juicefasta

Avgiftningskur

Rensa kroppen inifrån

Hitta de bästa avgiftningskurerna i Europa

Lev ett hälsosammare liv med en kropp utan gifter

Avgiftningskur

Våra kroppar samlar olika giftämnen inom sig genom det vi äter, tar på och andas in varje dag. Med tiden kan detta orsaka flera mer eller mindre farliga sjukdomar. En avgiftningskur hjälper vid olika indikationer, t.ex. neurodermitis och kan råda bot när kroppen känns förgiftad.

För kroppen och tarmarnas rensning behövs det massor med frukt eller andra friska livsmedel. Kroppen upplever då en avlastning och kommer igång med en mer aktiv och levande känsla som gör att du känner dig fräschare och lättare. Avgiftningen är inte bara mycket effektiv vid bestående men utan kan även motverka att du överhuvudtaget får besvär och sjukdomar som preventionering. En detox är bra i alla livsfaser!

Avgiftningskur = mer energi i vardagen

Avgiftningskur

En avgiftningskur, som leder till en bättre hälsa, mer vitalitet och bättre matvanor, kan genomföras på olika sätt. Det finns många olika sätt hur du kan befria kroppen från skadliga substanser. En enkel metod är att dricka naturliga, ekologiska juicer, grönt te, örtte eller bara vatten. Denna metod kan du integrera i din vardag och på detta vis detoxa lite grann varje dag.

Den ayurvediska medicinen är välkänd för att använda sig av välgörande medicinska växter och ört som kan intas i form av tabletter eller färskt. Särskilt inom ayurveda finns speciella vårdande medicinska växter, som kan intas som tabletter. Inte bara Mariatisteln (som har använts i tusentals år för besvär i gallblåsan och levern) men också andra örter rensar tarmen och levern. OBS! Örter ska bara intas enligt samråd med din läkare.

Brett utbud på avgiftningskurer

Nuförtiden finns en stor mängd av teorier eller kurser som handlar om fasta och detox. Ayurvedisk kost är t.ex. en möjlighet att hjälpa dig och din kropp att få en mer hälsosam och hållbar livsstil. Denna mat kommer även att begränsa intaget av nya giftämnen, och din kropp kommer att rensas vartefter.

Det är viktigt att man håller koll på vad man äter under en avgiftningskur och håller sig till särskilda måltider. Man bör t.ex. endast dricka vissa tesorter och se till att få i sig många färska grönsaker. Att fuska förstör hela detox-upplevelsen och kommer endast att sabotera hela effekten - försök att stå! Det kommer att vara värt det!

En avgiftningskur kan också användas som en kneipp-kur. Här kan du njuta av en riktigt bra detox i kombination med härliga och avkopplande behandlingar. 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hälsohotell

Vilket hotell blir perfekt för just dig?