Hiru Beach Ayurveda Resort
COMFORT

Sri Lanka · Sydvästra kusten · Kosgoda
Top 2 hotell
i Sydvästra kusten
4.9 / 5.0 Enastående
29 omdömen
96% Rekommendationer
Till erbjudandena

Ayurvediskt välmående vid kusten

Kärleksfullt gestaltad ayurveda-resort av Hiru-gruppen vid stranden. Klassiska panchakarmakurer som t.ex. Yoga, meditation, Qi Gong och musikterapi.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

13 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 15 041 kr

Hiru Beach Ayurveda Resort i detalj

Din Ayurveda-Resort

Ayurveda-resorten Hiru Garden Beach ligger direkt vid stranden, en liten familjevänlig plats för välbefinnande med karaktär. Garden Beach är systerresort till de tre andra Hiru Ayurveda-resorterna - Villa, Mudra och Om (transfer mellan husen ingår i kombinationen) - och erbjuder sina gäster holistisk avkoppling genom autentisk ayurveda. Arkitekturen kombinerar klassisk kolonialstil med singalesiska element för att skapa stilfull komfort. Boutique-resorten är omgiven av en grönskande trädgård och stora kokosnötsträd. De öppna salongerna har fri utsikt över trädgården och havet. Det glada, varma färgkonceptet och den gyllene sandstranden skapar en unik atmosfär som ger en känsla av välbefinnande.

Läge & Omgivning

I Sri Lankas västra del, mellan Bentota och Ambalongada, hittar du den lilla kuststaden Kosgoda, som har varit känd för dess kanelodlingar och fiskeri och idag har en havssköldpaddefarm och den orärda Kosgoda Beach som attraktion. Den internationella flygplatsen Colombo befinner sig i ca. 120 km (ca. 2,5 timmars bilresa) avstånd.

Ät & Njut

Restaurangen har en fin utsikt på trädgården och mot poolen. Ayurvedisk mat som skapas av ayurvedaläkaren och terapeut-teamet för dig och din konstitutionstyp (dosha). Du kan även delta i matlagningskurser för att ta med dig hem det ayurvediska köket och dela ditt kunskap med vänner och familj.

Ayurveda-Center

Ayurvedacentret p å1:a våningen leds av ett team med många år av erfarenhet och flera terapeuter som genomför din individuellt anpassade Ayurvedakur. Du får dagligen minst 4 behandlingar för att uppnå optimala resultat, som inkluderar alla klassiska element av Panchakarma - vitalisering, regeneration, stärkning och förbättring av immunsystemet. Den ayurvediska medicinen kommer från hotellets egna apotek. Yoga-paviljong för Yoga, meditationer, musikterapi och Qi Gong (se nedan).

Ayurveda

Läran av ett långt liv gör under vid en hel del besvär, t.ex. migrän, diabetes, högt blodtryck, astma, allergier, ryggont, besvär av hud-, matsmältning- eller hjärt och kärlsystem, viktregulering, depressioner, multipel skleros, m.fl.

Yoga

Mestadels Hatha - praktiseras 5x/vecka i Garden Beach som grupp i yogapaviljongen. Ordet Hatha kommer från "ha-" (sol, aktivt liv) och "-tha" (måne, vila, känslor, intuition) och omfattar den kroppsorienterade delen av yoga som befattar sig med balanseringen av dessa motsatser. Målet är att förena båda delar med olika kropps- (asanas) och andningsövningar (pranayama) och återfå en balans.

Qi Gong

För att regulera energi (Qi) flödet i kroppen. Qi Gong kommer från den traditionella kinesiska medicinen (TKM) och praktiseras som komplettering av kuren 2x/vecka i grupp. Med andnings- och koncentrationsövningar, lena rörelser och meditation kan sinnet klaras, kroppen stärkas, och människan tillfrisknas.

Fritid

Utomhuspool med liggstolar eller strand för avslappnande stunder efter behandlingarna. Kvällsprogram enligt erbjudande som t.ex. musik- och dansföredrag. Hiru teamet organiserar gärna utflykter (på plats) t.ex. till sköldpaddefarmen Kosgoda (ca. 30 minuter resa, ca. 20€), månstenminan i Meetiyagoda (ca. 1 timmes resa, ca. 40 €) eller hamnstaden Galle (ca. 1 timmes resa, ca. 63€).

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

10 rum på flera våningar där du kan känna dig som hemma, men utan stress och vardagsbekymmer. 9 standard-rum (ca, 43 kvm) i varma färger och med inhemsk konst, utrustade med dusch/WC, hårtork, ventilator, luftkonditionering (mot avgift), telefon, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare, WiFi och balkong. Suiten (ca. 86 kvm) befinner sig på huvudbyggnadens tredje och fjärde våning och har ett separat vardagsrum, ett generöst badrum med badkar och en charmant galleri med två sängar. Även rum med anslutningsdörr (på förfrågan).
 • Enkelrum=D/

   ca. 30 qm
  mer information
 • Dubbelrum

   ca. 30 qm
  mer information
 • Svit

   ca. 60 qm
  mer information

Kundomdömen för Hiru Beach Ayurveda Resort

29 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.9 Utmärkt  

96% rekommenderar hotellet till andra

4.9
Hotell
5.0
Service
4.9
Behandlingar
4.9
Kost
4.7
Wellness-område
 • "oförglömlig semester"
 • "toppläge havet"
 • "super mat"
 • "ren avkoppling"
 • "professionella behandlingar"
 • "hjärtlig personal"
 • "välskött hotell"
 • "ayurvedisk gastronomi"
 • "traditionell inredning"
 • "havsutsikt"
29 Resultat
utmärkt

Lidia O.

mars 2024

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 12 - 16 dagar

Min Ayurveda-behandling var helt enkelt unik. Jag var där i totalt 13 dagar och kände mig som i paradiset!!!

Min själ, mitt sinne och min kropp har återhämtat sig!

januari 2024

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Allt var professionellt organiserat, från gästvården av Janaka och de tre läkarna, maten - bästa tack till kökspersonalen, massagen - den bästa i världen! Glöm inte Indiska oceanen - den berättade underbara historier om Sri Lanka för mig dag och natt! Varm, glad,

Fantastiskt

Stefan K.

januari 2024

Med vänner | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Sri Lanka är ett mycket vackert och i många delar mycket oförstört land. Semestern var mycket avkopplande, inte minst tack vare den utmärkta organisationen av FIT Reisen och hotellet på plats. Förutom Ayurveda-behandlingen upplevde jag en 4-dagars rundresa med underbara intryck.

Nästan perfekt

januari 2024

Med vänner | 80 år och äldre | 17 - 23 dagar

Trevligt hus, börjar bli till åren. bra vila. trevlig atmosfär.

Genialisk

Andrea D.

juli 2023

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 17 - 23 dagar

Det var en oförglömlig semester. Hotellet, läkarna, terapeuterna och maten överträffade alla mina förväntningar.

Plats

Hiru Beach Ayurveda Resort
Sri Lanka, Sydvästra kusten, Kosgoda
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca 119 km / 114 min

Hotell i närheten