detox, resa, utrensning, hotell

Detox Resa

Återhämta dig, hälsofasta och samla nya krafter

Populära Detox Resmål

Rena kroppen från alla gifter

Genom en detox-rening får kroppen en nystart. En detox resa påverka en mängd funktioner i kroppen på ett positivt sätt: Du känner dig friskare, gladare, du får ny energi, bättre hud och blir på bätte humör.

Efter en detox resa blir du tvungen att äta hälsosammare eftersom din kropp reagerar direkt på skillnaden i din diet. Detox är en fastetyp med skillnaden att du intar mera kalorier och därmed mer får mer energi än på en bantningsresa. Det är skonsammare mot kroppen och lättare att genomföra.

Hur fungerar det att avgifta kroppen med en Detox kur?

För att rensa ur alla skadliga ämnen i kroppen, som den kommer i kontakt med varje dag, vill många människor utföra en speciell diet. Detox kurer har blivit väldigt populär på senare tid och det finns mycket positivt att läsa om en detox på nätet. Vid en detox resa är det bäst att ger dig hän i specialisternas händerna för att få de effektivaste resultaterna och inte skada dig själv med en fel användning. På en semester med fokus på din detox kur får du också massager och lär dig avslappningstekniker så att effekten förstärkas.

Olika detox metoder

Varje detox hotell har sina egna erbjudanden och du kan välja vilken kur passar bäst till dina behov. Medan vissa föredrar att göra en juice detox kur, gillar andra det att använda olja, även laxativ-teer kan hjälpa att avgifta kroppen. Alla dessa metoder kommer att stödja och främja den naturliga avgiftningsfunktionen i kroppen av levern och njurarna.

Våra populäraste detox hotell i Europa