- 15%

COMO Shambhala Estate

Indonesien · Bali · Ubud
4.3 / 5.0 Fantastiskt
4 omdömen
100% Rekommendationer
holistiskt wellnesskoncept
andlig reträtt
intensiv omsorg, idealisk för stresshantering
Till erbjudandena

Holistisk hälsa & avkoppling på högsta nivå

Det exklusiva resortet erbjuder ett eget holistiskt wellnesskoncept. Med individuell intensiv vård, bland annat genom en personlig assistent, upplever man Balis hjärta på detta spirituella tillflyktsort på ett mycket speciellt sätt.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Bergsområde
Deluxe / Best Spa
Wellness-område
Adults Only
Ekologisk mat

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

COMO Experience

1 natt, Dubbelrum, Frukost
i stället för 4 204 krfrån 3 573 kr

Integrerad välbefinnandestig

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 46 905 krfrån 39 869 kr

COMO Shambhala Estate i detalj

Ditt Wellness-Resort

Lyxresortet COMO Shambhala Estate på berget "Begawan Giri" mitt i Balis andlöst vackra natur, är känt för sitt holistiska hälsa- och wellness-koncept med egen COMO Shambhala-kök (hälsosam och balanserad) och produktlinje. Resortet är en fridens och lugnets plats på en yta av ca. 9 ha med vattenträdgårdar, källa och vattenfall, viloplatser, yoga- och meditationspaviljonger samt hälsa- och välbefinnandecentret direkt vid Ayungfloden. Även kändisar uppskattar det för dess privatliv och framgångar inom mental och fysisk förebyggande och regenerering.

Läge & Omgivning

På Bali är alla Indonesiens skatter samlade på en ö: tropiska skogar, vulkaner, sandstränder och dykområden. Ubud, i mitten av ön, erbjuder shoppingmöjligheter av alla slag och är en utmärkt utgångspunkt för utflykter till typiska indonesiska risfält, den berömda apskogen eller tempel i närheten.

Ät & Njut

"Kudus House" visar de mångfaldiga influenserna, aromerna och kryddorna från Indonesiens regioner. Öppet all-day-dining-restaurang "Glow" med showkök (skördefärska ingredienser och läkande örter från ekologisk odling). Olika matningsalternativ (ayurveda, detox, vegetariskt, veganskt, gluten- och laktosfritt) möjliga. Halv- och helpension som 3-rättersmeny.

Spa

Retreat-center med 12 behandlingsrum, bastu och ångbad. Ett högkvalificerat, internationellt team av wellness-experter, personliga tränare och yogalärare harmoniserar kropp, sinne och själ genom yoga, meditation och specialiserade behandlingar. På Como Shambala Estate skräddarsys wellness-upplevelsen för varje gäst för att möta deras personliga behov. Fitness- och pilatesstudio samt två yogapaviljonger.

Fitness & Kurser

Veckovis kursprogram med ca 3-4 pass om ca 60-75 minuter dagligen, t.ex. Flow Yoga, Yin Yoga, Pranayama andningsövningar och meditation, cirkelträning i gymmet eller i poolen, Pilates, konditionsträning.

Pool

Utomhuskällvattenpooler, utomhuspool (ca 25 m), hydroterapi- och vitalitypool med vattencirkelträning.

Fritid

De berömda Tegalalang risfälten ligger ca 30 minuters bilresa från hotellet. Området är också lämpligt för utomhusaktiviteter som vandring, mountainbiking, rodd eller rafting. I trädgårdarna på COMO Shambala Estate finns en uråldrig källa med föryngrande heligt vatten, bara några steg från Ayung-floden. Här kan man delta i en guidad vattenkällsvälsignelse (kan bokas mot en avgift). Hotellet erbjuder även matlagningskurser (mot en avgift).

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Upplev exklusiv privatliv i 21 rum och sviter i 5 residens, inspirerade av de fem elementen i färger och inredning. Alla boendeenheter har en yogamatta, pool och terrass. Gartenzimmer inredda i balinesisk stil (ca 32-45 kvm) med utsikt över trädgården och terrassviter (ca 45-80 kvm) ibland med egen trädgård. COMO Shambhala-sviter (ca 70-96 kvm) är mer bekväma och har eget bubbelbad på begäran.

 • Dubbelrum trädgård

   ca. 32-45 qm
  +6 vidare
  mer information
 • Enkelrum trädgård

   ca. 32-45 qm
  +4 vidare
  mer information
 • Terrasssvit

   ca. 45-83 qm
  +6 vidare
  mer information

Kundomdömen för COMO Shambhala Estate

4 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.3 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.3
Hotell
5.0
Service
4.3
Behandlingar
4.5
Kost
4.5
Wellness-område
4 Resultat
exceptionellt

Stefanie S.

november 2019

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 9 - 11 dagar

Det var en mycket bra tid med en hög rekreationsfaktor och mycket information om en hälsosam livsstil.

Maten var en fest! Synd att det var så få kurgäster på hotellet

Daniela F.

augusti 2017

Som familj | mellan 40 och 49 år | 12 - 16 dagar

- rekreationsvärde mycket bra - du måste tycke om lugn och ro inte riktigt lämpat för familjer - Vi saknade utbyte med andra kurgäster. Vi var de enda gästerna som gjorde Panchakarma. De flesta var på vift och stannade i max 3-4 nätter

denna gång inte så avkopplande, eftersom vi fick influensa

Petra G.

maj 2014

Som par | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Naturen är härlig och den allmänna atmosfären är toppen, men vi kunde inte slappna av då vi var sjuka i influensa + lång flygtid (27 timmar).

Det var fantastiskt vackert - en magisk plats

Imke K.

maj 2012

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 4 - 8 dagar

Plats

COMO Shambhala Estate
Indonesien, Bali, Ubud
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS)
ca 45 km / 83 min

Liknande hotell

Hotell i närheten