Träningsresa Thailand

Träningsresa Thailand

Träna under solen och få din livs form

Våra träningsresor i Thailand

Rör på dig under semestern i paradiset

Träningsresa Thailand

Det är dags för den nästa semestern men istället för frosseri med all-inclusive känner du att du vill komma i form? Om du vill kombinera en härlig solresa med motion så är Thailand det perfekta landet för dig. I många hotell erbjuds särskilda träningsprogram och hälsosam halv- eller helpension, så att du inte bara kommer hem med en tjusig solbränna utan även har tappat några kilo.

En träningsresa utomlands är dessutom superbra för att komma igång med träningen. Visst känns det mycket lättare att knyta gympaskorna när man vet att man kan ta ett dopp i poolen efteråt eller bli bortskämt med spabehandlingar? Den nya omgivningen i kombination med lite extra lyx gör att träningen nästan flyter på av sig själv. Efter ett hårt pass med thaiboxning kan du njuta av en välgörande massage och avsluta dagen med en hälsosam smoothie i solnedgången.

Något för varje kropp

Träningsresa Thailand

SpaDreams erbjuder olika program för varje smak - vare sig du föredrar lugnare motion som yoga eller pilates eller vill svettas på riktigt. I Thailand upplever du riktigt autentisk yoga och tränar utomhus medan du njuter av havets fläkt. Detta brukar för det mesta tränas i grupp. Besök de mångfaldiga gymkurserna och kom i form med cross training, löprundor vid stranden och simning. Och för att dina muskler ska kunna växa ifred och din kropp ska kunna andas avrundar du dina gympapass med långa stretching pass som ger dig en smidig, välformad kropp.

En träningsresa i Thailand kommer att ge dig en semesterupplevelse utöver det vanliga - du gör kropp och själ något gott och kommer hem som en ny människa.

Nyfiken? Hitta ett hotell som passar just dig bland våra träningsresor i Thailand.

Läs mer om yoga i Thailand>>
Läs mer om detox i Thailand>>
De bästa resmålen i Thailand>>

Våra mest populära resor för en aktiv semester i Thailand

Vilket hotell blir perfekt för just din träningsresa i Thailand?