Fantastiskt 4,3/5,0

13 Omdömen från våra kunder

Grand Hotel Terme Di Augusto ★★★★★

Thermal-wellnessemester i hjärtat av Lacco Ameno

Hotell med egen termalkuravdelning för Fangokurer och andra användningar, beautystudio, wellness område.

I detalj

Din semesterort
Lacco Ameno i norra Ischia är välkänd på grund av sitt landmärke, den svampliknande tuffklippan ”Fungo” som ligger i hamnen. Orten lockar med eleganta affärer och specialitet restauranger. Den skogsrika omgivningen inbjuder till promenader som kan utvidgas till Forio.

Ditt kurhotell
Hotellet ligger i Lacco Amenos hjärta, omgivet av en trädgård. Det finns en shuttlebuss till San Montano bukten och termalträdgårdarna Negombo.

Så här bor du
119 rum och 5 sviter (ca. 24-44 kvm), alla med badkar eller dusch/WC, balkong eller terrass, värme/luftkonditionering (ca. Juni-september), telefon, parabol-TV, radio, värdeskåp, minibar, hårtork. Junior Suite rymligare, med sitthörna. 6 handikappsanpassade rum. Hiss.

Äta & Njuta
Regionalt och internationellt kök, frukostbyffé, meny eller byffé. Pianobar. Generösa uppehållsrum. Internethörna. Wifi i baren. Underhållningsprogram (beroende på säsongen).

Kuravdelning
Termalkuravdelning ”Terme di Augusto” med kuranvändningar som t.ex. hydrokinesis-, fysio- och balneoterapi och rehabilitering. Obligatorisk läkarundersökning för alla kuranvändningar, betalas på plats.
Termalinom- och utomhuspool (ca. 32-40°C), sötvattens-utomhuspool (ca. 32-36°C), Kneippbassäng (ca. 17-40°C), bastu, turkiskt bad, gym, personlig tränare vid efterfrågan, bocciabana. Tennisbana i närhet. Kontrollera med din sjukförsäkring om ett kurbidrag.

Beauty
Beautyfarm ”La Ros” med ansiktsbehandlingar, peelingar, masker och avslappnings-, Ayurvedamassager, anti-aging användningar m.m.

Fritid
Ö-rundtur, termalpark Negombo m.m. (mot avgift)

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Naples International Airport (NAP) (ca. 50 km / 117 minuter)

ANKOMST Flygplats: Neapel (NAP).

TRANSFER Kollektivtransfer inkl. motorbåt, alternativ färja (hela året).

INFORMATION
Turistskatt ca. € 2,50 per dag för de första 7 övernattningarna, betalning på plats.
Parkeringsplats: inklusive.
Hundar: små, efter förhandsanmälan, ca. € 70/vecka, betalning på plats.

Bra att veta

Upptäck och njut av Ischia

Kombinera din termal- och wellnessvistelse med att lära känna Ischias skönhet och mångfald. Tack vare det vulkaniska ursprunget är ön geologiskt mångfaldig och förfogar över rikt hydrotermalvatten. De bästa förutsättningarna är uppfyllda för en oförglömlig termal-, wellness- och även vandringssemester på Ischia. Besök termalparken Negombo med sina 14 termalpooler och den gröna öns många sagolika bukter eller njut av den gyllene 50-talsatmosfären i en av de talrika gamla stadskärnorna.

Kundomdömmen

Visa alla omdömen Grand Hotel Terme Di Augusto

Karta

Grand Hotel Terme Di Augusto
Boka Kontakt Vidarebefodra