Spa för par

Spa för par

Attraktiva erbjudanden för förälskade

Spadagar för par främjar förhållandet

Tar du och din partner er regelbundet tid för varandra? Romantik och tid på tu man hand är viktigt för ett långsiktigt och lyckligt partnerskap, men går ofta förlorade i vardagen. Med en spa semester för par får ert förhållande luft under vingarna samtidigt som ni gör något bra för kropp och själ.

Våra välkända spahotell för unga par och mångåriga makar har attraktiva erbjudanden för förälskade, allt från en Romantik Suite till en middag med levande ljus. I det privata spaet kan du upptäcka din sinnliga sida med aromabad, bastu och par massage på spaet.

Vare sig det handlar om spa för par i Polen, Tyskland, Spanien eller ett annat land – hos din resespecialist SpaDreams hittar du garanterat rätt erbjudande för din nästa kärlekssemester!

Tre bra skäl för en romantisk spa semester

kvinna på spa får en ansiktsmask

Avslappning

Våra spahotell för par skapar en härlig må bra-atmosfär som gör det lätt att koppla av. Span är utrustade med diverse pooler, bastur, massagesbäddar och vilo-områden. Erfarna terapeuter och massörer tar hand om ditt välbefinnande.

Två champagneglass vid poolen med utsikt över havet

Tid på tu man hand

Privatsfär spelar en viktig roll för en wellness semester med din partner. I det privata spaet för par kan du njuta av att vara tillsammans långt borta från yttre retningar och på nytt uppliva fjärilarna i magen med en sinnlig partnermassage.

Ung man bär sin käraste på ryggen längs stranden

Omväxling

Förutom skönhet och wellness kan du uppliva små och stora äventyr i spahotellets omgivningar. Vad sägs till exempel om en strandpromenad under natten, surfing på Medelhavet, en vandring i bergen eller en gemensam golfrunda?


Upptäck våra bästa hotell för par med spa och behandlingar

Detta väntar på dig på våra hotell med spa för par

Topp utrustade wellness resorter med talrika aktiviteter för förälskade

Spa för par är alltid en bra idé för att njuta av mysiga timma på tu man hand med din partner. Vi har ett flertal romantiska hotell med 4 eller 5 stjärnor i vårt utbud som bara väntar på att välkomna dig till en härlig semester. Förutom trevliga rum, som ofta bjuder på några överraskningar, kan du framför allt förvänta dig förstklassig service.

Efter överenskommelse kan hotellet ordna fantastiska aktiviteter för par: Börja dagen med en champagnefrukost i sängen, upptäck hotellets omgivningar på en utflykt medan ni håller varandra i handen och bege er sedan till hotellets spa för par där det väntar passande må bra-program på er. Kvällen kan du tillbringa med en romantisk middag med levande ljus på takterrassen eller på stranden samt med ett fint urval utvalda vin.

Ett spahotell med all inclusive erbjuder inte bara fritt tillträde till spa-områdena och gratis spa- och skönhetsbehandlingar, utan även välsmakande rätter och drycker nästan dygnet runt. Unna dig denna välförtjänade time-out!

 

Välgörande spabehandlingar för par

flaska med eterisk olja för aromamassage på spa för par

Aromoljemassage

Under en aromoljemassage masseras högvärdiga eteriska oljor djupt in i huden. Varje doftriktning har en annan effekt på kroppen. En aromaterapi ökar välbefinnandet och stimulerar sinnena.

ungt par i bubbelpool

Balneoterapi

Många hotell har specialiserat sig på ett flertal balneoterapier. Erbjudandet räcker från klassiska Kneipp-kurer över termalkurer till moderna vattenmassager som helt enkelt är roligare tillsammans!

partner massage för händerna, romantiskt ljus

Partnermassage

Ett särskilt populärt wellness erbjudande för par är partnermassagen. Och det är inte förunderligt, finns det dock ingenting som är mer romantiskt än att massera din käraste med lätt doftande oljor i en sinnlig atmosfär och på så sätt komma varandra närmare.

Sammanställ din romantiska spasemester själv

spahotell för unga par

      

 

 

 

 

                        

De vackraste resmålen för spa för par

Ni bestämmer själva om ni trivs bäst i bergen, vid havet eller i staden. Det som är viktigt för er spa-paus är att den ger er holistisk avslappning. Hos SpaDreams hittar ni utmärkta hotell för par med spa och behandlingar, vid havet eller i skogen i Tyskland eller Östeuropa.

Om ni har lite mer tid för er avslappningssemester kan ni även boka våra spahotell som ligger lite längre bort, till exempel i Spanien, Portugal eller även i Asien. Dessa resmål lämpar sig perfekt för förälskade par:

Tyskland

Vit kyrka, gröna ängar och snötäckta berg i Bayern, Tyskland

Tillbringa en romantisk time-out i Tyskland. Här kan ni välja mellan traditionella spahotell i bergen i Bayern, eleganta wellnesshotell i och omkring storstäderna Berlin, Bremen, Leipzig och München eller mysiga hotell med spa vid Nord- eller Östersjön.

Våra hotell väntar på er med härliga spabehandlingar och kulinariska höjdpunkter. I omgivningarna finns det spännande utflyktsmål att upptäcka.

Polen

Vit sandstrand och gröna träd vid polska Östersjön

Våra moderna spahotell längs den polska Östersjökusten erbjuder ett flertal olika spapaket med fantastiska behandlingar. Tack vare hotellens läge kan ni njuta av romantiska promenader på stranden och känna havsbrisen på huden.

Om ni vill vistas lite utanför hotellet kan ni upptäcka de mysiga spastäderna Kolobrzeg, Dywirzyno och Ustronie Morskie.  

Spanien

Segelbåtar på blåa havet vid Costa Brava

Spanien erbjuder er många olika möjligheter för er spa semester som par. Från ren avslappning vid norra kusten över Thalasso vid Costa del Azahar till lyxiga golfresorter eller Ayurveda runt omkring Málaga – här finns det något för alla.

Förutom på fastlandet har vi också spahotell på Kanarieöarna, till exempel Teneriffa och Lanzarote, samt Mallorca och Ibiza i vårt portfolio.

      

 

 

 

 

                        

Alla spahotell för par på ett ögonkast

FAQ – Våra tipps för din perfekta kärleksresa

För vem lämpar sig wellness för par?

En romantisk spa semester för två personer passar alla par som vill lämna vardagen bakom sig för en stund och skapa nya upplevelser tillsammans. Våra program är mycket varierande, och därför finns det säkert något som passar alla förälskade par, även om ni till exempel vill vara aktiva tillsammans.

Vilken är den bästa tiden att resa för romantik och välbefinnande för två?

Beroende på vilken region du reser till har varje årstid sina fördelar: Medan skogsområdena är särskilt färgglada på våren och hösten kan du på sommaren fräscha upp dig i havet och kombinera din spa semester med en solresa. Alpernas snötäckta toppar har en speciell charm på vintern. Tack vare hotellens olika spa-erbjudanden är du inte beroende av att det alltid är bra väder och kan njuta av underbara stunder av lugn och ro i en mysig badrock.

Hur länge ska en spa semester för par vara?

Välj ditt spahotell inte bara utifrån faciliteterna, utan också utifrån den tid som du och din partner har till förfogande. Om du bara vill boka en kort semester med 2 eller 3 nätter är det lämpligt att välja ett hotell i närheten för att spara tid på resan. Helst bör en spasemester dock pågå i en vecka eller längre så att ni kan fokusera helt på varandra och slappna av på lång sikt.

Kan jag också ge en romantisk spasemester i present?

Ja. Med en presentkort från SpaDreams för en sinnlig minisemester kan du ge par i din familj eller bland dina vänner stor glädje. Du kan också överraska din favoritperson med en vacker spadag för två, en spamassage för par, en spahelg eller en längre spasemester. Bläddra bland våra wellnesserbjudanden för par och bjud dig själv och din käraste på en upplevelse av speciellt slag.

Sammanställ din perfekta spasemester nu