Sparesa till Polen

Härliga spatraditioner i en fantastisk omgivning

Gör en sparesa till Polen i ett av våra jättefina hotell

Där modernitet, liten budget och fantastiska spa-upplevelser möts

För den som behöver lite avslappning och vill lyxa till sin semester med en härlig sparesa till Polen till ett toppenbra pris är det traditionsrika Polen ett perfekt resmål. Unna dig sköna behandlingar och härlig wellness som bygger på naturens krafter och hjälper dig att återhämta dig.

Tradition och modern lyx

Polen är en jätte skön plats för att återhämta sig – inte bara för att havs- och bergklimaten är den perfekta omgivningen för kurer och ger din sparesa till Polen en vacker guldkant. Redan på 1200-talet använda sig polackerna av termalvatten och lera som naturliga helande medel och på 1700-talet byggdes de första vackra kurparkerna. Idag finns det ett mångtal med fantastiska spahotell i Polen som bjuder på traditionsrika metoder i en lyxig och modern miljö. Spa i Polen bjuder på en mysig och avslappnad semester till ett utmärkt pris. Din sparesa till Polen kommer inte att kosta skjortan men erbjuda allt du vill ha.

Resan är en upplevelse i sig


Du kan planera din sparesa till Polen enligt dina önskemål som du vill. Om du är sugen på en roadtrip med familjen reser du med färja från Ystad till Gdansk eller Swinoujscie och kan njuta av det vackra polska landskapet innan du kan skämma bort dig med behandlingar på ditt hotell och kan upptäcka omgivningen på ett flexibelt sätt. För den som älskar att flyga och vill se Polen uppifrån det flyg till bl. a. Kraków, Gdansk och Warszawa. Vi kan ordna en transfer från flygplatsen till hotellet åt dig – du kan slappna av så fort du landat och ditt utvalda spapaket väntar på hotellet du valt. Resan kanske tar lite längre tid än till andra resmål med spa – men det oslagbara priset och de fantastiska hotellen kommer övertyga dig ändå.

Ta en titt på alla våra härliga hotell för din sparesa till Polen