- 15%

Grandhotel Nabokov Spa & Wellness

4.6 / 5.0 Underbart
13 omdömen
100% Rekommendationer
Modernt spahotell och wellness-område
Spabehandlingar utformade för de 5 huvudbehoven hos spa-gästerna
Certifiering som statligt erkänd spa-anläggning
Till erbjudandena

Kungligt avkopplande med stil och elegans

Grandhotel Nabokov, med sitt idylliska och pittoreska läge, erbjuder gästerna ett brett utbud av kur- och spa-behandlingar. Välkommen till Marienbad - staden mitt i den gröna Kejsarskogen!

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Centralt läge
Perfekt för pensionärer
Wellness-område
Mitt i naturen
Badläkare på hotellet
Spa & wellnesscenter
Inga erbjudanden finns tillgängliga

Grandhotel Nabokov Spa & Wellness i detalj

Ditt kurhotell

Grandhotel Nabokov ligger vid kurparken bredvid Skogskällan (ca. 50 m), bara ca. 150 m från kurkolonnaden och den sjungande fontänen. Hotellet, som är uppkallat efter den betydande ryska författaren Vladimir Nabokov, består av 7 historiska byggnader (Bristol, Imperial, Poeta, Aglaja, Credo, Davos, Columbus). Inomhuspoolen och wellnesscentret kombinerar klassisk jugendstil med modern design från 2000-talet.

Läge & Omgivning

Marienbad är det näst största tjeckiska kurorten, rik på mineralvattenkällor. Tack vare den olika kemiska sammansättningen av de lokala mineralvattenkällorna används de i Marienbad för behandlingar mot ett brett spektrum av sjukdomar. I staden själv finns 40 och i närområdet otroliga 100 mineralvattenkällor. Kolonnaderna och paviljongerna, där de enskilda källorna finns, bidrar till den pittoreska kurortsatmosfären.

Ät & Njut

Hotellets restaurang, med sin fantastiska utsikt över kurparken, är utrustad med den senaste tekniken för matlagning, i linje med de senaste gastronomiska trenderna. Alla måltider serveras i bufféform. Vegetariska och glutenfria alternativ samt specialkost på begäran. Lobbybar, Café Lolita med hembakade kakor.

Spa

Fullständig avkoppling och lugn, det är vad hotellets gäster finner i två wellnesscenter – Saunavärlden (dagligen 14:00–21:00) med infraröd kabin, örtsauna och finsk sauna) och Vattenvärlden (dagligen 9:00-21:00) med inomhuspool (dagligen 9:00-21:00, ca. 7x12 m, ca. 28 °C), bubbelpool och ångbad, kommer säkert att tillfredsställa även de mest krävande gästerna. Wellness-tjänsterna inkluderar även saltgrottan (13:00-20:00, mot avgift ca. 190 CZK/tim., ca. € 8 (ca. 90 SEK)), solarium, gym och skönhetssalong (lyxig fransk kosmetik Phytomer).

Kurer & Hälsa

Det moderna spahotellet med professionell läkare, medicinsk personal och sjuksköterskor tillgängliga dygnet runt är hjärtat i Grandhotel Nabokov. För kurbehandlingarna används traditionella naturläkemedel som mineralvatten (skogskälla för helande bad, inhalationer och som dryck), gyttja, läkande gaser och läkeklimat. Alla kurbehandlingar (må.-lö.) genomförs i hotellets egna kuravdelning enligt de fem huvudbehoven hos kurortens gäster (terapi, rehabilitering, förnyelse, vila och avkoppling samt nöje): mineralbad, gyttjepackning, undervattensmassage, torrt koldioxidbad, paraffinomslag, avslappningsmassage, inhalationer, elektro-, laser-, syre-, hydrokolon- och magnetterapi, ultraljud, gasinjektioner (pneumopunktur), tarmrening, biolampa, akupunktur. Individuell sjukgymnastik eller gruppgymnastik. Ytterligare behandlingar: Hot Stone-massage, fotzonterapi och aromamassage. Kliniken är även utrustad med en av de modernaste apparaterna för behandling av rörelseapparaten SIS (Super Inductive System), som särskilt används för smärtlindring, muskelavslappning, muskelstimulering och ledmobilisering.

Indikationer: Sjukdomar i rörelseapparaten, njur-, urin- och luftvägar, matsmältnings- och cirkulationssystem, metaboliska och nervsjukdomar samt onkologiska sjukdomar.

Certifiering: Statligt erkänd kurinrättning.

Fritid

De välskötta parkerna, den vackra arkitekturen, naturens skönhet runtomkring, det rika utbudet av fritidsaktiviteter och inte minst den berömda historien – allt detta gör Marienbad till ett populärt och ofta besökt socialt centrum. Årets höjdpunkter som du inte bör missa: varje år hålls Chopin-festivalen, Marienbads höst och jazz- och filmfestivalen i staden. Besök slottet Becov, Königswart, Loket eller klostret Tepla. 18-håls Royal Golf Club Marienbad ca. 3 km, golflektioner.

Ankomst

Extra information

Kundomdömen för Grandhotel Nabokov Spa & Wellness

13 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.6 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.6
Hotell
4.8
Service
4.3
Behandlingar
4.0
Kost
4.2
Wellness-område
 • "Vänlig reception"
 • "Rymliga rum"
 • "Utmärkt halvpension"
 • "Kvalitetsbehandlingar"
 • "Trevlig personal"
 • "Vacker arkitektur"
 • "Renlighet"
 • "Bekvämt läge"
 • "Välsmakande mat"
 • "Effektivt spa"
13 Resultat
Vi har återhämtat oss väl!

maj 2024

Som par | mellan 40 och 49 år | 1 - 3 dagar

Vi var mycket nöjda.

Jürgen K.

oktober 2023

Som par | 80 år och äldre | 4 - 8 dagar

Mottagandet i receptionen var mycket vänligt. Vi fick mycket information och hade tillräckligt med tid för att lasta av vårt bagage från bilarna, och hotellpersonalen transporterade det till vårt rum. Vi visste att det fanns begränsat med parkeringsplatser på hotellområdet. Närmaste parkeringsgarage ligger ca 500 m bort och kostar 240 kronor per dag (10 €/d ). Vi hade rum 503, som ligger på översta våningen. Du ser över de inte särskilt vackra baksidorna av de närliggande hotellen till spa parken. Det är ett mycket rymligt rum med tillräckligt med utrymme i duschrummet. Vi hade bokat halvpension och kan bekräfta att frukost och middag helt uppfyllde våra förväntningar. Under läkarundersökningen togs hänsyn till våra önskemål och inkluderades i listan över behandlingar. Vi var mycket nöjda med spa-behandlingarna. Efter så många positiva punkter skulle jag vilja peka på följande förbättringsområden: 1. Stora delar av hotellpersonalen talar varken tyska eller engelska. Här finns ett behov av att komma ikapp. 2. Vi upplevde inte ovänlighet någonstans. Vissa i personalen är dock uppenbarligen inte vana vid att hälsa eller le. Hotellgästernas välbefinnande skulle kunna förbättras avsevärt genom att ändra hotellpersonalens beteende.

Super

mars 2023

Med vänner | mellan 40 och 49 år | 4 - 8 dagar

Passar exakt

Plats

Grandhotel Nabokov Spa & Wellness
Tjeckien, Västra Böhmen, Mariánské Lázně
Václav Havel Airport Prague (PRG)
ca 168 km / 120 min
Tåg Stn. Marianske lazne
ca 3 km / 7 min
Tåg Stn. Marianske Lazne
ca 3 km / 7 min

Liknande hotell

Hotell i närheten

 • från 7 nätter
  7 519 kr
  Spahotell Royal Marienbad
  Spahotell Royal Marienbad
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Komplex behandlingskur
  Fantastiskt
  4,4
  /5
 • från 6 nätter
  5 450 kr
  - 20%
  Spa & Wellness Hotel Olympia
  Spa & Wellness Hotel Olympia
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Medicinsk wellness
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 7 nätter
  13 601 kr
  - 15%
  Nové Lázně Ensana Health Spa Hotel
  Nové Lázně Ensana Health Spa Hotel
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Komplex helkur
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 7 nätter
  8 945 kr
  - 20%
  Hvězda Ensana Health Spa Hotel
  Hvězda Ensana Health Spa Hotel
  S
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Avkopplingskur
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 7 nätter
  8 853 kr
  Spa & Wellness Hotel Silva
  Spa & Wellness Hotel Silva
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Komplex kur
  Enastående
  5
  /5
 • från 1 natt
  517 kr
  - 15%
  OREA Spa Hotel Palace Zvon
  OREA Spa Hotel Palace Zvon
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Återhämtningsemester
  Förstklassigt
  4,2
  /5
 • från 7 nätter
  9 554 kr
  - 10%
  Pacific Ensana Health Spa Hotel
  Pacific Ensana Health Spa Hotel
  S
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Omfattande helande kur
  Underbart
  4,5
  /5
 • från 7 nätter
  5 162 kr
  - 15%
  Hotell Reitenberger
  Hotell Reitenberger
  Tjeckien · Västra Böhmen · Mariánské Lázně
  Medicinsk wellness & kur
  Fantastiskt
  4,4
  /5