Spahotell norra Tyskland header

Spahotell i norra Tyskland

Kurer och Wellness mellan havet och Lüneburgheden

Hör havsbruset vid Nord- och Östersjön. Ta långa promenader eller solbada vid stranden. Andas in den salta havsluften och känn dig befriad. Eller varför inte cykla igenom Lüneburghedens vidd och i anslutningen ta ett bad i en sole-terme och unna dig ren avslappning? Upptäck våra fantastiska spahotell i norra Tyskland!


Upptäck våra spahotell i norra Tyskland


Hitta det perfekta spahotellet i norra Tyskland

Letar du efter det perfekta hotellet för din semester eller kurvistelse i norra Tyskland? Då har du kommit till rätt ställe! Tysklands norra del lockar inte bara med mångfaldig och individuell natur utan övertygar även med traditionsrika spahotell och medicinsk kompetens – tack vare mångårig erfarenhet i kur-området. Havsklimatet på grund av närheten till Nord- och Östersjön samt termalkällorna i Lüneburgheden är bara några av de naturliga läkemedel som kan användas för att lindra sjukdomar i luftvägarna eller hudsjukdomar. En vistelse i ett spahotell i norra Tyskland är även perfekt för internationella gäster då kommunikation på engelska fungerar alldeles utmärkt i våra hotell.


De populäraste erbjudandena i våra spahotell i norra Tyskland

Hälsofasta & Viktminskning

Tack vare den höga medicinska kompetensen i hälsohotell i Tysklands norr är dessa hotell också väldigt populära för Faste- och Detoxkurer efter Buchinger – alltså en hälsofastekur med grönsaksbuljong, hälsosamma juicer och téer – eller andra vikthanteringskurer – som till exempel Schrothkurer eller F.X.Mayr-kurer. Läkarna på plats tar alltid hand om dig.

hav, måssor, strand

Upptäck våra hälso- & viktminskningsresor i norra Tyskland


Wellness, Thalasso och Termal

Minisemester på spahotell i norra Tyskland

När det gäller området Wellness uppskattar våra kunder framför allt Wellness-vistelser vid Östersjön. Att samla nya krafter, ladda batterierna eller helt enkelt slappna av. Såväl vid Östersjön som vid Nordsjön kan du dessutom njuta av Thalasso-behandlingar: Med hjälp av havsvatten, alger och slam får kroppen mineralier och spårämnen i form av inpackningar. Även hydroterapi, inhalation och massager används för att främja hälsan, skönheten och regenereringen. I Jod-Sole-Termen i Bad Bevensen i Lüneburgheden, Niedersachsen, kan du dessutom utnyttja termalvattnets helande krafter.

 

 

utsikt över Lüneburgheden, kväll

Upptäck våra erbjudanden för Wellness, Thalasso och Termal


Aktiv- och vitalsemester i norra Tyskland

För dig som letar efter en aktiv semester passar egentligen alla våra kurhus i norra Tyskland. Tack vare det fantastiska läget och den underbara omgivningen har landskapet i norra Tyskland har mycket att erbjuda för frilufts-idrottare! Många hotell ligger i närheten av minst en golfbana och är därmed även perfekta för golf-entusiaster. Populärt är bland annat aktiv-veckor eller aktiv-helger på Rügen som kombinerar Yoga och andra (frilufts-) sportsgrenar.

äldre par, havet, lycklig

Upptäck våra erbjudanden för aktiv- och vitalsemester


Tips om resetid och reselängd för semester på spahotell i norra Tyskland

Den optimala reseperioden rättar sig också efter vilka krav du har angående din semester. För dig som vill solbada på stranden, ta ett dopp i havet eller vara ute rekommenderas framför allt månaderna maj till september för Nordsjön och juni till augusti för Östersjön. Under dessa månader är temperaturerna de varmaste, solen skinar oftast och sannoligheten att det uppstår stormar är lägst.

För hälso- och kurresor är våren och hösten den bästa resetiden. Den naturliga och hälofrämjande effekten av havsklimatet uppstår tack vare de små saltpartiklar som kommer in i luften med bränningen. Eftersom havet är i starkare rörelse under vår och höst är dessa månader särskilt rekommenderbara.

För en kurvistelse rekommenderar vi en reselängd av minst 14 nätter för att uppnå de bästa resultaten. Wellness-vistelser erbjuder vi redan från en övernattning.

Vill du spara en slant? Många av våra hotell i Tyskland sänker priserna mot hösten!


Erbjudanden för olika långa resor till norra Tyskland


Hur bokar jag en hälsoresa till norra Tyskland?

Nu är du nästan klar. Boka gärna ditt favorit-kurhotell direkt från våra erbjudanden för en hälsosam och aktiv semester i norra Tyskland! Om du har frågor eller önskar mer rådgivning, kontakta oss gärna via mejl eller telefon, SpaDreams-teamet ser fram emot att hjälpa dig vidare! kontakt SpaDreams

Detta går ihop med spahotell i norra Tyskland

Fastekurer

Schrothkurer

F.X. Mayr-kur

Thalassoterapi

Hälsofasta enligt Buchinger

Andra gäster intresserar sig även för

spahotell i Tyskland

spahotell i Alperna

spahotell i Polen

spahotell vid Polska Östersjön

spahotell i Tjeckien

spahotell i Ungern

spahotell i Italien

spahotell i Spanien

spahotell i Europa

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

SpaDreams

5 skäl att boka ett Kurhus i norra Tyskland

  • Havsklimat och naturliga läkemedel
  • mångfaldiga möjligheter för fritiden
  • underbar vacker natur
  • lång tradition av spahotell i hela Tyskland
  • utmärkt medicinsk kompetens

Våra populäraste spahotell i norra Tyskland