Spahotell i Thailand

Spahotell i Thailand

Slappna av där det är som vackrast

Gör en exotisk sparesa till Thailand

Spa i Thailand

Spahotell i Asien

Ge dig själv ett leende med en sparesa till Thailand! I leendets land kommer avslappningen helt automatiskt.

Endast några få meter separerar vita sandstränder med turkosblått vatten från djungeln. Mitt i denna härliga natur hittar du SpaDreams nogrannt utvalda spahotell i Thailand, som bara väntar på att ge dig en oförglömlig semester.

Först och främst kan du förstås njuta av världens mest kända massage, thai massage eller Nuat Phaen Boran som thailändarna kallar den. Speciellt utbildade massörer bemödar sig att ge besökare från väst en enastående spa-upplevelse.

De sträcker och böjer kroppen på ett försiktigt sätt, trycker på och smeker huden. Genom speciella handgrepp och akupressur av energilinjerna och -punkterna förses den behandlade med ny livsenergi. Du kommer känna dig som nyfödd efter en thai massage! Dess mål är att främja hälsan, kroppsligt och själsligt välbefinnande och förebygga hälsobesvär. Om du unnar dig en spavistelse här, kommer du att uppleva en lyxsemester i Thailand.

En fantastisk semester under en evig sol

Spahotell i Asien

Det är inte bara massage som får dig att må bra i leendets land, utan även kulinariska specialiteter. Boka din vistelse med halv- eller helpension för att njuta av oändligt många regionala läckerheter. Du kan se fram emot skaldjur i alla variatoner och kryddor som ingefära, koriander och citrongräs.

Mätt och belåtem kommer du att få ut det mesta av din spasemester i Thailand med örtbad, bastubesök, akupunktur och ayurvediska massager. Njut av en enastående semester med mångfaldiga gym- och spa-möjligheter i hotellen och resorterna på plats, där alla önskemål kan uppfyllas.

 

Får det vara mer information om Thailand?

Läs mer om yoga i Thailand >>
Läs mer om lyxsemester i Thailand>>

Alla hotell i Thailand

Härliga spahotell i Asien