Hiru Beach Ayurveda Resort
COMFORT

Top 2 hotell
i Sydvästra kusten
exklusivt för Ayurvedagäster
intim boutique-stil & frodig trädgård
direkt på stranden, alla rum med havsutsikt
Till erbjudandena

Medlem i Hiru Group

Ett kärleksfullt utformat Ayurvedaresort från Hiru Group, beläget direkt på stranden. De klassiska Panchakarmakurerna kompletteras med yoga, meditation, Qi Gong och musikterapi.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 176 kr

Hiru Beach Ayurveda Resort i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Direkt på stranden ligger ditt Ayurvedaresort Hiru Beach, en liten, familjär trivselplats med karaktär. Beach är systerresort till de tre andra Hiru Ayurvedaresorterna - Villa, Mudra och Om - och erbjuder sina gäster en helhetlig återhämtning genom autentisk Ayurveda. Arkitekturen förenar klassisk-kolonial med singalesiska element och skapar därmed en stilfull komfort. Detta boutique-resort är omgivet av en frodig blomstrande trädgård och stora kokospalmer. De öppna vistelserummen erbjuder fria vyer över trädgården och havet. Den glada, varma färgsättningen och den gyllene sandstranden skapar en unik trivselatmosfär.

Läge & Omgivning

I västra Sri Lanka, mellan Bentota och Ambalangoda, ligger kuststaden Kosgoda, som tidigare var aktiv inom kanelodling och fiske och idag är känd för sin havssköldpaddsodling och den nästan orörda Kosgoda stranden.

Ät & Njut

Restaurangen erbjuder en vacker utsikt över trädgården och poolen till havet. Här serveras ayurvediska rätter, som är sammansatta av Ayurvedaläkare och terapeutteamet och anpassade efter din konstitutionstyp (Dosha). Om du vill ta med dig det ayurvediska köket hem eller dela kunskapen med familj och vänner, har du möjlighet att delta i matlagningskurser här.

Ayurvedacenter

I trädgården ligger Ayurvedacentret med 5 behandlingsrum där ett erfaret team bestående av en Ayurvedaläkare och flera terapeuter väntar på dig för din skräddarsydda Ayurvedakur. För optimala resultat får du dagligen minst 4 behandlingar som inkluderar klassiska element av Panchakarma och är lämpliga för vitalisering, regenerering, stärkande och uppbyggnad av immunförsvaret. Den ayurvediska medicinen som används består enbart av naturliga ingredienser. Yoga-plattform för yoga, meditation, musikterapi och Qi Gong.

Indikationer

Läran om lång livslängd är ett slags "mirakelvapen" inom många områden, till exempel vid migrän, diabetes, högt blodtryck, astma, allergier, ryggsmärtor, hud-, matsmältnings- eller cirkulationsproblem, viktreglering, multipel skleros och mycket mer.

Yoga

Största delen Hatha - äger rum på Hiru Beach 5 gånger per vecka som en grupp i yogapaviljongen. Ordet Hatha består av stavelserna "ha-" (sol, aktivt liv) och "-tha" (måne, vila, känslor, intuition) och omfattar den mycket kroppsinriktade grenen av yoga som handlar om att balansera motsatser. Målet med de olika kropps- (Asanas) och andningsövningarna (Pranayama) är att förena båda komponenterna och på så sätt uppnå personlig balans.

Qi Gong

För att reglera energiflödet (Qi) i kroppen. Qi Gong kommer från området traditionell kinesisk medicin (TCM) och erbjuds två gånger i veckan som en del av kuren i grupp. Genom andnings- och koncentrationsövningar, mjuka rörelser och meditation kan sinnet bli klarare, kroppen starkare och människan friskare.

Fritid

Utomhuspool med solstolar eller strand för avkopplande stunder efter behandlingarna (vänligen undvik direkt solljus efter en behandling). Simning i havet endast efter samråd med personalen (på grund av strömmar). Hotellet har ett bibliotek. Kvällsevenemang erbjuds, såsom musik- och dansföreställningar. Hiru-teamet organiserar gärna olika utflykter på plats, till exempel till sköldpaddsodlingen i Kosgoda (ca 30 minuters resa), månstenminan i Meetiyagoda (ca 1 timmes resa) eller hamnstaden Galle (ca 1 timmes resa).

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

På flera våningar inbjuder totalt 11 rum med havsutsikt att känna sig som hemma, men utan stress och andra vardagsbekymmer. 10 rymliga standardrum (ca. 30 kvm), inredda i varma färger, med lokal konst, utrustade med dusch/WC, hårtork, fläkt, A/C (mot avgift), telefon, kassaskåp, Wi-Fi och balkong. 1 svit (ca. 60 kvm) ligger på tredje våningen och har en charmig galleri med en extra sovplats. Sviterna är även utrustade med en sittgrupp och har ett rymligare badrum med hörnbadkar. Rum med förbindelsedörr finns tillgängliga på begäran. Enkelrum=dubbelrum.

 • Enkelrum=dubbelrum

   ca. 30 qm
  +3 vidare
  mer information
 • Dubbelrum

   ca. 30 qm
  +3 vidare
  mer information
 • Svit

   ca. 60 qm
  +2 vidare
  mer information

Kundomdömen för Hiru Beach Ayurveda Resort

29 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.9 Utmärkt  

96% rekommenderar hotellet till andra

4.9
Hotell
5.0
Service
4.9
Behandlingar
4.9
Kost
4.7
Wellness-område
 • "unik Ayurveda-retreat"
 • "varmt välkomnande"
 • "professionella läkare"
 • "utmärkta massagebehandlingar"
 • "drömliknande läge"
 • "tysktalande service"
 • "rena rum"
 • "vacker trädgård"
 • "varierad mat"
 • "avkopplande spa"
29 Resultat
utmärkt

Lidia O.

mars 2024

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 12 - 16 dagar

Min Ayurveda-behandling var helt enkelt unik. Jag var där i totalt 13 dagar och kände mig som i paradiset!!!

Min själ, mitt sinne och min kropp har återhämtat sig!

januari 2024

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Allt var professionellt organiserat, från gästvården av Janaka och de tre läkarna, maten - bästa tack till kökspersonalen, massagen - den bästa i världen! Glöm inte Indiska oceanen - den berättade underbara historier om Sri Lanka för mig dag och natt! Varm, glad,

Fantastiskt

Stefan K.

januari 2024

Med vänner | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Sri Lanka är ett mycket vackert och i många delar mycket oförstört land. Semestern var mycket avkopplande, inte minst tack vare den utmärkta organisationen av FIT Reisen och hotellet på plats. Förutom Ayurveda-behandlingen upplevde jag en 4-dagars rundresa med underbara intryck.

Plats

Hiru Beach Ayurveda Resort
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Kosgoda
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 119 km / 114 min

Liknande hotell

 • från 7 nätter
  19 050 kr
  - 10%
  OCÉANO Health Spa Hotel - Teneriffa
  OCÉANO Health Spa Hotel - Teneriffa
  Spanien · Teneriffa · Punta del Hidalgo
  Mäns Aktiva Hälsa
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 7 nätter
  5 484 kr
  - 25%
  Ypsylon Resort
  Ypsylon Resort
  COMFORT
  Sri Lanka · Västkusten Sri Lanka · Beruwela
  Klassisk Ayurvedakur - Anti-Stress
  Underbart
  4,6
  /5
 • från 1 natt
  678 kr
  - 25%
  Sentido Galosol
  Sentido Galosol
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Aktiv vila på Madeira
  Utmärkt
  4,7
  /5
 • från 11 nätter
  37 112 kr
  - 10%
  Alpino Atlântico Ayurveda Hotel
  Alpino Atlântico Ayurveda Hotel
  Portugal · Madeira · Caniço de Baixo
  Ayurveda Panchakarma
  Underbart
  4,6
  /5

Hotell i närheten