nyårsresor

Nyårsresor

Upplev en oförglömlig resa runt nyår

Våra bästa hotell för en festlig stämning på nyårsafton

Fira början på det nya året med SpaDreams på din drömsemester!

Nyårsafton erbjudanden

Tycker du att det är tråkigt och kallt att fira nyår i Sverige? Vill du fira början på det nya året utomlands, eller kanske på någon exotisk plats? Runt Jul och Nyår är det populärt att resa bort då Sverige är som absolut mörkast och kallast just då. Vad sägs om att åka till stranden? Vi kan garantera att det kommer öka ditt välbefinnande och ge dig den perfekta starten på det nya året!

Vi erbjuder massor av traditionella, tropiska och exklusiva nyårsresor – något för alla smaker.

En traditionell nyårsafton kan du fira med hela familjen vid Östersjön, kanske i Polen? Du kan förvänta dig en nyårsbal med dans, galameny och champagne... med nyårsstämmning! Dessutom får du avkopplande spabehandlingar och naturligtvis kan du se spännande fyrverkerier.

En fantastisk festsemester som passar just dig

Fira nyår 2018 vid östersjön eller åk på en fin mini-semester för två till ljumma Italien eller exotiska och spännande Thailand. Unna dig och din käraste en paus med spa och festlig stämning - hos oss får du en oförglömlig romantisk weekend.

Vi erbjuder även ”jul och nyårs”-paket. Om julledigheten faller bra så behöver du kanske bara ta ut 5 semesterdagar för nästan två veckor semester. Här får du den perfekta avkopplingen så att du börja det nya året med glädje, lugn och massor av ny energi. 

Upplev din drömsemester med SpaDreams. Vi är specialister på ayurveda-, spa- och hälsoresor. 

Festa med oss jorden runt.

Alla våra hotell för din resa runt nyårsafton

Din nyårsresa väntar på dig - Titta på våra härliga hotell här!