REVĪVŌ Wellness Resort
DELUXE

Indonesien · Bali · Benoa
innovativt hälsokoncept
fokus på medvetenhets- och wellnessprogram
hållbart resort i idylliskt läge
Till erbjudandena

Ett hållbart resort med fokus på program för medvetenhet och välbefinnande

Ett lyxigt resort i en idyllisk, grönskande miljö nära den populära stranden Nusa Dua. Det innovativa konceptet erbjuder helhetlig återhämtning för kropp, själ och sinne, bland annat genom detox- och anti-stressprogram, med fokus på läkning genom mental träning och självupplevelse.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Ekologiska hotell
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat
Wellness-område

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Wellnessvistelse

1 natt, Suite, Frukost
från 1 447 kr

Destress & Relax

3 nätter, Suite, Helpension
från 12 585 kr

Emotionell Balans

3 nätter, Suite, Helpension
från 12 585 kr

Sov gott & Återställ

3 nätter, Suite, Helpension
från 13 060 kr

Detox & Rening

3 nätter, Suite, Helpension
från 13 523 kr

Viktminskning & Omformning

3 nätter, Suite, Helpension
från 13 523 kr

Vitalitet & Långlivadhet

3 nätter, Suite, Helpension
från 14 767 kr

REVĪVŌ Wellness Resort i detalj

Ditt hotell

Nedsänkt i de gröna kullarna i Benoa nära Nusa Dua, sträcker sig REVĪVŌ Wellness Resort över en yta på cirka 3 hektar, omgiven av tät tropisk regnskog och nära Indiska oceanen (cirka 3 km). Ordet REVĪVŌ översätts till 'Jag kommer att leva igen' och återspeglar hotellets grundprincip: att berika sinnet, lugna och föryngra kroppen. Hotellet erbjuder en rad personliga medvetenhets- och välbefinnandeprogram inspirerade av lokala gamla helande traditioner, utformade för att bevara eller förbättra vissa emotionella, fysiska och mentala hälsotillstånd.

Läge & Omgivning

Nusa Dua ligger i södra Bali på östkusten av halvön Bukit Badung och är ett populärt resmål bland strandälskare och de som söker lugn och ro.

Ät & Njut

Under konceptet NŪTRIŌ erbjuder resorten restaurangen 'Nū', baren 'Tri' och loungen vid poolen 'Ō'. Menyn är noggrant utformad av hotellets näringsrådgivare för att erbjuda ett urval av hälsosamma gourmeträtter från säsongens ingredienser, anpassade till varje gästs kostbehov. Fokus ligger på färska, ekologiska och proteinrika rätter med en balanserad andel av hälsosamma fetter, lågkolhydrat och glutenfria alternativ, samtidigt som de har en balinesisk touch. Genom att använda de finaste ekologiska ingredienserna stöder konceptet NŪTRIŌ lokala bönder, hållbart jordbruk och miljövänliga produkter.

Spa

REMISSIŌ Spa (09:00 - 21:00) kombinerar autentiska balinesiska helande traditioner med aromaterapi, hydroterapi och kromoterapi och består av fem behandlingsrum med dusch och delvis utomhusbadkar. Dessutom finns Vichy-duschar, kallbad, infraröda bastur och ångbad. Koppla av med ett brett utbud av behandlingar som massage, kroppsskrubb och inpackningar, ansiktsbehandlingar samt manikyr och pedikyr (behandlingar mot en avgift).

REVĪVŌ Signature Retreats:

På REVĪVŌ väntar sex unika signatur-retreats på dig. Varje retreatprogram är skräddarsytt och kräver en vistelse på minst tre nätter för att kunna anpassas efter personliga behov när det gäller kost, holistiska behandlingar och träningspass.

Så snart en bokning är bekräftad kommer hotellets team att kontakta dig och skicka en hälsoundersökning. Denna undersökning ger teamet en omfattande inblick i ditt nuvarande hälsotillstånd och vad du exakt vill uppnå under din vistelse. Det finns också möjlighet att boka en wellness-konsultation innan ankomst vid behov. Nästa steg är att REVĪVŌs experter utformar dina inkluderade tjänster och ditt fullständiga schema (behandlingar, måltider, träningspass och ritualer).

Under din ankomstkonsultation kommer ditt schema att förklaras i detalj, och eventuella ytterligare ändringar kan granskas och genomföras som en del av din wellnessresa. Eftersom det inte finns en lösning som passar alla, erbjuder hotellet flexibilitet om ändringar behövs under vistelsen. Efter bekräftelse kommer ditt schema att noteras i din personliga 'takeaway'-wellnessjournal, som tillhandahålls efter konsultationen.

Fitness & Kurser

Fitnesscentret MOVEŌ täcker en yta på ca 8 000 kvm och inkluderar en yogapaviljong, utomhusyogaområde, meditationsrum, pilatesstudio, gym med TRX-, boxnings- och kinesisutrustning, ca 25 m långt simbassäng för vattenträning, bubbelpooler, bastu, hamam och en ca 500 kvm stor landskapspark för utomhusövningar. Ett brett utbud av fitnessklasser som yoga (Hatha, Vinyasa, Ashtanga), Qi Gong, Tai Chi, meditation, pilates, kickboxning, TRX, HIIT (mot en avgift).

Pool

Ca 25 m lång huvudpool. Dessutom flera små pooler som omger resorten.

Fritid

Förutom mountainbike eller cykling i regionen finns det många vackra stränder i och runt Nusa Dua (shuttle tillgänglig efter tillgänglighet, ca 5 minuters bilresa). Dessutom kan guidade turer runt ön eller surf- och dykutflykter arrangeras av hotellet (mot en avgift). 18-håls Bali National Golf Club ligger ca 3 km bort.

Ankomst

Turistskatt

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

16 sviter och villor i balinesisk stil med dusch/WC, badkar inbyggt i golvet, badrock, tofflor, hårtork, strandväska, kassaskåp, minibar, telefon, kaffe-/te-set och Wi-Fi. Garden Suite (cirka 126 kvm) med privat trädgård. Courtyard Suite (cirka 142 kvm) med ytterligare en utomhusdusch och ett täckt dagbädd i trädgården. Private Pool Villa (cirka 215 kvm) med ett privat pool (cirka 8,5 m). Rumsservice 24 timmar.

 • Garden Suite

   ca. 126 qm
  mer information
 • Courtyard Suite

   ca. 142 qm
  mer information
 • 1 BR Privat Poolvilla

   ca. 215 qm
  mer information

Plats

REVĪVŌ Wellness Resort
Indonesien, Bali, Benoa
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS)
ca 16 km / 27 min

Liknande hotell

Hotell i närheten