Knyaz Pavel Grand Hotell

Förtrollar med elegans

Hotellet är specialiserat på balneologi och medicinsk behandling. Hotellets unika koncept består av den senaste, innovativa medicinska tekniken inom områdena: Kinesioterapi, sjukgymnastik, hydroterapi och värmebehandlingar.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Centralt läge
 • wellness-område
 • termalbad
 • Badläkare på hotellet
 • Nyhet i programmet
 • Spa & wellnesscenter
 • Bastu

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Spavistelse ny

från 1 natt, Dubbelrum, Halvpension

831 kr

Övernattning i valt rum

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • Användning av inomhus- och utomhuspoolerna
 • Parkering
 • Turistskatt
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Telefon bokningskod: 71KP0

Anpassa din vistelse!

I detalj

Ditt hotell

☀ Grand Hotel Knayz Pavel är det senaste balneologiska paradiset i Bulgarien. Hotellets nya koncept är resultatet av riktad och grundlig forskning om trender och detaljer i livet, kombinerat med den passion och det personliga engagemang som kännetecknar det familjeägda Grand Hotel Knyaz Pavel.

Läge & Omgivning

Grand Hotel Knyaz Pavel ligger i Bulgariens idealiska geografiska centrum, i staden Pavel Banya, i den världsberömda regionen "Rosendalen". Själva staden ligger i utkanten av Sredna Gora, med utsikt över Balkanhalvöns majestätiska snöklädda berg. Pavel Banya uppstod som en bosättning med varma källor under den tidiga thrakiska tiden för många århundraden sedan under olika namn. Den verkliga utvecklingen av staden började 1923 när det första offentliga termalbadet byggdes, och sedan dess har utvecklingen varit lika snabb. Nu välkomnar Pavel Banya kommun mer än 300 000 turister varje år.

Så här bor du

Elegance möter komfort i de 96 rummen och 8 sviterna. De rymliga och ljusa rummen erbjuder det bästa inom komfort med modern stil och modern smart teknik.

Moderna och eleganta interiörer. Lyxig atmosfär berikad med de senaste tekniska prestationerna, såsom smart rumsteknik med kontrollpaneler för: Rumstemperatur, "Stör ej" och displayer för servicerum. Telefon med röstbrevlåda, dörrklocka, hårtork, elektroniskt kassaskåp, minibar, Nespresso & te- och kaffefaciliteter. Badrummen har marmorarmaturer, duschkabiner, stora speglar, plysch Frette badrockar, tofflor och Kimberly Clark toalettartiklar.

Dubbelrum

ca 25 kvm, king size-säng eller två enkelsängar, SMART-TV med flerspråkiga kanaler och interaktiva gästtjänster. Gratis  Wi-Fi. Smart kontrollpanel som styr både rumsunderhåll och temperatur. Nespresso kaffemaskin och Omnia hygienprodukter finns i varje rum.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: 71KD1

Enkelrum=dubbelrum

ca 25 kvm, king size-säng eller två enkelsängar, SMART-TV med flerspråkiga kanaler och interaktiva gästtjänster. Gratis  Wi-Fi. Smart kontrollpanel som styr både rumsunderhåll och temperatur. Nespresso kaffemaskin och Omnia hygienprodukter finns i varje rum.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: 71KE2

Dubbelrum Deluxe

ca 30 kvm, king size-säng eller två enkelsängar, SMART-TV med flerspråkiga kanaler och interaktiva gästtjänster. Gratis Wi-Fi. Smart kontrollpanel som styr både rumsunderhåll och temperatur. En Nespresso kaffemaskin och Omnia toalettartiklar finns i varje rum.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: 71KD3

Enkelrum = Dubbelrum Deluxe

ca 30 kvm, king size-säng eller två enkelsängar, SMART-TV med flerspråkiga kanaler och interaktiva gästtjänster. Gratis Wi-Fi. Smart kontrollpanel som styr både rumsunderhåll och temperatur. En Nespresso kaffemaskin och Omnia toalettartiklar finns i varje rum.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: 71KE4

Studio

ca 50 kvm, king size-säng eller två enkelsängar, SMART-TV med flerspråkiga kanaler och interaktiva gästtjänster. Gratis Wi-Fi. Smart kontrollpanel som styr både rumsunderhåll och temperatur. En Nespresso-kaffemaskin och Omnia-toalettartiklar finns i varje rum. Ett sådant rum har ett rymligt marmorbadrum med dusch och badkar, en balkong och ett pentry. En annan speciell egenskap är en liten trädgård med granitgolv. Varje rum har sin egen solstol.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: 71KD5

Enkelrum Studio

ca 50 kvm, king size-säng eller två enkelsängar, SMART-TV med flerspråkiga kanaler och interaktiva gästtjänster. Gratis Wi-Fi. Smart kontrollpanel som styr både rumsunderhåll och temperatur. En Nespresso-kaffemaskin och Omnia-toalettartiklar finns i varje rum. Ett sådant rum har ett rymligt marmorbadrum med dusch och badkar, en balkong och ett pentry. En annan speciell egenskap är en liten trädgård med granitgolv. Varje rum har en egen solstol.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: 71KE6

Ät & Njut

Huvudrestaurangen erbjuder ett rikt urval av bufférätter för både frukost och middag. Frukost serveras från 07:30-10:00, middag från 19:00-00:00. Mellan dessa tider inbjuder den klassiska restaurangen alla gäster att prova den utsökta a la carte-menyn. För de som njuter av god mat erbjuder hotellet en fin a la carte-restaurang, och under de varma sommardagarna kommer sommarbaren att förlänga din dagliga avkoppling med färska drycker, kaffe och cocktails.

Kurer & Hälsa

Grand Hotel Knyaz Pavel är inte bara certifierat som ett femstjärnigt Balneo-hotell utan är också licensierat som ett specialiserat rehabiliteringssjukhus. Avslappningscentret kommer att glädja dig med inomhus- och utomhuspooler, termiskt område och många högkvalitativa behandlingar.

Knyaz Pavels SPA har lyxiga behandlingsrum och ett unikt avkopplingsområde. Knyaz Pavels SPA erbjuder både en rad traditionella spabehandlingar (turkisk hamam, bastu, saltrum) och mycket innovativa SPA-behandlingar som Argon, Guna och Tekar-terapier, vilket gör det till det mest exklusiva spaet i dalen.

Hotellet har sitt eget mineralvatten. Dessa är av avgörande balneologisk betydelse och används ofta för rehabilitering och sanatoriumbehandlingar. 

Mineralvatten kan användas externt (genom bad, duschar) och hydroterapi, men också inhalationer eller sköljningar för nasofaryngeala och övre luftvägssjukdomar och andra liknande ändamål.

Lämplig för att behandla t.ex. ryggradssjukdomar eller andra sjukdomar.

Hotellets egna mineralvatten är av avgörande balneologisk betydelse och används ofta för rehabiliterings- och sanatoriumbehandlingar.

Hotellet har eget mineralvatten.

Pool

Hotellet har 3 utomhuspooler med en vattentemperatur mellan 32°C och 36°C. Det finns också en Panoramic Jacuzzi med en vattentemperatur på 38°C. Inomhus erbjuder hotellet en rehabiliteringspool och en saltvattenjacuzzi. 

Ankomst

Transfer (tur & retur): Flygplatsen PDV (ca 90 km) € 125/bil (1-4 p.) Kollektiv transfer 30€ per person

Transfer (tur & retur): Flygplatsen SOF (ca 190 km) € 200/bil (1-4 p.) Kollektiv transfer 40€ per person 


FLYGPLATS i närheten
Plovdiv International Airport (PDV) : (ca. 94 km / 104 minuter)

Bra att veta

Specialiserade rehabiliteringsprogram och behandlingar finns tillgängliga för bokning inom kort. 

Hotellöversikt

 • Spa & wellnesscenter
 • wellness-område
 • Bubbelpool
 • Kosmetik / skönhet
 • Hamam
Boka Kontakt Vidarebefodra