juicefasta

Avgiftningskur

Rena dig själv innifrån - Hälsosamt och Avkopplande

Hitta de bästa avgiftningskurerna i Europa

Hälsosammare liv med en kropp utan gifter

Våra kroppar samlar upp olika dåliga gifter genom det vi äter, från hudkontakt och från luften. Med tiden kan de orsaka flera mer eller mindre dåliga/farliga sjukdomar. En avgiftningskur hjälper vid olika indikationer, t.ex. neurodermitis.

För kroppen och tarmarnas rening behövs frukter eller andra friska livsmedel. Kroppen upplever då en avlastning och därmed kommer igång med en aktivare och mer levande känslan som gör dig fräshare och lättare igen. Avgiftningen är inte bara hjälpsamma vid sjukdomar, men också som förebyggande behandling.

Avgiftningskur = Mer Energi

En avgiftningskur, som leder till bättre hälsa, högre vitalitet och en bättre kost, kan göras på olika sätt. För att befria kroppen från skadliga substanser finns många möjligheter. En enkel metod är att dricka naturliga juicer, grönt te, örtte eller bara vatten. Denna metod är bra att använda i vardagen och kan därför användas regelbunden.

Särskilt inom ayurveda finns speciella vårdande medicinska växter, som kan intas som tabletter. Inte bara Mariatistel (har använts i tusentals år för gallblåsan och levern) men också andra örter rensar tarmen och levern. OBS! Örter ska bara intas enligt samtal med din läkare.

Brett utbud på avgiftningskurer

Nuförtiden finns en stor mängd av teorier eller kurser som behandlar ämnet fastning och detox. En kost enligt ayurveda är t.ex. en möjlighet för att påverka kroppen till en mer hälsosam och hållbar livsstil. Det kan också stoppa ett nytt intagning av gifter kan också minskas med hjälp av ayurvedan.

Det är viktigt att man håller kolla på vad man äter under en avgiftningskur och håller sig till särskilda måltider. Att man dricka bara vissa tesorter och att kroppen få många friska grönsaker. Att fuska förstör hela detox-upplevelsen och ger dig endast bakslag - försök att hålla ut! Det kommer vara värt det!

En avgiftningskur kan också användas som en kneipp-kur. Det är rekommenderat att göra en avgiftningskur på din kneipp-semester. Här kan du njuta av avgiftningen och andra hälsosamma eller avkopplande behandlingar. 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hälsohotell

Vilket hotell blir perfekt för just dig?