Vanliga frågor

Vanliga frågor - Hitta svar på vanliga frågor

Säkerhet och kvalité

Finns rekommendationer för reseapotek?

Reseapotek bör finnas i varje bagage! Var vänlig ta reda på de nödvändiga läkemedel i tid. Kolla in checklistan på www.1177.se.

Har ni några hälsotips inför rundresor till fjärran länder?

Den nödvändiga resemedicinska vården är från land till land annorlunda. Även här följer vi vårdguidens resemedicinska länderinformation av. Se detaljerad information över olika resemål här.

Var hittas säkerhetsinformationer och viktig information om resor till fjärran länder?

Även de nödvändiga hälsoinformationer för resor till fjärran länder finns hos vårdcentralen under www.1177.se

Var får jag information om inresebestämmelserna?

Utrikesdepartementet och svenska ambassaderna i utlandet informerar detaljerat över inresebestämmelserna till olika länder. Var vänlig klicka här för att bli informerad om inresebestämmelserna till det motsvarande resemålet.

Vem är min kontaktperson på plats?

Under resan är hotellet den första kontaktperson på plats. Om inte ärendet kan regleras på detta sätt, var vänlig ta kontakt med guiden eller vår kundservice, tillgänglig Måndag – Fredag ifrån kl. 9 – 17 under +46 8 5250 6058.

Hur kan jag få hjälp på plats?

För alla frågor och nödfall gäller alltid: 1. kontaktperson är hotellet. Om hotellet inte kan hjälpa vidare ta kontakt med oss per telefon under +46 85 250 6058.

När ska jag kontakta guiden/kundservicen?

Om hotellet inte kan hjälpa vidare. Var vänlig ring upp kundservicen genast. Vi vill gärna att du har en trivsam semester och inte flyger hem med en dålig känsla när resan är slut.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se