Polen, wellnes, kur, behandling, resa, weekend

Kursemester i Polen

Njut av lyxiga bahandlingar till budgetpriser

Populära kurhotell i Polen

Kurhotell i Polen till budgetpris

Kurresa till Polen - bra för hälsan och din plånbok

Ingenting beskriver atmosfären av en kurvistelse i Polen bättre än detta citat från Theodor Fontane:

"Man har lugn och frisk luft, och dessa två saker är som mirakel och påverkar nerver, blod, lungor med en tyst hänryckning"

Detta är vad den berömda författaren från 1863 kände när han gjorde en återhämtningsbehandling och skrev ett brev till sin hustru Emilie. Och han hade rätt: Polen är känt för sitt goda klimat som har en gynnsam effekt på kropp och själ. Då som nu är Polen en populär destination för spasemestrar och avkoppling.

Polska hotell och kurhotell erbjuder flera fördelar för sina spa gäster: Polska spahotell är billiga, men det betyder inte att de är av dålig kvalite, eftersom de har minst lika hög standard som svenska hotell.

En annan lysande fördel: Många välkända polska kurorter ligger vid kusten. Vid havet kan man återhämta sig bättre och få tillbaka sin styrka! Och ärligt talat, vem drömmer inte om ett rum med havsutsikt? Platser såsom Kołobrzeg och Świnoujście har dessutom specialiserat sig på kurbehandlingar.

Gör alltid dina kurbehandlingar med proffs! Specialutbildad personal som kan sin sak hjälper dig med dina symtom och sjukdomar och ser till att du tillfrisknar under behandlingen i Polen. Ofta ingår minst ett läkerbesök på plats. Dessutom kan du förvänta dig en hel del av gästfrihet och professionalism när du åker på en kursemester till Polen eftersom den polska mentalitet är välkomnande och gästvänlig.

Du kanske även är intresserad av en weekendresa eller en sparesa till Polen?

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Hitta ett perfekt hotell för din kursemester i Polen