Detox resa

Detox

Återhämta dig, hälsofasta och samla nya krafter

Populära resmål för detox

Våra populäraste detoxhotell i Europa

Rena kroppen från alla gifter

Med en detox-rening får kroppen en nystart. En detoxresa påverkar en massa olika funktioner i kroppen
på ett positivt sätt: Du känner dig
 friskare, gladare, du får ny energi, bättre hud och blir på bättre humör.

Efter en detox resa kommer du att äta hälsosammare eftersom din kropp kommer lägga märke till  killnaden i din diet. Detox är en fastetyp med skillnaden att du intar mera kalorier och därmed får mer energi än på en bantningsresa. Det är skonsammare mot kroppen och lättare att genomföra.

Hur fungerar det att avgifta kroppen med en detoxkur?

För att rensa ur alla skadliga ämnen i kroppen, som den kommer i kontakt med varje dag, vill många människor testa en speciell diet. Detoxkurer har blivit väldigt populära på senare tid och det finns mycket positivt att läsa om detox på nätet. Vid en detoxresa är det bäst att ge sig hän i specialisternas händer för att få de effektivaste resultaterna och inte skada dig själv med en användning som inte passar. Under en semester med fokus på en detoxkur får du också massager och lär dig avslappningstekniker så att effekten förstärkas.

Olika detoxmetoder

Varje detoxhotell har sina egna erbjudanden och du kan välja vilken kur som passar bäst till dina behov. Medan vissa föredrar att göra en juicedetox, gillar andra att använda oljor, och även laxativ-teer kan hjälpa till att avgifta kroppen. Alla dessa metoder kommer att stödja och främja den naturliga avgiftningsfunktionen i kroppen av levern och njurarna.

Upptäck alla fantastiska hotell för din detox resa!