Detox resa

Detox

Återhämta dig, hälsofasta och samla nya krafter

Populära resmål för detox

Våra populäraste detoxhotell i Europa

Rena kroppen från alla gifter

Detox

Med en detox får kroppen en nystart. En detoxresa påverkar en massa olika funktioner i kroppen
på ett positivt sätt: Du känner dig
 friskare, gladare, du får ny energi, bättre hud och blir på bättre humör. Alla gifter och slaggprodukter kommer rensas ur din kropp.

Efter en detox resa kommer du att äta hälsosammare eftersom din kropp kommer lägga märke till skillnaden i din diet.

Detox är en fastatyp med skillnaden att du intar mera kalorier och därmed får mer energi än om du gör en fastakur. Det är skonsammare mot kroppen och lättare att genomföra - kroppen får mer bränsle!

Hur fungerar det att avgifta kroppen med en detoxkur?

För att rensa bort alla skadliga ämnen som kroppen konfronteras med varje dag, vill många människor testa en detox - en mycket grundlig avgiftningskur. Detoxkurer har blivit väldigt populära på senare tid och det finns mycket positivt att läsa om detox på nätet. 

När du gör en detoxresa är det bäst om du söker upp specialiseter för att få de effektivaste resultaten och inte skada dig själv med behandlingar som inte passar just dig. SpaDreams har många renommerade hotell med ledande hälsoexperter som handleder dig under din detox! Under en semester med fokus på en detoxkur får du även njuta av massage och lära dig avslappningstekniker så att effekten förstärks.

Olika detoxmetoder

Detox

Varje detoxhotell har sina egna erbjudanden och du kan välja vilken kur som passar bäst till dina behov! Medan vissa föredrar att göra en juicedetox, gillar andra att använda oljor, och även laxativa tesorter kan hjälpa till att avgifta kroppen. Eller så kanske du föredrar goda, kryddade grönsaker?

Alla dessa metoder kommer att stödja och främja den naturliga avgiftningsfunktionen i kroppen av levern och njurarna. Unna dig själv något gott - rivstarta din nya livsstil med en detox!

Alla våra detoxhotell

Upptäck alla fantastiska hotell för din detox resa!