Sparesa till Tjeckien

Spa Tjeckien

Skäm bort dig själv på riktig med massager och skönhetsbehandlingar

Upplev en sparesa till Tjeckien

Tillåt dig själv att bli bortskämd i Tjeckien!

Sparesa till Tjeckien

Som en historisk pärla i hjärtat av Europa rymmer Tjeckien rika kulturskatter; från majestätiska slott till medeltida städer, eleganta kurorter till natursköna nationalparker.. det finns mycket att erbjuda för internationella besökare. Det man absolut inte får glömma är ursprunget av världens kanske mest kända öl.

I hjärtat av Tjeckien finns den kultursprakande huvudstaden Prag. Den är döpt till "Staden med Tusen Spiror". Stadsbilden består av vackra kyrkor, kullerstensgator och medeltida broar, alla bevakade av ett sagoslott. Lägg till en blandning av fornlämningar, fina restauranger, gamla bryggerier, livliga marknader och livliga jazzklubbar - du kommer inte ha det tråkigt en enda stund.

Att vila, få ny livskraft och lugna din själ står på menyn på de fantastiska spa:n som Tjeckien har att erbjuda. Tillåt dig själv att bli bortskämd!

Varför är de tjeckiska spa:n några av de mest populära i världen? De främsta orsakerna är helande mineralkällor och andra terapeutiska naturresurser. Du kan också se fram emot enastående hög kvalitet, komfort och tjänster samt en oförglömligt vacker landsbygd. Du har säkert redan hört talas om Karlovy Vary med sina vackra pelargångar, Mariánské Lázně med sin sångfontän eller Luhačovice Spa med sin karakteristiska arkitektur.

Prova även en kursemester i Tjeckien – landet är känt för sina termalbad och helande vatten.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Våra bästa sparesor i Tjeckien

Vilket hotell i Tjeckien blir perfekt för just din sparesa?