Fantastiskt 4,3/5,0

4 Omdömen från våra kunder

Leonardo Club Hotel ★★★+

"All inclusive" semester direkt vid Döda Havet

"All inclusive"-hotellet ligger direkt vid Döda havet, med en vacker privatstrand, spa och hälsoavdelning.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Spa & avslappning

från 7 nätter, Dubbelrum, All-Inclusive

  • inträde till spa (från 18 år): använding av inomhuspoolen med vatten från Döda havet, bubbelpool, bastu och gym
  • användning av utomhuspoolen och natursolarium, solbäddar och parasoll vid poolen och stranden
  • 2x per vecka nattsim (till kl. 22)
  • cykeluthyrning
  • wifi

Idealiskt vid dessa indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis, Reumatism / Leder / Artrit

Telefon bokningskod: 349P1

8 716 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Leonardo Club Hotel ligger vid en egen privatstrand med en drömlik utsikt över Döda Havet.

Så här bor du

388 rum (ca. 22-26 kvm) i 2 byggnadsdelar med bad/dusch/wc, hårtork, luftkonditionering, telefon, minibar, radio, satellit-tv, de flesta rummen har balkong. Deluxe-rum är belägna i den nyare delen av byggnaden. Badrocksuthyrning mot avgift och pant.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut

Regional och internationell samt koscher mat. Barer och trädgårdscafé. „All inclusive“: 4 måltider per dag (frukost, lunch, middag och kvällssnacks), i baren serveras alkoholfri, kall och varm dryck samt lokala alkohhaltiga drycker (öler, lokala viner och spirituosa), pinnglass och sötsaker.

Spa

Utomhuspool med sötvatten och solbäddar i pool- och strandarealen. Shanti Beach Lounge.
Mineral Care Spa (från 18 år) med spa-avdelning med inomhuspool med vatten från Döda Havet (ca. 35°C), bubbelpool och finsk bastu, gym. Här njuter du även av spabehandlingar, massage och kurbehandlingar för reumatismkuren (bokas på plats) som t.ex. mineralbad, undervattenmassage, lerinpackningar, inhalationer och svavelvatten-terapipoolen. Natursolarium på taket.

Fritid

Olika aktiviter, lekar och program för hela familjen samt barntillsyn (efter säsong). Minigolfplats, lekplats, videospelsavdelning (Wii, Playstation bl.a.).

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Ben Gurion International Airport, Tel-aviv (TLV) : (ca. 154 km / 109 minuter)

FLYGRESA
Till Tel Aviv (TLV), ca. 150 km.

TRANSFER
Privattransfer utan väntetid €235, fr.o.m. 1.9, €256 per person (tur & retur).
Samlingstransfer €107, fr.o.m. €117 per bil/sträcka (1-3 personer).

INFORMATION

Barn: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) €7-14, (2-11,9 år) € 57-80 per övernattning/all inclusive.

Evtl. tillägg för helgdagar.

OBS!

Programmen inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Bra att veta

Klimatkur i DMZ

DMZs klinik (öppen söndag-fredag) har specialiserat sig på högeffektiva terapier som botar hudsjukdomar, luftvägssjukdomar och reumatism. DMZ är beläget i Hotel Lot i Ein Bokek och är erkänt som stationär rehabiliteringsinstitution enligt § 107 SGB V med försörjningsavtal och avtal om ersättning enligt § 111 SGB V. Det tysk- och engelsktalande klinikteamet med läkare och specialister inom dermatologi, reumatologi och pneumologi garanterar din långsiktiga läkningsprocess med naturliga läkemetoder som använder sig av regionsspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft). Utöver det finns det en medicinsk akuttjänst dygnet runt.

Rekommendation

Efter konsultation med din läkare bör du avsluta ditt intag av mediciner i god tid innan kuren börjar, om medicinerna inte är nödvändiga. Du bör sluta använda salvor med kortison minst 4 veckor innan kuren börjar, tabletter med kortison bör tas tills du har ditt inledande samtal med undersökning med läkaren vid kurens början. Var god och ta med dig en detaljerad rapport av din behandlande läkare till inledande undersökningen, dessutom alla salvor och mediciner som du tar samt eventuella kostscheman.

Sevärdheter & aktiviter

Döda havet och dess omgivning har ideala förutsättningar för återhämtning och hälsa men erbjuder även många attraktioner och möjligheter för aktivsemester. De viktigaste utflyktsmålen är Qumran, där de världskända skrifterna hittades, Massada, en stenfästning med fascinerande historia och otrolig utsikt och Jerusalem, den heliga orten för tre religioner. Dessutom kan du upptäcka öknen med vandringar, mountainbike, jeep-safari eller via klättring. Upptäck underbara naturreservat som Ein Gedi och mycket mer!

Kundomdömmen

Visa alla omdömen Leonardo Club Hotel

Karta

Leonardo Club Hotel
Boka Kontakt Vidarebefodra