Apurva Kempinski Bali

Wellness Deluxe på en exklusiv resort

Apurva Kempinski Bali är en wellness-oas med fantastisk utsikt över Indiska oceanen, omgiven av en tropisk trädgård. Den perfekta platsen för att ladda batterierna och skämma bort sig själv. 

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Centralt läge
 • Deluxe / Best Spa
 • Vid havet
 • wellness-område
 • Mitt i naturen
 • Nyhet i programmet
 • Spa & wellnesscenter
 • Bastu

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Balinesisk avkoppling

från 1 natt, Dubbelrum, Frukost

1 450 kr

Låt dig skämmas bort på ett förstklassigt hotell på Bali och koppla av i en lyxig atmosfär precis vid stranden.

 • Utnyttjande av utomhuspooler, solstolar, dagbäddar och fitnesscenter
 • Tillgång till Apurva Spa med 2 bastur, bubbelpool och upplevelseduschar
 • Utnyttjande av badrock och tofflor
 • Deltagande i aerobics-, yoga- och dansklasser
 • WLAN
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

 • Säsongens bästa prisperiod

Alla tillgängliga rabatter

Telefon bokningskod: 87FP1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Ditt hotell

☀ Den 5-stjärniga lyxresorten Apurva Kempinski Bali ligger på en klippa i Nusa Dua med fantastisk utsikt över Indiska oceanen och är omgiven av en tropisk trädgård. Arkitekturen är modellerad efter en indonesisk amfiteater och fungerar som en spektakulär scen för unika "Wellbeing"-upplevelser.

Så här bor du

425 elegant inredda rum, sviter och villor med traditionella indonesiska och moderna influenser samt balkong med magnifik utsikt över trädgården. Dubbelrum Grand Deluxe (ca 65 kvm) med separat badkar, dusch och klädkammare. Dubbelrum Grand Deluxe Lagoon (ca 80 kvm) med direkt tillgång till den turkosa lagunpoolen från terrassen. Juniorsviter med privat avsvalkningspool och exklusiva förmåner i Club Lounge.

Dubbelrum Grand Deluxe

De rymliga dubbelrummen Grand Deluxe (ca 65 kvm) är elegant inredda med möbler av hög kvalitet. De har balkong med utsikt över trädgården, klädkammare, badrum med dusch och separat badkar, hårtork och badrock, kaffe-/tebryggare, TV, värdeskåp och WLAN. 

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

rum anpassat för rullstolbundna

Rumskod för telefonbokningar: 87FD1

Enkelrum=dubbelrum Grand Deluxe

De rymliga dubbelrummen Grand Deluxe för enskilt bruk (ca 65 kvm) är elegant inredda med möbler av hög kvalitet. De har balkong med utsikt över trädgården, klädkammare, badrum med dusch och separat badkar, hårtork och badrock, kaffe-/tebryggare, TV, värdeskåp och Wi-Fi. 

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

rum anpassat för rullstolbundna

Rumskod för telefonbokningar: 87FE1

Cliff Jr. svit med pool

Cliff Private Pool Junior Suite (ca 100 kvm) är lyxigt inredd och har en terrass med en privat avsvalkningspool och utsikt över trädgården. Garderob, skrivbord, badrum med dusch och separat badkar, hårtork och badrock, te station, TV, kassaskåp och Wi-Fi.

När du bokar en juniorsvit kommer du att njuta av många exklusiva fördelar. Du kommer personligen att skötas av en dedikerad concierge och butlerservice som kommer att tillgodose dina individuella behov. Cliff Lounge erbjuder dessutom avskildhet med ett eget frukostrum endast för svitgäster. Du kan också njuta av utökade frukosttider från kl. 06.30-12.00, gratis läskedrycker, juice, kaffe och te hela dagen. Eftermiddagste och lättare snacks från kl. 14.00 till 16.00 och cocktails från kl. 17.00 till 19.00. Tillgång till de exklusiva infinity- och hydrojetpoolerna.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Värmare

rum anpassat för rullstolbundna

Rumskod för telefonbokningar: 87FS1

Dubbelrum Grand Deluxe Ocean Court

Grand Deluxe Ocean Court (ca 65 kvm)  har balkong med utsikt över trädgården mot innergården, klädkammare, badrum med dusch och separat badkar, hårtork och badrock, kaffe/te, TV, värdeskåp och WLAN.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

rum anpassat för rullstolbundna

Rumskod för telefonbokningar: 87FD2

Enkelrum=dubbelrum Grand Deluxe Ocean

Grand Deluxe Ocean Court som enkelrum (ca 65 kvm) har balkong med utsikt över trädgården mot innergården, klädkammare, badrum med dusch och separat badkar, hårtork och badrock, kaffe-/tebryggare, TV, värdeskåp och WLAN.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

rum anpassat för rullstolbundna

Rumskod för telefonbokningar: 87FE2

Dubbelrum Grand Deluxe Lagoon

De rymliga dubbelrummen Grand Deluxe Lagoon (ca 80 kvm) är elegant inredda med möbler av hög kvalitet. Direkt tillgång till utomhuspoolen Lagoon via den privata terrassen. Klädkammare, badrum med dusch och separat badkar, hårtork och badrock, kaffe-/tebryggare, TV, värdeskåp och Wi-Fi.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

rum anpassat för rullstolbundna

Rumskod för telefonbokningar: 87FD3

Enkelrum=dubbelrum Grand Deluxe Lagoon

De rymliga dubbelrummen Grand Deluxe Lagoon för enskilt bruk(ca 80 kvm) är elegant inredda med möbler av hög kvalitet. Direkt tillgång till utomhuspoolen Lagoon via den privata terrassen. Klädkammare, badrum med dusch och separat badkar, hårtork och badrock, tekokare, TV, värdeskåp och Wi-Fi.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

rum anpassat för rullstolbundna

Rumskod för telefonbokningar: 87FE3

Ät & Njut

Det finns 6 olika restauranger och 3 barer för en kulinarisk upplevelse. Bland dem finns den unika akvarierestaurangen "Koral", som är unik på Bali. Frukostbuffé serveras på restaurangen "Pala". Njut av förstklassig sushi på "Izakaya by Oku" eller ät à la carte på kvällen på "Reef Beach Club" för utmärkt grillat kött och nyfångad fisk och skaldjur.

Spa

Mycket stor utomhuspool (ca 60 m), utomhuspool för barn och fitnesscenter med havsutsikt. Apurva Spa från 17 år, erbjuder en drömlik utsikt över havet och är en sann oas av avkoppling. 2 bastur, bubbelpool, upplevelseduschar och relaxrum. Alla behandlingar är baserade på ett gammalt indonesiskt ordspråk "Sann skönhet uppnås när yttre och inre skönhet är i harmoni." Fysiska och mentala behov förändras under livets gång. På Apurva Spa är alla behandlingar skräddarsydda för att möta kroppens och sinnets föränderliga behov. Specifika program/ritualer och näringsplaner tas fram för att främja harmoni och balans beroende på var du befinner dig på livets stora resa. Anti-aging, cellulitbehandling, exfoliering, manikyr och pedikyr (extra kostnad).

Fritid

Snorkling, snorklingsturer, kanotpaddling, stand-up paddling, beachvolleyboll, aerobics, yoga och danslektioner. Barnklubb. Mot avgift: 18-håls golfbana "Bali National Golf Club" (ca 5 km), vattenaerobics, avslappningskurser för kropp och själ, ZUMBA®, matlagningskurser, cykeluthyrning.

Ankomst

Transfer flygplatsen DPS (ca 16 km/ca 30 min.) på begäran.


FLYGPLATS i närheten
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS) : (ca. 16 km / 26 minuter)

Fördelar med Club Lounge

När du bokar en juniorsvit får du många exklusiva förmåner. Du kommer att bli personligt omhändertagen av en dedikerad concierge och en "Lady in Red" som tar hand om dina individuella behov. Cliff Lounge erbjuder dessutom avskildhet med ett eget frukostrum endast för svitgäster. Du kan också njuta av utökade frukosttider från kl. 06.30-12.00, gratis läskedrycker, juice, kaffe och te hela dagen. Eftermiddagste och lättare snacks från kl. 14.00 till 16.00 och cocktails från kl. 17.00 till 19.00. Tillgång till den exklusiva infinity- och hydrojetpoolen.

Hotellöversikt

 • Vid havet
 • Mitt i naturen
 • Bar
 • Perfekt för golfspelare
 • Fritidsprogram
 • Spa & wellnesscenter
 • wellness-område
 • Gratis cykeluthyrning
Boka Kontakt Vidarebefodra