Abano Terme Spa

Spa i Abano Terme

Din hälso- och sparesa med termalkällor och fango

Upplev en sparesa till Abano Terme

Abano Terme

Den vackra naturen, sydeuropeiska livsglädjen och rena avslappningen för en sparesa till Abano Terme till något alldeles speciellt.

Abano Terme befinner sig i ca. 60 km avstånd från Venedig och är den viktigaste kurorten med fangoterapi i Europa, direkt vid de Euganeiska kullarna. Kullarna har ett vulkaniskt ursprung och erbjuder enastående termalkällor. Deras källvatten används framförallt för att producera den berömda fangoleran men är även basen för de välgörande termalbaden i Abano.

Fango har ett enastående bra rykte och har använts i flera århundraden för att genomföra framgångsrika fangoterapier. Kurortens helande vatten har en naturlig temperatur av upp till 84,5° C och har en hög salt-, jod- och bromhalt.

SpaDreams erbjuder attraktiva early-booking-specialpriser för utvalda hotell i Abano Terme.

Fangolera & härliga spabehandlingar

Begreppet "fango" är det italienska ordet för "lera", "smuts" eller "läkande lera". Den mineraliska leran är av vulkaniskt ursprung och har använts som läkemedel i flera århundranden innan den kristliga tidsräkningen. Historiska källor visar att redan romerska legionärer använde sig av dess läkande effekt.

I Abano Terme kan du dock inte bara njuta av välgörande lerbehandlingar. Skäm bort dig med professionella massager, thalassoterapi och slappna av i ett välgörande ångbad eller bastun. Här går varje spa-önskemål i uppfyllelse och du får ut det mesta av din semester.

Din drömsemester i Italien - ren återhämtning

Italien har mycket att erbjuda för kurturister och de som längtar efter avslappning. Låt dig skämmas bort under den härliga solen med vitaliserande naturläkemedel. I kombination med den italienska livsglädjen, härlig mat och vackra solnedgånger kommer du att uppleva en semester du sent kommer att glömma.

Alla fangokurer i Italien >>

Alla spahotell i Italien

Vilket hotell i Abano Terme blir perfekt för just din sparesa?