Lyxsemester på Bali

Lyxsemester på Bali

Skäm bort dig själv på den paradisiska ön

Våra finaste destinationer för din lyxsemester på Bali

Den perfekta lyxön för din vardagsflykt

Lyxsemester på Bali

Upptäck ren glädje på den mystiska ön Bali! Ett äkta tropiskt paradis med orientalisk atmosfär som är unikt för de indonesiska öarna... Din lyxsemester på Bali kommer att ta med dig på en enastående sparesa. Från den mjuka sanden av Balis vackra stränder till den imponerande vulkanen som dominerar öns centrum - Balis landskap ger dig den perfekta omgivningen för din livs spa-upplevelse.

Äkta lyx i en fantastisk omgivning

Lyxsemester på Bali

Vare sig du letar efter ren avslappning eller något mer äventyrligt, Bali låter alla dina drömmar gå i uppfyllelse! Med butler-service, kuddmenyer och faciliteter i världsklass ger våra lyxhotell på Bali dig exkvisit komfort.

Från kokosnötmassager till guldansiktsmasker, havssaltpeelings och aromatiska blombad ger våra spaprogram på Bali en smak av det tropiska och lämnar dig med lysande hälsa. De som letar efter äventyr kan njuta av fantastiska upplevelser som att segla med delfiner i solnedgången, dyka in i lysande färgglada koraller, utforska gamla tempel, besöka balinesiska danskurser och lära känna den indonesiska kulturen på en av de många livliga marknaderna på ön.

Ring våra resexperter och ta det första steget mot din drömlika lyxresa till Bali!

 

Se alla fantastiska hotell på Bali

Planera din lyxiga resa till ett av våra hotell på Bali till bästa pris