämtning. För mer detaljerad information om de många hälsofördelarna med Rogaška helande vatten och dess unika sammansättning, inbjuder vi dig varmt att läsa vår utförliga bloggartikel om Rogaška helande vatten. Här hittar du allt du behöver veta om dess historia, effekter och användning av detta extraordinära naturläkemedel.

Ät & Njut

På restaurang "Kristal" väntar en imponerande show-cooking-upplevelse där maten tillagas färskt framför dina ögon. Det omfattande buffén erbjuder ett rikt urval av internationella och lokala specialiteter. Du har möjlighet att flexibelt njuta av halvpension antingen till lunch eller middag, helt enligt dina personliga preferenser och dagsscheman. På begäran tillhandahåller restaurangen även specialdieter, inklusive reducerad kost, vegetariska och ayurvediska rätter samt glutenfria alternativ för att möta individuella näringsbehov. Utöver bufférestaurangen "Kristal" har hotellet en elegant à la carte-restaurang där du kan välja utsökta rätter från en noggrant utvald meny i en stilfull miljö. För mysiga stunder finns det en lobbybar som är idealisk för en aperitif eller digestif. Hotellet har även ett charmigt café och ett kafé med eget konditori som erbjuder färska bakverk och läckra desserter. Dessa kan du njuta av både inomhus och på den inbjudande terrassen som vid vackert väder erbjuder en underbar utsikt över omgivningen. Ett vinterträdgård kompletterar det gastronomiska utbudet och erbjuder en mysig tillflyktsort för att koppla av med en kopp kaffe eller te. På kvällarna kan du avsluta dagen med dans och livemusik.

Spa

Det Wellness Vital ROI SPA & MEDICO på Grand Hotel Sava sträcker sig över imponerande 2 400 kvm och erbjuder en mängd faciliteter och behandlingar för din omfattande återhämtning och hälsa. Bland huvudattraktionerna finns inomhus- och utomhuspooler, båda fyllda med helande termo-mineralvatten som konstant hålls vid behagliga 32°C. Du kan koppla av i bubbelpoolerna, medan de yngsta besökarna har tillgång till en egen barnpool. En särskild höjdpunkt är Kneippstigen, som genom växlande temperaturer och speciella vattenbehandlingar stimulerar blodcirkulationen och stärker immunförsvaret. Wellnesscentret erbjuder även ett brett utbud av bastur, inklusive en ört- och infraröd bastu, en traditionell finsk bastu, ett ångbad och ett tepidarium, alla bidrar till avslappning och detox. För ett heltäckande välbefinnandeprogram finns ayurvedabehandlingar, aromaterapi, morgongymnastik, vattengympa och pilates tillgängliga. Dessa aktiviteter kompletteras av ett modernt fitnesscenter utrustat med den senaste utrustningen för effektiv träning. I skönhetssalongen och frisörsalongen kan du dessutom skämma bort dig själv. Det ROI SPA & MEDICO inkluderar både inomhus- och utomhusområden med en total yta på cirka 1 200 kvm (inträde ca. 15 € (ca. 170 SEK)/2 timmar). Njut av de välgörande effekterna av mineralvattnet i form av mineralbad och koppla av i de olika bastuerna, inklusive den finska och turkiska bastun samt ört- och infraröda bastur. Ett rum för saltinhalation erbjuder ytterligare hälsofördelar, särskilt för luftvägarna. ROI MEDICO fokuserar på balneologiska terapier baserade på naturliga botemedel. Särskilt betydelsefulla är mineralbaden och CO2-torra baden, som har en välgörande effekt vid störningar i perifer cirkulation och kroppens detox. Fango-behandlingar förbättrar blodcirkulationen i muskler och leder, stimulerar regenerativa processer och ökar elasticiteten i mjukvävnad, vilket främjar rörligheten i leder och ryggrad. Kompletterande medicinska procedurer som fysioterapi och kinesioterapi erbjuds, vilka stödjer den holistiska återhämtningen. Det intilliggande Medical Centret Rogaška erbjuder specialiserade medicinska tjänster inom kardiologi, internmedicin och estetisk kirurgi. Med detta omfattande utbud av wellness- och hälsotjänster säkerställer Grand Hotel Sava att du får individuell och optimal vård som bidrar till att förbättra ditt allmänna välbefinnande.

Ankomst

Extra information

Magnesium-drickskur

Hotellrummen i överblick

Totalt 236 rum, alla utrustade för en bekväm vistelse. Superior-rummen är elegant inredda med stilfulla möbler som skapar en mysig atmosfär. Superior Grand-rummen är ännu rymligare och erbjuder extra utrymme för ökad komfort. För gäster som föredrar en modern miljö finns Lux-rummen, som imponerar med sin samtida design och moderna bekvämligheter. Hotellet har även en hiss som ger smidig tillgång till rummen på alla våningar.

 • Dubbelrum Superior med balkong

   ca. 21 qm
  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Enkelrum Superior

   ca. 21 qm
  mer information
 • Dubbelrum Superior Grand

   ca. 25 qm
  mer information
 • Dubbelrum Lux med balkong

   ca. 21 qm
  mer information

Plats

Grand Hotel Sava
Slovenien, Nordöstra Slovenien, Rogaska Slatina
Graz Airport (GRZ)
ca 112 km / 86 min
Zagreb Airport (ZAG)
ca 99 km / 77 min

Liknande hotell

Hotell i närheten

 • från 2 nätter
  2 374 kr
  Hotell Livada Prestige
  Hotell Livada Prestige
  Slovenien · Nordöstra Slovenien · Moravske Toplice
  SpaDreams tips: Termal- & Aktivdagar
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 2 nätter
  1 312 kr
  Hotel Radin - Terme Radenci
  Hotel Radin - Terme Radenci
  Slovenien · Nordöstra Slovenien · Radenci
  SpaDreams Tips: Termalwellness
  Fantastiskt
  4,3
  /5
 • från 7 nätter
  14 349 kr
  - 10%
  Hotell Vitarium
  Hotell Vitarium
  S
  Slovenien · Sydöstra Slovenien · Smarjeske Toplice
  VitaDetox Light
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 2 nätter
  1 911 kr
  - 10%
  Rimske Terme
  Rimske Terme
  Slovenien · Nordöstra Slovenien · Rimske Toplice
  Termalvistelse
  Fantastiskt
  4,4
  /5
 • från 2 nätter
  1 820 kr
  - 20%
  Thermana Park Laško
  Thermana Park Laško
  S
  Slovenien · Nordöstra Slovenien · Laško
  Termaldagar
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 3 nätter
  2 069 kr
  Hotell Vital
  Hotell Vital
  Slovenien · Nordöstra Slovenien · Zrece
  Termal-Wellness
  Utmärkt
  4,8
  /5
 • från 3 nätter
  2 612 kr
  Hotell Atrij
  Hotell Atrij
  Slovenien · Nordöstra Slovenien · Zrece
  Termal-Wellness
  Utmärkt
  4,8
  /5
 • från 3 nätter
  1 866 kr
  Vile Terme Zrece
  Vile Terme Zrece
  Slovenien · Nordöstra Slovenien · Zrece
  Thermal-Wellness
  Fantastiskt
  4,4
  /5