spa, resa, må bra, weekend

Må Bra Resor

För alla som söker efter hälsosam avkoppling med träning

Våra bästa må bra resor

Må bra med SpaDreams

spa, resa, må bra, weekend

Vi erbjuder må-bra-resor för alla som söker efter en hälsosam avkoppling med träning. Våra resor går till fantastiska och inspirerande miljöer.

Du som behöver mer på semestern än att bara slappa i solstol, ligger på stranden eller dricka cocktails rekommenderar vi resor med den må bra känslan. Prova på en träningsresa med oss och få en långvarig motivation för ett sundare liv.  Hos en må bra resa lär du dig ett nytt sätt att leva, tänka och motionära. Du får nya vanor och med tiden blir det enklare att träna och leva frisk.

Hos oss kan du få kickstarten att börja med ditt nytt liv. Under anledning av professionella tränare och också avkopplande spa användningar med tillträde till bastu och pooler laddar du dina batterier såväl fysisk som mental.

Välj resan som passar dig bäst. Vi erbjuder resor för nybörjare och elit motionärer.  Också välj resan efter vilken typ av sport du vill göra. Vi erbjuder Bootcamps, träningsresor med gym eller utomhus, pilates resor och yogaresor. Hos oss får du den perfekta växlingen mellan träning och vilande. En må bra resa handlar inte bara om att träna utan också att ta det lugnt och unna kroppen en paus.

Följ med på en resa var du får allt att må bra.

Må bra resor kan också betyda att åka på ett vistelse med traditionella kinesiska behandlingar och Qi Gong i Frankrike, t.ex. på La Clairiere Bio & Spa Hotel. Hälsan står i centrum av våra må bra resor. Därför rekommenderar vi också en anti-stress uppehåll för alla storstadskämpare.

Alla våra må bra resor

Upptäck det perfekta hotellet för din time-out idag