Underbart 4,5/5,0

18 Omdömen från våra kunder

Radisson Blu Majestic Resort Golf & Spa ★★★★

Thermalsemester, fango & golf i en avslappnande omgivning

Nytt inrett termiskt hotell med stor kur- och wellnessavdelning, badlandskap, idealt för tennis- och golfvänner.

I detalj

Din semesterort

☀ Vid foten av de euganeiska kullarna, och i en 350.000m² stor park, ligger komplexet Galzignano Terme Spa & Golf Resort. De komfortabla hotellen där bjuder på lugn och ro, sund luft och vilosam omgivning, men även tennis, golf och naturligtvis de revitaliserande termiska källorna som hjälper dig att slappna av och regenerera. I den underbara trädgårdsanläggningen, vilka de fyra hotellen omgiver, befinner sig fyra termiska pooler inomhus och utomhus (ca 37°C), två sportsimbassänger, Kneippbad, Whirlpools och solstolar på gräsmattan.

Ditt hotell

„Designens juvel med kärlek till detaljerna“. Nytt inrett och elegant design- & termiskt hotell med högsta komfort.

Så här bor du

Alla 97 icke-rökare rum och sviter, generöst tilltagna och ljusa med badrum eller dusch/WC, parkettgolv av bambus, exklusiva designmöbler, fön, individuellt förställbar luftkonditionering, centralvärme, telefon, Sat-TV, WiFi, safe, balkong och minibar. Rum Superior med större boyta. Junior sviter med litet vardagsrum. Underbar panoramablick på de omgivande kullarna. Enkelrum är dubbelrum till eget förfogande.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & njutelse

Restaurang med blick på trädgården samt internationellt och regionalt kök. Menyval och salladsbyffé. På sommaren restaurang „La Piezzetta“ med öppet kök vid poolen. Rikt urval av vin ifrån alla de italienska regionerna med regional tyngdpunkt. Stor lobby. Executive Lounge bar.

Wellness, Spa & hälsa

Termiska vattenpooler inom- och utomhus, sportsimbassäng, Whirlpool, Kneippbad, solstolar på gräsmattan. Direkt tillgång till rum som Kur-/Wellnessområden.

I den termiska svettgrottan har ångorna av de heta vattnet en avslaggande effekt. Hotellet har en egen kuravdelning (må-sö).

Det termiska vattnets terapeutiska egenskaper tillsammans med den läkande verkan av fangoslammet är idealt vid osteoartros, artritis, spondylit, ischias, myalgi, rörlighetsstörningar, muskelhypotoni, vrickningar av leder eller kotor, övervikt, celluliter, kronisk bronchitis och astma.

Det termiska och helande salt-, brom- och jodvattnet ur den vulkaniska jorden av de Euganeiska kullarna används även för inhalation och aerosolterapi. Kontraindikationer: dekompenserande hjärtinsufficiens, angina pectoris, tuberkulos och tumörbildningar, svulst, akuta inflammationer.

REVITAL CENTER (ca 800m²) är en wellnessoas med olika relaxytor, fitnessrum, Beauty & Spa, ångbad, bastu. Basen för alla användningar är det termiska och helande salt-, brom- och jodvattnet ur den vulkaniska jorden av de Euganeiska kullarna. Det används även för inhalation och aerosolterapi. Coach av ett högkvalificerat och kompetent team. Ett stort urval av användningar med naturliga kosmetikprodukter av „Revital“. Omfattande revitalisering genom de nyaste medicinvetenskapliga insikterna i samklang med naturen.

Unna dig i „Beauty-Farm“ (on – sö), t ex me den pigmentbehandling eller ett anti-celullit-program. Egna exklusiva produkter.

Fritid

6 tennisplatser, 2 av dessa i vintertid under tak, tennisskola, Nordic walking, joggning, cykeluthyrning.

GOLF 9-hål-golfbana Galzignano. Vidare golfbanor i omgivningen, rabatterad Greenfee.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Venice Marco Polo Airport (VCE): (ca. 62 km / 44 minuter)
Treviso-Sant'Angelo Airport (TSF): (ca. 67 km / 55 minuter)

FLYGRESA Till Venedig (VCE), ca. 60 km. Alla dagsaktuella flygpriser via CRS.
TÅGRESA Till Padua.
TRANSFER På begäran hos SpaDreams.

INFORMATION
Kurortsavgift: ca € 2/dag för max. 5 övernattningar, betalas på plats.
Parkeringsplats: inklusive.
Garage: ca. € 8/dag.
Hundar: € 18/dag, efter föranmälning.

Bra att veta

De italienska konst- och kulturstäderna Padua, Venedig och Verona

Kur, återhämtning och livsstil förknytes särskilt bra med en utflykt till dessa historiska städer. Upptäck Venedig, lagunstaden, genom en båttur på de smala kanalerna, beundra Piazza San Marco och Rialtobron. Padua, berömd för sin heliga San Antonios Basilikum är även känt för att vara ett shoppingparadis och ett besök värt. Den mest välkända sevärdheten av Verona är Arena die Verona, där de berömda operafestspelen tar plats på sommaren. Även Capulet huset med Julias balkong är ett omtyckt resmål.

Venetien – ett paradis för varje golfare
Den väldigt omväxlingsrika regionen Veneto har härliga berg, kullar, slätter, gyllna stränder och laguner. Sina 38 underbara golfplatser som ligger fördelat över hela området, speglar de olika karaktärerna i omgivningen och gör det väldigt , mångsidigt och intressant för golfaren. De flesta klubbhusen i regionen Veneto är inrättade i den italienska adelns landgårdar. Den som tillbringar sin golfsemester här njuter inte bara utav det härliga kullrika landskapet, en enastående flair, fullträfflig gastronomie och en exemplariskt vårdade golfplatser i historiska parker.

Galzignano Terme Spa & Golf förfogar över en egen 9-håls-golfplatsGalzignano par 31, 1 x par, 2 x par 4, 6 x par 3. Anläggningen härrör en tidigare anlagd park, ligger mitt ibland mjuka kullar och den rofyllda naturen är det enda man hör under spelets gång. Därutöver står det en Driving Range, Putting Green och en Golfskola till ditt förfogande. Slappna av efter en härlig golfrunda i något klubbhus i närheten. Andra golfplatser som Golfclub Padua/Valsanzibio 27 hål (ca. 4 km), Frassanelle 18 hål (ca. 15 km) och Montecchia 18 hål (ca. 15 km) finns i den närmaste omgivningen.

Kundomdömmen

Karta

Radisson Blu Majestic Resort Golf & Spa
Boka Kontakt Vidarebefodra