Skönhet & anti aging

Vårdande skönhetsbehandlingar för både kropp och själ

SpaDreams erbjuder resor för varje smak - vilken är din favorit?

Populära skönhetshotell

Skönheten sitter både på insidan och på utsidan

anti aging

Ta en paus från den gråa vardagen och lyxa till den med en skönhetshelg. Låt din kropp eller ditt ansikte tas omhand av en kvalificerad massage- eller hudterapeut. Oavsett vad du väljer för behandling är syftet detsamma, att få dig att slappna av i både kropp och själ. Ta med tjejkompisarna och njut av varandras sällskap samtidigt som ni blir omhändertagna av våra skönhetsexperter.

Vi på SpaDreams hoppas att vi kan inspirera dig till att ta hand om ditt yttre med en ansikts- och kroppspeeling eller en balanserande Ayurvedamassage. Och vad passar väl bättre än att avsluta en behandling med ett besök till bubbelpoolen, bastun eller en termalgrotta?! Du kan kombinera kurer, beauty och wellness och även njuta av drömlika utflykter med cykel. Det är den perfekta semestern för dig som vill koppla av och njuta av kombinationen vackert yttre med vackert inre.

Boka en skönhetshelg eller en hel vecka - hos SpaDreams hittar du de bästa och skönaste erbjudanden för ditt välmående! Här finns exempelvis behandlingar för celluliter, tunga och svullna ben, strama åt huden med olika speciella massager eller varför inte testa på föryngring med Ayurveda? Behandlingarna genomförs med moderna medicinska verktyg och på plats kan även ett inviduellt diet-program utformas efter dina önskemål.

Våra hotell är speciellt utvalda för att du ska kunna koppla av och vila upp både ditt yttre och inre på en fantastisk skönhets- och wellnessavdelning.

Alla våra hotell för skönhet & föryngring

Hitta det perfekte hotellet för din skönhets- och anti-aging-resa