Fantastiskt 4,3/5,0

3 Omdömen från våra kunder

Top 2 hotell i Neve Zohar Detta hotell är nummer 2 på vår favoritlista för Neve Zohar. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Leonardo Club Hotel ★★★+

"All inclusive" semester direkt vid Döda Havet

Detta "all inclusive"-hotell ligger direkt vid Döda havet, med en vacker privatstrand, spa och hälsoavdelning.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klimatkurvistelse, wellness & avslappning

från 7 nätter, Dubbelrum, All-Inclusive

• inträde till spa (från 18 år): använding av inomhuspoolen med vatten från Döda havet, bubbelpool, bastu och gym
• användning av utomhuspoolen och natursolarium, solbäddar och parasoll vid poolen och stranden
• 2x per vecka nattsim (till kl. 22)
• cykeluthyrning
• wifi

OBS!

Detta program inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Idealisk vid dessa indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis, Reumatism / Leder / Artrit

Telefon bokningskod: 349P1

8 776 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Hotellet som delvis har renoverats är fantastiskt beläget vid dess egna privatstrand i Neve Zohar ca. 3 km utanför Ein Bokek och erbjuder en otrolig utsikt över Döda havet, de kringliggande bergen och den judäiska öknen.

Så här bor du

388 rum (ca. 22-26 kvm) i 2 byggnadsdelar är inredda komfortabelt och erbjuder en fantastisk utsikt över Döda havet med dess fascinerande landskap. Alla rum har bad/dusch/wc, fön, luftkonditionering, telefon, minibar, radio, satellit-tv, havsutsikt och de flesta rummen har balkong. Deluxe rum är belägna i nyare delen av byggnaden. Badrocksuthyrning mot avgift och pant.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut

Restaurangen erbjuder regionala, kreativa, internationala rätter och även koscher mat. Barer och trädgårdskaféet lockar till avslappning. „All inclusive“: 4 måltider per dag (frukost, lunch, middag och kvällssnacks), i baren serveras alkoholfria, kala och varma drycker samt lokala alkohhaltiga drycker (öler, lokala viner och spirituosa), pinnglass och sötsaker.

För din underhållning finns det många olika aktiviter, leker och program för hela familjen samt barntillsyn (efter säsong). Minigolfplats, lekplats, videospelsavdelning(Wii, Playstation bl.a.).

Wellness, hälsa & spa

Utomhuspool med sötvatten och solbäddar i pool- och strandarealen. Shanti Beach Lounge.
Mineral Care Spa med wellnessavdelning med inomhuspool med vatten från Döda havet (ca. 35°C), bubbelpool och finsk bastu, gym. Här njuter du även av skönhets- och wellnessbehandlingar, massager och kurbehandlingar för reumatismkuren (bokas på plats) som t.ex. Mineralbad, undervattenmassage, lerinpackningar, inhalation och svavelvatten-terapipool. Tillträde från 18 år. Natursolarium på taket.

En shuttlebus åker mellan Neve Zohar och shopping-centret i Ein Bokek (efter säsong, oregelbundet, kostnadsfritt).

Tillägsinformation

FLYGRESA Till Tel Aviv (TLV), ca. 150 km. TRANSFER Privattransfer utan väntetid €255 per person (tur & retur). Samlingstransfer €115 per bil/sträcka (1-3 personer).

INFORMATION

Barn: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) €8, (2-11,9 år) € 62-86 per övernattning/all inclusive.

Engelskakunskap är en fördel.

Evtl. tillägg för helgdagar.

Bra att veta

Klimatkur i DMZ
DMZs klinik
(öppen söndag-fredag) har specialiserat sig på högeffektiva terapier som botar hudsjukdomar, luftvägssjukdomar och reumatism. DMZ är beläget i Hotel Lot i Ein Bokek och är erkänt som stationär rehabiliteringsinstitution enligt § 107 SGB V med försörjningsavtal och avtal om ersättning enligt § 111 SGB V. Det tysk- och engelsktalande klinikteamet med läkare och specialister inom dermatologi, reumatologi och pneumologi garanterar din långsiktiga läkningsprocess med naturliga läkemetoder som använder sig av regionsspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft). Utöver det finns det en medicinsk akuttjänst dygnet runt.

Rekommendation

Efter konsultation med din läkare bör du avsluta ditt intag av mediciner i god tid innan kuren börjar, om medicinerna inte är nödvändiga. Du bör sluta använda salvor med kortison minst 4 veckor innan kuren börjar, tabletter med kortison bör tas tills du har ditt inledande samtal med undersökning med läkaren vid kurens början. Var god och ta med dig en detaljerad rapport av din behandlande läkare till inledande undersökningen, dessutom alla salvor och mediciner som du tar samt eventuella kostscheman.

Sevärdheter & aktiviter

Döda havet och dess omgivning har ideala förutsättningar för återhämtning och hälsa men erbjuder även många attraktioner och möjligheter för aktivsemester. De viktigaste utflyktsmålen är Qumran, där de världskända skrifterna hittades, Massada, en stenfästning med fascinerande historia och otrolig utsikt och Jerusalem, den heliga orten för tre religioner. Dessutom kan du upptäcka öknen med vandringar, mountainbike, jeep-safari eller via klättring. Upptäck underbara naturreservat som Ein Gedi och mycket mer!

Kundomdömmen

Karta

Leonardo Club Hotel
Boka Kontakt Vidarebefodra