Tjeckien, sparesa, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Sparesa till Tjeckien

Skäm bort dig själv på riktig med massager och skönhetsbehandlingar

Upplev en sparesa till Tjeckien

Tillåt dig själv att bli bortskämd i Tjeckien!

En historisk pärla i hjärtat av Europa, Tjeckien rymmer en stor plats för ett så litet land; från majestätiska slott till medeltida städer, eleganta kurorter till natursköna nationalparker, har mycket att erbjuda internationella besökare. Det är man absolut inte får glömma är också, födelseplatsen för kanske världens kändaste öl.

I hjärtat av det hela är kultur möjlighet huvudstaden Prag. Döpt till "Staden med Tusen Spiror", den består av vackra kyrkor, kullerstensgator och medeltida broar, alla övervakade av ett sagoslott. Lägg till en blandning av fornlämningar, fina restauranger, gamla bryggerier, livliga marknader och livliga jazzklubbar och det finns inte en tråkig stund.

Vila, få ny livskraft och lugna din själ står på manyn på de fantastiska span som Tjeckien har att erbjuda. Tillåt dig själv att bli bortskämd!

Varför är de Tjeckiska spa några av de mest populära i världen? De främsta orsakerna är helande mineralkällor och andra terapeutiska naturresurser. Du kan också se fram emot enastående hög kvalitet spavård, komfort och tjänster som erbjuds av spa-anläggningar och även den vackra omgivande landsbygden. Du måste redan har hört talas om Karlovy Vary med sina vackra pelargångar, Mariánské Lázně med sin sång fontän eller Luhačovice Spa med sin karakteristiska arkitektur.

Prova även en kursemester i Tjeckien – känt för sina termalbad och helande vatten.