Polen, wellnes, kur, behandling, resa, weekend

Hälsoresa till Polen

Njut av lyxiga bahandlingar till budgetpriser

Populära kurhotell i Polen

Kurresa till Polen - bra för hälsan och din plånbok

Ingenting beskriver atmosfären av en kurvistelse i Polen bättre än citat från Theodor Fontane - "Man har lugn och frisk luft, och dessa två saker är som mirakel och träffa nerver, blod, lungor med en tyst hänryckning" Detta vad var den berömda författaren från 1863 kände när han gjorde en återhämtnings behandling och skrev ett brev till sin hustru Emilie. Och han hade rätt: Polen är känt för sitt goda klimat som har gynnsam effekt på kropp och själ. Då som nu är Polen en populär destination för spasemestrar och avkoppling.

Polska hotell och kurhotell erbjuder flera fördelar för sina spa gäster: Polska spahotell är billiga, men det betyder inte att de ger dålig kvalite. Eftersom de har minst lika hög kvalitet som svenska hotell.

En annan lysande fördel: Många välkända polska kurorter ligger vid kusten. Vid havet kan man bättre återhämta sig och få tillbaka sin styrka! Och ärligt talat, vem drömmer inte om ett rum med havsutsikt? Platser såsom Kolberg och Swinemünde har dessutom specialiserat sig på kurbehandlingar.

Gör alltid dina kurbehandlingar med proffs! Specialutbildad personal som kan sin sak hjälper dig med dina symtom och sjukdomar och ser till att du tillfrisknar under behandlingen i Polen. Ofta ingår minst ett läkerbesök på plats. Dessutom kan du förvänta dig en hel del av gästfrihet och professionalism när du åker på en kursemester till Polen eftersom den polska mentalitet är välkomnande och gästvänlig.

Du kanske även är intresserad av en weekend resa eller en spa resa till Polen?

Billiga kurhotell i Polen